Ankara' da estetik cerrah tavsiyeleri

çok teşekkür ederim bak bu bilgin için arnica jel ile birlkte kullanaym :)

arnica jeli ben ilk 1 hafta kullandım sonrasında kullanmamıstım siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz:44:

ben daha ameliyat olmadığım için kullanmaya başlamadım ama tarihi kesinleşince 3-4 gün öncesinden başlamayı düşünüyorum herhalde şişlikler inene kadar da kullanırım tabi sen yine doktoruna danış :)

Dr.eren taştan hakkında bilgi(burun ameliyatı ücreti,nerde ameliyat yaptığı vb) sahibi olan var mı cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

ne ameliyat öncesi ne de sonrası jel gerekmeden çok estetik bir burunu oldu eşimin erkeğ erkeksi kadına kadınsı burun yapıyor Doç.Dr.Muhitdin Eski hoca.Ankara da.GATA nın doktoru.arayın görüşme ücretsiz.bir tanedir.532 2210969.

Merhaba kızlar, ben bugün Tevfik Beyle görüşştüm. burun kemiğimde eğrilik var nefes almada zorlanıyorum ama estetik yaptırma konusunda karar vermem lazım. kendisi olmamı önerdi ama benim korkularım var. İz kalıyor mu? Ameliyattan sonra çok ağrı sızı oluyor mu?

Merhaba Arkadaşlar,

Ben de burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum.
Tercihimi sanırım üniversite hastanelerinden yana kullancağım.
Hacettepe üniversitesinde Doktor Haldun Onuralp, Tevfik Sözen veya Ozan Bitik 'e ameliyat olanlar deneyimlerini paylaşabilirler mi?
Bir gidişte hepsiyle görüşüp çıkasım var.
Ankara üniversitesi veya Gazi üniversitesinden de tavsiye edeceğiniz birileri varsa makbule geçer.
Yardımınızı bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.

Ben 23 yıl once 19 yasımdayken Doc. dr. Muvaffak Sipahioglu na burun estetik ameliyatı oldum. Cok cok dogal oldu. O hun bugundur aynı duruyor. Çok begendim ve çok begenildi. Hayatta verdiğim en dogru karardır. Ankara da Muvaffak Sipahioglu 1 numaradır.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkese merhaba. Ben de bu konularla yakından ilgiliyim beğenmediği m o kadar çok yerim vardı ki 5 yıl önce burnunu yaptırdım Dr nebil Bozdağ da sonuç güzel sorun yok fakat canım çok yanmisti. Son 2-3 yıldır da karın bölgemde yağlanma beni çok rahatsız ediyordu orantısız bir fizige sahip olmaya başladım neyse sonuç olarak taşlarda simit sırt ve kollarda yağlanma ve sarkma göbek özellikle doğumdan sonra sarkma ve büyüme oldu hemen Dr arayışına girdim liposaktion lazer uygulamasını çok duymam a rağmen nebil Bozdağ tavsiye etmediğini söyledi hatta çok uygun bir rakamla istediğim herseyi yapacaktı ama ben tatmin olmamıştır derken mehmet keteneden çok övgü dolu sözler duydum ameliyatları kendi ofisinin bulunduğu büyük bir klinik yapıyormuş bu beni çok memnun etti hemen kararimi verdim korkuları ameliyat öncesi gece unutmadı bir arkadaşım aynı işlemi yaptırmış ti ve uyandığında o yaz sıcağında Üşüyorum diye ağlıyordu bunu özellikle belirttim ve hiç üşüme hissetmedim aksama kadar unuttuklarimi o üşüme hissi geçene kadar sonra eve geldim inanamıyorum bu kadar basit olacağına ne bir ağrı ne bir sancı yok alınan yağları Giz altıma dudaklarına ve biletleri haa birde popoya enjekte ettirdim eve geldim 10 kilo olan kızımı kulaklarımda gezdir dim aynaya bakmaktan kendimi alamıyorum bu kadar güzel suan ödem olduğu halde bukadar zayiflayacagimi hayal dahi etseydi m yıllar önce yaptırır dim. Artık ne istersem yaptircam hayal bi herkese tavsiye ederim eğer ağrı ve şanzıman yana korkunuz varsa boşa bekliyorsunuz demektir

Buradaki yorumlardan yola çıkarak Serdar Öztürk'e ameliyat oldum. Çok ilgili, güler yüzlü, başta da çok memnundum ama bu aralar acaba başkasına mı olsaydım diyorum.

Sebebine gelince, yaptığı burunlar ilk zamanlarda (benim 46 gün oldu) çok kısa ve kalkık. Ucu domuzcuk gibi oluyor. Ameliyatımdan önce tonla video izlemiştim, kimsede böyle bir şey görmedim.

Şişliklere falan hazırlamıştım kendimi ama buna hazırlıklı değildim. Umarım uzun vadede memnun kalırım ve buraya daha olumlu yorumlar yazabilirim doktorum hakkında :/

Canim ne kadara oldun ameliyatini?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar yarın doktor hasan fındıkla görüşmeye gidiyorum kendisine ya da başka bir doktoraankara ya da İstanbul da bacak estetiği yaptıran var mi yoksa pat diye hasan hocaya yaptirsam mi çok korkuyorum nolur yardim edin sürem de çok kısıtlı bir an önce yaptırmam lazim yoksa ömür boyu yaptıramayacağim

Arkadasim acaba hâlâ buralarda mısın bana yardımcı olabilir misin??

dktorun ısmınıde soyleseydınde catlatmasaydın

gazi hastanesi'ndeki doktor ismini rica edebilir miyim*

Lazerle yağ yakma nne için yapılıyor merak ettim

bende düşünüyorum ama hangi doktor bu konuda uzmanlaşmış bılmıyorum görüşebildin mi hasan fındıkla ne kadar ücret istedı acaba?

Benimde bacaklarımın dizden aşağısı çok ince ne kadar istiyor doktor bey birde 2 yada 3 kez tekrarlatmak gerekıyormus tam bır netıce alma için buda benı bıraz düşündürüyor acıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…