Ankara' da estetik cerrah tavsiyeleri

kesinlikle dr. nebil bozdoğan en iyisi şimdiye kadar gördüğüm burun estetiği konusunda en başarılısı bnce.. hastalarının fotoları vardı bi bakın da öyle karar verin bnce bnde fotolardan sora nebil beye karar verdim çünkü..

nebil beye yaptıran kimler var rumuz verebilirmisin??

doktorun adı nedir çok merak ettim bende nefes alamıyorum maleiyat olmam lazım

mrb bende ameliyat oldum. aynı doktora benim 3.günüm morluk fazla yok ama şişliklerim çokvar acaba onlar kalacakmı bırden bakınca pinokyo gibi duruyorum öle kalacakmı.benım burnum küçüktü ama şimdi uzu ve kalın duruyor depresyona girdim yardımcı olursanız sevınırım

arkadaşlar özellikle ankara :) yarın nebil ve ketene beyle liposakşin icin görüşmem var liütfen bana dua edin amelyattan korkmuyorum ama fiyatlardan cok korkuyorum :)) yarın akşam yazarım görüşmelerimi...

slm arkadaşlar. ben dün görüşmelere gittim, önce nebil by görüşttüm cok icten ve samimi bir dr her şeyi ayrıntılarıyla anlattı, resimler gösterdi, ordan mehmet keteneyle görüşmeye gittim ECM estetik merkezi nei ( zatten nedense benim favori dr mehmet bydi en başttan ) o da mükemmel karşıladı cok samimiydi aslında ben vaser liposakşin düşünüyordum en baştan vaser yönteminide ankrda yapan 2 dr vr mehmet ketene ve mutar özdemir , neyse gecelim konumuza:) göbegimi muayene etti ve konuşmaya başladık bende vaser lipo düşünüyorum dedim dr da senin göbegin icin vasere hic gerek yok dedi ( cünkü fazla göbegim yok ona göre ve kilolu bir insan degilim:)) tumsecent lipo yöntemiylye olacagım , amlyattan korkmuyorum ama sonclar kötü cıkarsa pisikolojim yüzde yüz bozulur zaten bozuktu göbegimden dolayı dibe vururum kolay kolayda toparlanamam... şimdilik bu kadar carşamba gelişmeleri yazarım... sevgiler....

selam arkadaşlar. yeni üyeyim ve kafam çok karışık napcam ben bu burnumu. kime ameliyat olsam bilemiyorum,ameliyattan korkuyorum sonucundan korkuyorum. ameliyattan sonra çevremdekiler dalga geçer kesin utanıyorum da. yaza düğünüm var şöyle güzel bir gelin olmak istiyorum, yardım edin bana:)

merhaba ben 3 ay önce ameliyat oldum ve çok memnunum. gazi üniversitesinde Prof.Dr. Fikret İleri var. kendisi çok tatlı bir insan ve işinde çok iyi bi görüş derim. ayrıca utanma. sadece tanıyanlar farkediyo ve onlar da ne olduğunu anlamıyo bile sadece bi farklılık olduğunu söyliyorlar. bana lens kullanmadığım halde lensini mi değiştirdin, kaşlarını mı aldırdın diye soranlar oldu ayrıca bir tavsiye yaza düğünün varsa bir an önce ol derim çünkü 6 aya ancak tamamen iyileşirmiş. benim hala biraz acıyor dokununca.

çok teşekkürler canım. nebil beyle görüştüm 4 gün sonrada ameliyatım var biraz ani bir karar oldu. sonuçtan memnun kalmana sevindim umarım benimki de güzel olur.

çok teşekkürler canım. nebil beyle görüştüm 4 gün sonrada ameliyatım var biraz ani bir karar oldu. sonuçtan memnun kalmana sevindim umarım benimki de güzel olur.

canım bizde araştırma aşamasındayız ameliyat öncesi ve sonrası fotograflarını paylaşırsan çok sevinirim,nebil beydende bu sitedede sık bahsedildi,umarım iyi bir sonuç alırsın.bizimlede paylaş.şimdiden geçmiş olsun dileğimle...:94:

merhaba arkadaşlar..ankara numune hastanesi dr. Asuman Sevin hakkında bilgisi olan var mı acaba? ona amelıyat olmayı dusunuyorum birisinin tavsiyesi üzerine....ama amelıyat olan varsa brudanda bılgı almak ısterım.

merhaba arkadaslar, ben yeni üyeyim araniza yeni katildim benimde bi sorum var
ankarada karin germe amaliyati olmak istiyorum, yani yardiminiza ihtiyacim var yazdiklarimdan da anlasilacagi üzere
kim hangi doktora ,ne kadar fiyata yaptirdi???
yardimlarinizi bekliyorum....

Merhaba arkadaşlar,
Ben Temmuz'da özel bir hastanede burun ameliyatı oldum. Tamponlar çıktıktan sonra burnum eskisinden çok kötü oldu Kıkırdak çökmesi olduğunu düşünüyorum. Eylül'ün 1'inde aynı doktorla bir kez daha ameliyat oldum. Kulağım kesilip kıkırdak alındı. Ve lokal anestesi ile olduğum bu başarısız ameliyatta beni psikolojik olarak çok yıprattı. Şuan burnumun üzerinde göçükler var. Moralim çok bozuk,dışarı bile çıkmak istemiyorum. Burnumun neden bu halde olduğunu bilmiyorum. Ailem benle ilgilenecek durumda değil. Tek başıma ne yapabilirim? Lütfen yardımcı olur musunuz?

selam... bende doktor araştırıyorum burun estetiği için, forumda da pek çok doktor önerilmiş, karar vermek zor doktorlarla bire bir görüşmedikçe. ama bu doktorla muayene ücreti olamadan görüşmenin bi yolu var mıdr? bir kaç doktorla görüşen arkadaşlar hepsine muayene ücreti vermemişlerdir die umuyorum.tıp fakültelerinde çalışan doktorlarla görüşmek için de para vermek gerekio, özel muayeneye gidince zaten vermek zorundasınız. bi yolu var mıdır öğrenmek istiyorum.

Merhaba arkadaşlar. Hem sağlık hem estetik amaçla 1 temmuzda ameliyat oldum. Ancak burnumda çökükler oluştu. Bu yüzden ikinci kez lokal anestezi ile tekrar ameliyat oldum. Oda başarısız oldu. Hem moralmen çöktüm hemde madden. Şu an burnumdan hiç memnun değilim Canım çok çok çok sıkkın. Kırdığım aynaların haddi hesabı yok.

kimlere nerede oldun canımm.
istanbuldaysan emre ilhan ı öneririmm..
revizyyonda çok başarılı.

ön görüşmeye ücret almayan önerebileceğim bir doktor var.Komşum artı bir akrabası oldu çok memnunlar ve akrabasını görmesemde komşu kızının ki çok güzel, özel bir klinikte ben ön görüşme yaptım fiyat aldım çıktım.Şuan korkularımı yenme aşamasındayım narkoz,pişman olabilme ihtimali,ailemin bak gördünmü ne varda kendinle oynuyorsunlu sözlerine maruz kalabilme ihtimallerimi:)bunları aşarsam olcam aşamazsam kalcak.Ben 13 yıl önce olmuştum.Şimdi beğenmediğim bazı kısımlar için tekrar düşünüyordum.Kötü bir görüntüsü yok burnumun aslına bakarsan biraz daha kavis artı uca biraz bir düzeltme gerekiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…