kızlar ankaradayım, lütfen dr yardım, burundan vazgeçtim ama silikon olayına kararlıyım, c.tesi ye randevu alıcam lütfen bana fikir verin dr konusunda, nebil beyle görüştüm fkt 2-3 kişiyle daha görüşmek istiyorum. ferruh beydenn vazgeçtim sizlerin söylemleri doğrultusunda görüşmeye gitmiycem. reha bey yokmuş e geriye kim kaldı??
Merhaba bende Ankaradayım Dr. Nebil Bozdoğana meme protezi ve burun ameliyatları olmuştum. Çok iyi ve ilgili bir doktor. Ben çok memnunum istersen görüşebiliriz
malesef geri döndüm svetlana, ama karar verdim gibi,çıktık bi yola bakalım işlh ii olur, burundan vazgeçtim, çünkü 2 operasyon geçirip ikiside kötü sonuç olursa depresyona girerim, önce birini bi halledeyim
bende sonbaharda gögüs düşünüyorum, ama kesinlikle ameliyatı nebil bey'e yaptırırım. neden başka doktorlarla da görüşmek istiyorsun, tereddütlerin mi var. Protez için sana söylediği ücreti öğrenebilirmiyim.
Kızlar bende burun estetiği düşünüyorum ama bu kararsızlığım yüzünden sanırım sadece düşünmekle kalacam...
O kadar çok dr ismi verilmişki hangisini seçeyim hangisi en iyi sonucu verir bilemiyorum..
En çok Zühtü bey övülmüş ama herkes memnun olcak diye birşey yokki...Belki Zühtü beyin yaptığı burnu ben beğenmeyecem...
Hangi doktora ameliyat olacağını karar vermek ameliyat olmaktan daha zormuş...
Okudukça kafam iyice karışır oldu..
Birde ben ameliyatların üniversite hastanelerinde yapılması gerektiğini okumuştum...Bazı doktorlar özel muayenehanelerinde yapıyorlarmış ama en iyisi hastane ortamıymış ne kadar doğru bilemem tabi.
Bir arkadaşımın tanıdığı Ali Teoman Tellioğluna burun ameliyatı olmuş çok memnundu..Kendisi Dışkapı Hastanesinde dr..tanıyan veya ona ameliyat olmuş kişiler varmı acaba aranızda..
Benim burnum kemikli değil, etli yapısı var ve derisi kalın..Öyle kocaman değil ama yandan profilimi hiç beğenmiyorum..Kalın derili burunların zor ameliyat edildiğini okudum forumda..Hem geç iyileşiyormuş hemde ameliyat istenilen sonucu vermiyormuş..Doğrumu kızlar bilgisi olan varmı.....
Kızlar cevap yazarsanız çok sevinirim..Hazır eşimi ikna etmişken ve ameliyat psikolojisine yavaş yavaş beynimi hazırlamışken caymak istemiyorum...
İSEKA merhaba bende yeni üyeyim ve burub ameliyatı olcam bende senin resimlerini görebilirmiyim doktor arıyorum doğal görünsün istiyorum bide ameliyat ücretini yazabilirmisin şimdiden teşekkür ederim.
bende yeni üyeyim bilgisayarı yeni öğreniyorum acaba resimlere nasıl bakılıyor bana birileri tarif etsin kızım 16 yaşında burnu çok kemer var piskolojisi bozuldu iyi bir doktora ihtiyacımız var ikinci ameliyat istemiyoruz şimdiden araştıyorum tavsiyeleri okudukca kafam iyice karıştı bazı burunlar gördüm çevremde önü resmen çatı uzun bırakılıyor beğenmiyoruz bana lütfen tavsiye edin cevap bekliyorum ayrıca bu siteyi çok beğeniyorum bilgi sahibi oluyoruz teşekkürler kk: :enbuyukkk:
kızlar merhaba çok acil yardıma ihtiyacım var burnumdan ameliyat olcam plastik cerrahine ankara gaziyi önerdiler fakat ankarada diilim ben randevu alıp gitcem ama ileri gün atarlarmı ??? ankara gazide yada ankara tıpda ameliyat olan varmı?birde hangi doktorlar iyidir lütfen yardım edin (
Sana özelden msj atıcaktım ama atamadım..Ankarada Doktor Nebil bozdoğana irtibata geç istersen:dr.nebilb@hotmail.com o sana internetten tasarım yapar hemde en acil şekilde işini görür..İstersen resimlerini gönderebilirim..
ya kızlar bana da yardım edin...burun estetiği olacağım ama çeneyle birlikte olmam lazım ferruh bey plastik cerrah mı yani yapabilir mi ona olmak istiyorum daaa:enbuyukkkbu arada ben yeni üyeyim herkese selam)
onepte 4 doktor var hifzi beyde biraz daha yüksekmis fiyatlar ama öbür 3 doktorda ortalama ayni.ben ankara onepte oldum 3000 tl ye.telefonda aradigimda bilgi almak icin Bana 2500 ile 3500 arasinda degisiyo dendi.
merhaba arkadaşlar... ben 8 gün önce prof. dr tunç şafak'a ameliyat oldum. şu ana kadar çok memnunum bugün alçım alındı ve burnumu tam istediğim gibi yaptığını gördüm. Ben önceden yaptığı hiçbir burnu görmemiştim ama ismini çok duymuştum. Eğer aklınızda Tunç hocayla ilgili bir soru varsa yardım etmek isterim...