canım benim kemer alınsın demişsin, çok az küçültülsün demişsin.. e bunları beraber tasarım yaparak görerek tartışmanız lazım.. öyle ezbere olmaz, belki doktora göre küçülmüş olacak burnun ama sen biraz daha küçülse filan diyeceksin, ya da tam tersi, adam kaptıracak kendini ve senin istediğinden küçük bir burun olacak!! hayatım o tasarımı yapsın yine ama sen de gör ameliyattan önce, hiç bir şeyi doktora bırakma, senin burnun ve sen karar vereceksin, onun işi ameliyatı yapmak yerimseniben
şimdiden çok geçmiş olsun.. çooooook kolay bir ameliyat, aman Allah'ım bumuymuş, bitti mi?? filan diyeceksin ameliyattan sonra.. ne ağrı ne sızı hiç bir şeyin olmayacak, dediklerimi ve beni hatırlarsın ameliyattan sonra :)
haa ameliyat olacak arkadaşlar hepinize söylüyorum.. çok çok önemli.. sigara içmemenizi şiddetle tavsiye ederim !! yasakkelime
Haklısın cnm kendisi çalışacakmış banada gösterir sanırım, ya bilmiyorum işte acayip güvendim hocaya isteğimi dile getirdim bu zamana kadar hiç sorunla gelen olmamış umarım bende de bişey olmaz , aklıma takılan herşeyi sordum, konuşmalarıyla güvenimi sağladı bilmiyorum valla artık kötü bişey de olursa kocam beni gebertir.. delikafadulden