• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da Burun Estetiği

canım benim kemer alınsın demişsin, çok az küçültülsün demişsin.. e bunları beraber tasarım yaparak görerek tartışmanız lazım.. öyle ezbere olmaz, belki doktora göre küçülmüş olacak burnun ama sen biraz daha küçülse filan diyeceksin, ya da tam tersi, adam kaptıracak kendini ve senin istediğinden küçük bir burun olacak!! hayatım o tasarımı yapsın yine ama sen de gör ameliyattan önce, hiç bir şeyi doktora bırakma, senin burnun ve sen karar vereceksin, onun işi ameliyatı yapmak yerimseniben
şimdiden çok geçmiş olsun.. çooooook kolay bir ameliyat, aman Allah'ım bumuymuş, bitti mi?? filan diyeceksin ameliyattan sonra.. ne ağrı ne sızı hiç bir şeyin olmayacak, dediklerimi ve beni hatırlarsın ameliyattan sonra :)
haa ameliyat olacak arkadaşlar hepinize söylüyorum.. çok çok önemli.. sigara içmemenizi şiddetle tavsiye ederim !! yasakkelime

Haklısın cnm kendisi çalışacakmış banada gösterir sanırım, ya bilmiyorum işte acayip güvendim hocaya isteğimi dile getirdim bu zamana kadar hiç sorunla gelen olmamış umarım bende de bişey olmaz , aklıma takılan herşeyi sordum, konuşmalarıyla güvenimi sağladı bilmiyorum valla artık kötü bişey de olursa kocam beni gebertir.. delikafadulden

bu arada rhinoplasti ameliyatını izledimkafamçokkarıştı ay hiçte kolay görünmüyo isauracım inş dediğin gibi olur tatlım yaa:Saruboceq:

bu arada rhinoplasti ameliyatını izledimkafamçokkarıştı ay hiçte kolay görünmüyo isauracım inş dediğin gibi olur tatlım yaa:Saruboceq:

güzelim ameliyatı yapması zor olabilir ama sen ameliyat yapmayacaksın kaydirigubbakcemile3 bu arada iyi cesaret ameliyat izlemek... bak ona gelemezdim işte, bayılır giderdim :)
hiiiçç böyle olmayacak şeylerle kafanı yorma.. inan bana ameliyat öncesi stresli günlerini düşündükçe gülüp geçeceksin sonradan... rahat ol canım benim.. dualarımız seninle olacak merak etme..

güzelim ameliyatı yapması zor olabilir ama sen ameliyat yapmayacaksın kaydirigubbakcemile3 bu arada iyi cesaret ameliyat izlemek... bak ona gelemezdim işte, bayılır giderdim :)
hiiiçç böyle olmayacak şeylerle kafanı yorma.. inan bana ameliyat öncesi stresli günlerini düşündükçe gülüp geçeceksin sonradan... rahat ol canım benim.. dualarımız seninle olacak merak etme..

yerim ben seni yerim melek kalplim bnm a.s.:1hug:

arkadaşlar ben buraya yeni üye oldum.bende 1 sene oluyor burundan ameliyat olalı bende ankara onepte zühtü demir yaptı.cok memnunum hiçde agrı sızı olmadı.ameliyat olaracak arkadaşlarada şimdiden geçmiş olsun diliyorum.

merhabalar ank32,
bende 9 mayısta anakara onepde ünal şahine ameliyat olacağım.local anestezi+sedasyonu merak ediyorum.sizin ameliyatınız genel mi local mi oldu?local olduysa adımlarını,ameliyat anını hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Back