• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da Burun Estetiği

arkadaşlarrrrr bn de uludağ üniversitesinde burun estetiği olmak istiyorumm ama doktora gitmeden bana yaklaşıkk fiyat söyleyebilecek olan var mıı??? ona göre bende para biriktiricemmm ailemm karşı bu duruma çünküü:(:( cevaplarsanız sevinirim

bthndmrz ben ankarada araştırıyorum ama bende üniv. hastanesi düşündüğüm için bi şeyler söyleyebilirim 1000-2000 tl civrında olur nefes alma problemin varsa 500 tl de o tutar bursada ankaraya göre ucuz olabalir ama 1000tl nin altında olmaz diye tahmin ediyorum üniv. hastanesi iyi seçim ama cerrahıda iyice araştır derim ben ayrıca doktora gitmeden fiyat araştırmak pek doğru değil çünkü ameliyat ücreti kalıp bi fiyat değil sana yapılacak müdehalelere göre belirleniyor bunu en iyi doktorun bilir yani belki ortalama fiyatların dışında az yada çok olarak bi ameliyat masrafın çıkar böyle araştırmaya devam et ama en sağlıklı ve gerçek bilgiyi bir cerraha muayene olduktan sonra alabilisin:)

ya canım korkacak hiçbi durum olmadığını ameliyattan çıkınca anlayacaksın inşallah olabilir ameliyat öncesi endişelenmen normal ama anesteziden uyanınca yeniden doğmuş gibi ouyosun

insallah canımm yaa, iice korku bastı beni amaa sonu hayır olur insallahhh

doktorumuz çok iyi gerçekten insan reha hocanın yanınfdayken kendini güvende hissediyo seni yatıştırıyo motive ediyo ilgisi süper yani reha hocayı estetik konusunda tek geçerim reha hocaya güven ebru gerçekten

cnm reha beye güveniyorum daa su an kime olursam olayım korkardım sanırım yani bu genel olarak hani ya kötü olursa iyice korkusu, sonucta hayatımda hiic ameliyat olmadım, hatta hastanede o ortamlarda da bulunmadım korkuyorum ister istemez, insallah iyi olur ama reha beyin yanındayken o hissi duymayacagıma eminim cünkü cok pozitif bir elektirigi var :)

evet sana hak veriyorum yani doğal olarak endişeleniyorsun ama aklından olumsuz düşünceleri çıkar olumlu düşün biliyosun zaten isim yapmış adı marka bir cerrah türkiyede sayılı başarılı cerrahlardan bir tanesi o yüzden içini mümkün olduğunca ferah tut inşallah allhım kalbine göre verir ameliyat olanl genelde çok memnun ben de dahil olmak üzere o yüzden ameliyatı düşşünmmeye çalış burnunun şu anki görüntüsünü bana yollayabilirmisin
email:duyguerkinaci@hotmail.com
bu arada reha hoca geçen pazar trt 2 de habervizyon programına konuk oldu

Ben Ankara'da Dr. Nebil Bozdoğan'a ameliyat oldum.. çok ama çok memnunum :) bugun 24 gün oldu, hiç ameliyat olmamış gibi hissediyorum kendimi... merak edenler profilime girip eski ve yeni burnuma bakabilirler... hiç ama hiç korkulacak bir ameliyat değil, dişçiye gitmek daha korkunç inanın arkadaşlar :)
hepinize şimdiden geçmiş olsun...

Ben Ankara'da Dr. Nebil Bozdoğan'a ameliyat oldum.. çok ama çok memnunum :) bugun 24 gün oldu, hiç ameliyat olmamış gibi hissediyorum kendimi... merak edenler profilime girip eski ve yeni burnuma bakabilirler... hiç ama hiç korkulacak bir ameliyat değil, dişçiye gitmek daha korkunç inanın arkadaşlar :)
hepinize şimdiden geçmiş olsun...

bende 29 mayısa gün aldım dr Sinan Şakrak 'a tasarım falan yapmıo doktor deneyimli bir hocaya benzio güvenimi kazandı ama burnumun nası olacağını bilemiyorum arkadaşlar ?? sizler ne düşünüyosunuz :bbo:

hani doktorun deneyimli olması çok güzel dutpekmezcim ama en azından tasarımda senin için bir fikir hani şuanki burnumun dışında herşey kabulüm diyorsan ok ama kendinde hayal ettiğin bir burun tasarımı varsa,bence tasarım fikir olarak önemli.

hani doktorun deneyimli olması çok güzel dutpekmezcim ama en azından tasarımda senin için bir fikir hani şuanki burnumun dışında herşey kabulüm diyorsan ok ama kendinde hayal ettiğin bir burun tasarımı varsa,bence tasarım fikir olarak önemli.

ya kendisi fotoğraflarımı çekti profilden , ben üzerinde çalışayım dedi iyi bir burun yapacağına eminim , aslında benim burnum söyle olsun böyle olsun die bi fikrimde yok canım sadece kemerimin alınmasını ve çok az küçültülmesini istediğimi belirttim kendisine .. bu zamana kadar şikayetle dönen hiç olmamış inş bende beğenirim burnumu.. dediğim gibi bnm tek sorunum kemer .. bide bi sorum olcak cnm yaa bilgin var mı bilmiyorum dudak burun arası mesafem çok kısa acaba güzel bir sonuç elde edilir mi ?? kendim burnumun ucunu hafif kaldırdığımda çok çirkin bi görüntü oluyor ve gülümsediğimde diş etlerim görünüyor ameliyat sonrası inş böyle olmam :(

doktoruna güvenin bence çok önemli eminim iyi sonuçlar alırsın sonuçta önemli olan drun yeteneği. dr ların söylediğiburun ucunu kaldırınca üst dudağında onunlabir kalkmıyor. yani belki ilk zamanlar şişlikten dolayı öyle görünebilir ama zamanla düzelir ayrıca burun ucuyla dudak arasındaki açının bayanlarda 95ile 100 derece olması gerekiyormuş.yani bence onu düşünme drun mutlaka onu düşünecektir canım.

doktoruna güvenin bence çok önemli eminim iyi sonuçlar alırsın sonuçta önemli olan drun yeteneği. dr ların söylediğiburun ucunu kaldırınca üst dudağında onunlabir kalkmıyor. yani belki ilk zamanlar şişlikten dolayı öyle görünebilir ama zamanla düzelir ayrıca burun ucuyla dudak arasındaki açının bayanlarda 95ile 100 derece olması gerekiyormuş.yani bence onu düşünme drun mutlaka onu düşünecektir canım.

kendiside dedi saten bu mesafemin kısa oldunu ona göre bişeyler yapacaktır heralde cnm ay bu konuda çok endişeliyim yaa :Saruboceq: seninde mayısın ortasında mıydı cnm ameliyat.??

14 mayıs benim ameliyatım ama inan çok korkuyorum inşallah herşey yolunda gider ikimiz içinde iyi olur umarım.2.3 gün sonra bende ufuk beyle görüşücem tekrar tasarım ve ameliyat öncesi hazırlık için bakalım nasıl geçicek canım.

14 mayıs benim ameliyatım ama inan çok korkuyorum inşallah herşey yolunda gider ikimiz içinde iyi olur umarım.2.3 gün sonra bende ufuk beyle görüşücem tekrar tasarım ve ameliyat öncesi hazırlık için bakalım nasıl geçicek canım.

hayırlısı olsn cnm ben geçen gün rüyamda ameliyat olacağımı grdüm korkudan öyle bir kasılmışım ki sabaha karşı wc ye kalkarken kendimi kasılmış bi vaziyette buldum , ama korkma bence herşey çok güzel olsun inş ikimiz içinde sositosositosositososito tasarım resmin varsa koyarmısın cnm..

tasarım yok şuan büyük ihtimalle ufuk beyle bu hafta görüşücem tasarım için sonrasında koyabilirim.

ya kendisi fotoğraflarımı çekti profilden , ben üzerinde çalışayım dedi iyi bir burun yapacağına eminim , aslında benim burnum söyle olsun böyle olsun die bi fikrimde yok canım sadece kemerimin alınmasını ve çok az küçültülmesini istediğimi belirttim kendisine .. bu zamana kadar şikayetle dönen hiç olmamış inş bende beğenirim burnumu.. dediğim gibi bnm tek sorunum kemer .. bide bi sorum olcak cnm yaa bilgin var mı bilmiyorum dudak burun arası mesafem çok kısa acaba güzel bir sonuç elde edilir mi ?? kendim burnumun ucunu hafif kaldırdığımda çok çirkin bi görüntü oluyor ve gülümsediğimde diş etlerim görünüyor ameliyat sonrası inş böyle olmam :(

canım benim kemer alınsın demişsin, çok az küçültülsün demişsin.. e bunları beraber tasarım yaparak görerek tartışmanız lazım.. öyle ezbere olmaz, belki doktora göre küçülmüş olacak burnun ama sen biraz daha küçülse filan diyeceksin, ya da tam tersi, adam kaptıracak kendini ve senin istediğinden küçük bir burun olacak!! hayatım o tasarımı yapsın yine ama sen de gör ameliyattan önce, hiç bir şeyi doktora bırakma, senin burnun ve sen karar vereceksin, onun işi ameliyatı yapmak yerimseniben
şimdiden çok geçmiş olsun.. çooooook kolay bir ameliyat, aman Allah'ım bumuymuş, bitti mi?? filan diyeceksin ameliyattan sonra.. ne ağrı ne sızı hiç bir şeyin olmayacak, dediklerimi ve beni hatırlarsın ameliyattan sonra :)
haa ameliyat olacak arkadaşlar hepinize söylüyorum.. çok çok önemli.. sigara içmemenizi şiddetle tavsiye ederim !! yasakkelime

Son düzenleme:
arkadaşlar ben buraya yeni üye oldum.bende 1 sene oluyor burundan ameliyat olalı bende ankara onepte zühtü demir yaptı.cok memnunum hiçde agrı sızı olmadı.ameliyat olaracak arkadaşlarada şimdiden geçmiş olsun diliyorum.

Back