Arkadaşları, 2 Nisan perşembe günü Dr. Nebil Bozdoğan' a estetik burun ameliyatı oldum. Ameliyat mı oldum saç mı kestirdim anlamadım, çooook rahat ve konforlu bir ameliyat geçirdim. Tamponlarım da bugün çıktı, onlar da silikon tampondu zaten, zerre kadar acımadı, anlayacağınız tampon derdim de olmadı. Nebil hoca dünya tatlısı bir adam, gidin tanışın, muayne olun, bilgisayarda burun tasarımı yapıyor, saatlerce ilgileniyor. Muayne ücretsiz arkadaşlar. Ameliyat fiyatı da çok çok uygun, her türlü yardımcı oluyor. Ameliyat tecrübemi buralarda bir başlık altında yazdım ama kim nerde... Nickimden aratırsanız bulursunuz herhalde. Sorularınız olursa seve seve cevaplarım... Öpüldünüz.
arkadaşlar ankarada burnumu yaptırmak istiyorum.uygun ücretle yapcak iyi bir doktor bilen var mı?
Ben Serdar Ozturk'e ameliyat oldum, cok memnunum. Hem cok iyi bir insan hem de cok iyi bir doktor alaninda. Turkiye'de en cok burun ameliyati yapan iki doktordan birisiymis. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Bugune kadar hicbir hastasi revizyon olmamis.
arkadaşlar ankarada burnumu yaptırmak istiyorum.uygun ücretle yapcak iyi bir doktor bilen var mı?
ıonbfbbejfvbjdcdnckmckm dcewwndujewbf
ıonbfbbejfvbjdcdnckmckm dcewwndujewbf
evet gerçekten ne duydunuz.olumsuz mesajlara rastlamadığım ender doktorlardan birisi.istanbul ankara arası mekik dokuyorum şimdilik karar aşamasındayım.bende nebil beyde karar kıldım gibi.onur erol hıfzı velidedeoğlu serdar öztürk fatih dağdelen güner uysal ve nebil beyle bizzat görüştüm. çok tedirginim.bu şekilde üstü kapalı mesajlar beni gerçekten çok tedirgin ediyo.neden nebil beyde karar kıldığım noktasına gelince gittiğim doktorların hepsi işinde başarılı doktorlar bundan şüphem yok ama ankarada olması ve kendi görüşleriyle sentez yapıp doğal bir burun şekli çıkarabilmemiz en önemli sebep.onur bey harika burunlar yapıyordur eminim ama sanki doğallıktan fazla uzaklaşıyor gibi.hıfzı bey tamamen kişinin kendisine göre çizim yapıyor.yakışıp yakışmaması hakkında yorumsuz gördüm.fatih beyin fazla yoğunluğu ki gece yarılarına kadar süren ameliyatlarından tedirgin oldum.güner bey burun üzerinde çok durmayıp oldukça başarılı olduğu yanak asma olayını uygulamayı teklif ettiki ben 21 yaşındayım cildimde oldukça genç.ama bi bildiği gördüğü vardır diyorum yinede.serdar bey ilk gittiğim doktordu ve bilg üzeri çizim çok tatmin etmedi beni.nebil beyin ameliyatlarındada son derece titiz olduğu yazılmış demekki ameliyatlarında da görüşmelerinde olduğu kadar titizdir.diye düşünüyorum.umarım yazdıklarım olağan eleştiri sınırlarını aşmamıştır yaptıkları işe yönelik hiçbir eleştirim olamaz çünkü yaşamadım. bekleme salonlarında bekleyen hastalardan çokta memnuniyetlerini dile getirenleri de gördüm.tamamen kendi beklentilerimle alakalı hususlardan dolayı nebil beyde karar kıldım.ama geçmişteki muhtemel olumsuz yazılar şimdide kafamı kurcaladı.ne zor iş ya.womanay biraz hafızanı yoklasan birşeyler hatırlarmısın acaba.
bnde nebıl beyle ılgılı hıc olumsuzz bişee duynmadımm okadarda arastrdımm.. ama diğer dr.larla ılgılı cogundan duydum bırı hıc beenmemıs bırı dawa acmayı planlıoo bırı 3. amelıyatını olcak yada daa fazlaydı bılemıorum ve hepsınıde bu forumdan duydumm=) onedenle nebıl beye karar werdımmm ve ııkıdee karar wemrışım dıorum cok memnun kaldımm ..
buarada yüze ne cok şey yapılıomuşş yaaa.. bn muayenedeyken bı kızda dudaklarını kalınlaştırmıştıı yaa cookk beeendım burnuda cok kuseldıı burnunuda dudaklarınıda nebıl beye olmuş ve cook beenmışttmm ama bn yasımdan dolayı başka bişe dusunmöuorum ve 21 yası cokk erken bnce de yanak felan düşünme dr.da nedne bööle bı gerek duymuş annamadım..
arkadaşlar ben burun ameliyatı olalı 12.günüm oldu.sıfır ağrı çektim ve çok ucuza oldum rüyada gibiyim hokka burnum olduuuu.allah doktorumdan razı olsun.isteyen arkadaşlara özelden bilgi verebilirim herkese geçmiş olsun darısı hepinizin başınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?