arkadaşlar ben sonunda ameliyat olmaya karar verdim ve araştırmaya başladım.ankarada ameliyat olucam.doktor tavsiyesine ihtiyacım var ama ben burun estetiğiyle birlikte çene estetiği de yaptırıcam.aynı anda ikisini de yaptıran var mı?bir de maddi açıdan sorunum var..uçuk fiyatlara ameliyat olamam..masrafı karşılayabilmek için kredi çekicem ve ödeyemeyeceğim borcun altına girmek istemiyorum.ama ucuz olsun diye her doktora güvenemem..bana yardımcı olursanız çok sevinirim.nerden başlayacağımı bilemiyorum.
hacettepe üniversitesi doc.dr.aycan kayıkcıoğlu.benim ameliyatımı yaptı.hiçbir sorun yaşamadım.gerçektan işini çok iyi yapan bir dr.görüşmenizi tavsiye ederim.sekreteri orhan bey den ücretsiz görüşme randevunuzu alabilirsiniz.
canım birazcık geç yazıyorum cevap kusurabakma yeni girebildim ancak.3 yıl sonunda tamamiyle yerine oturdu burnum hiç bir sırunla karşılaşmadım.fiyat ozamanlar 1500 dolardı şimdi bilmiyorum.özel oldum güvenemedim devlete.ünal şahine ablam 2 arkadaşım ve 2 akrabamızda ameliyat oldu çok başarılı geçti.fiyat farkı olduğunu sanmıyorum.ünal bey tasarımda yapıyor.ilk 6 ayda tamamen şişlerin inmesi ve dışardan doğal görünüm sonraki 6 ayda burnun yerine oturması ile toplam 1 yılda iyileşiyor
arkadashlar ne olur yardim edin bende rinoplasti dushunuyorum ama ilk tercihim yakup avsar oda istambulda ama.bende ankarada yashadigin icin bura daha avantajli benim icinankarada aycan bey daha iyiymish yaptiran resmi olan varmi lutfennnn cevab yazin:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?