- 16 Mart 2016
- 2
- 3
- 1
- 38
Ben kardeşim ve arkadaslarim mehmet Nebil bozdogana ameliyat olduk oldukça doğal duran burnumuz var kesinlikle gidip görüş doğru bi karar verdiğini gidince kendin anlayacaksin kimse burnumuzun yapildugini farketmiyor okadar doğal duruyorMerhaba. Prof.Mustafa ÖZBEK hoca ile görüştüm ve ameliyata hemen alabileceğini söyledi çok kararsızım bu hocaya ameliyat olan var mı acaba.Birde Osman LATİFOĞLU ile randevum var fikir verirseniz çok sevinirim
özelden resminizi gorebilirmiyimkesinlikle Doç.Dr.Muhitdin ESKİ 1 HAFTADA ameliyata dair iz morarma kalmadı. sanki hep benimle varolan yüzüme yakışan burnum var.sırada başka ameliyat?
Evet diren çelik gerçekten çok ilgili bir doktor. burun deliği ve hafif ucunu kaldırma ameliyatı yaptırdım. çok başarılı bir ameliyat oldu ve sonuçtan gerçekten çok memnunum. yüzümün şekli değişti resmen :) bilsem önceden yaptırırdımGeçen ay yaptırdım, isteyen olursa resimlerini atabilirim. Çok başarılı bir operasyon oldu, bir ay filan yüzüm şiş gezdim ama sonrasında buna değiyor. denildiği gibi çok fazla acı olmuyor. fiyatları değişken ama diren hocaya yaptırdım. Kendisine burdan teşekkür ediyorum bir kez daha:) estetik akademi de diren çelik hoca ile görüşün derim. isteyen olursa resimleri atabilirim. özelden yazabilirsiniz.
N slm N Bozdoğana ne ameliyatı olmuştumuz acaba burunmu? Fiyatı çok makuldu özelde de ameliyat yapıyor cezbedici tabi başarılı deilse neye yarar..!! Lütfen paylaşırmısnz tecrübenizi ve çook geçmiş olsun inş en doğru doktora ameliyatlarmzı olurzMerhaba arkadasım...
Kesinlikle olmaman gereken bir doktor ismi vericem sana: Nebil Bozdoğan. Hayatının hatası olur. Ben revizyon için doktor arıyorum, 2.5 yıl oldu kimseye güvenemiyorum ve tekrar ameliyatta zor geliyor ama olacağım uygun bir Zaman'da.
Taşkın Yücel i araştırmaya başlamıştı ki burda yazılan reklamları gördüm ve kendisini hemen eledim. Bu kadar da olmaz! Ayıp yani insanları kandırmaya çalışıyorsunuz ama kanmıyoruz biz.
N slm N Bozdoğana ne ameliyatı olmuştumuz acaba burunmu? Fiyatı çok makuldu özelde de ameliyat yapıyor cezbedici tabi başarılı deilse neye yarar..!! Lütfen paylaşırmısnz tecrübenizi ve çook geçmiş olsun inş en doğru doktora ameliyatlarmzı olurz
Cnm çok üzüldüm çok geçmiş olsun inş yeniden doğru bi dr ile harika bi sonuca sahip olursun... bende baska dr arayislarina geceyim yani ferruh bingul ve volkan tayfur arasinda arastiricam ozaman (ins tecrubesi olanlar bu iki dr hakkinda paylasimlarini yaparlar diye diliyorum)Canım evet ben kendisine ameliyat oldum ve hiç ama hiç memnun değilim. Benim profilimden daha önce yazdığım msjları bulabilirsin. Bir çok başlıkta yazdım ben şikayetlermi. Fiyatı makul ve kendisi çok iyi bir insan (gerçekten çok iyi bir insan, baba gibi yaklaşıyor) diye ameliyat oldum kendisine ama ne yazık ki. Ben kendisine liposakşın da oldum. Ondan da çok memnun kalmadım. Ha memnun kalmadığın doktora neden gidip 2. kez ameliyat oldun dersen verecek cevabım yok. Çok acele oldu benimkisi ve güvenebildiğim doktor oydu. Böyle olacağını bilemezdim sonuçta. Burnum yamuk yumuk şu an. bUrun sırtı yok denecek kadar törpülenmiş ama burun ucu kocaman. Çukurlar var belirli yerlerde ve burun sırtımda kocaman bir yara var alçı açışdığından beri ki benim için en ama en önemli kısım o oldu. ordaki deri kağıttan farksız kalmış, incecik olmuş, neredeyse kemiğe yapışmış dedi revizyon için gittiğim doktorlarve 2. ameliyat için en zorlu kısımda o derinin alttan desteklenme kısmı olacakmış. ha tabi eskisi gibi değil. ben ameliyat olalı 2.5 yılı biraz geçti. epey toparladı deri kendisini. insan vucudu kendi kendini tamir ediyor allahtan. lakin bana alçı alerji yapmış dedikleri yara meğersem deri yırtılmasıymış. bunu bana eren taştan söylemişti muayeneye gittiğimde. düşünsenize kızlar! kapalı burun ameliyatı yapıyor ve içerden törpülerken burnumu yırtıyor! daha ne diyeyim ki.
Merhaba dr hikmet karayel emin olun bana teşekkür edeceksinizarkadaşlar ankarada burnumu yaptırmak istiyorum.uygun ücretle yapcak iyi bir doktor bilen var mı?
reha yavuzer İstanbul da diye biliyorumcanım ben ankarada olursam reha yavuzer veya tunç şafak ı düşünüyorum sende bi araştır istersen ...
Slm tecrübelerinz ve resimlerinizi paylaşırmısınz lütfen adını daha önce duymadığım bi dr kendisi(ankarada değilmi?)Merhaba dr hikmet karayel emin olun bana teşekkür edeceksiniz
Evet Ankara da tv proğramlarınada çıkıyor bazen resim atmak için açıkçası çekiniyorum sizi tenzih ederim malum güvenemiyorum vs birde sayfada yeniyim:)Slm tecrübelerinz ve resimlerinizi paylaşırmısınz lütfen adını daha önce duymadığım bi dr kendisi(ankarada değilmi?)
Slm resim atmanizin ne sakincasi olabilir ki yada guvenilmiycek ne olabilir(burda herkez birbirine dogru bilgi alisverisi icin bulunuyir!!)Evet Ankara da tv proğramlarınada çıkıyor bazen resim atmak için açıkçası çekiniyorum sizi tenzih ederim malum güvenemiyorum vs birde sayfada yeniyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?