ben devlet hastanesınde oldum 400 tl canım
ankara sıncan devlet hastanesınde başar kayayı onerıyorum
yaaa yanlış sordum, kafam karıştı
reha yavuzer ilk görüşmede ücret alıyor mu diye soracaktım.
ben gazide dr. billur hanıma yaptırdım ameliyatımı çok başarılı oldu. hatta benden sonra cesaret alıp gidenler de çok memnun kaldı ancak kendisi zorunlu hizmet sebebiyle ayrıldı şimdilik. ama kuzenim de yaptırmak istiyor diye giderken bize bora beyi önerdi, bakalım 16 martta kuzenim bora beye yaptıracak. ama genel olarak gazinin plastik cerrahisi çok başarılı bana göre.
Merhabalar,
Ben yaklaşık 4 ay önce Hıfzı Velidedeoğluna ameliyat oldum. Ameliyatta narkozun yerine başka bir yöntem kullanıyorlar. Ameliyat sonrası kendine gelme süren daha kısa ve sağlıklı oluyor. Bana tamponda koymadılar.
Çok şükür şimdi gayet sağlıklı nefes alabiliyorum. İnternetten bir araştır ve muayene ol derim ben.
Kimse ameliyat olduğumu anlamıyor. kapalı teknik uyguluyor.
bende ankarada oğuz kılıç a ameliyat oldum ameliyattan çıktım hiç bşi anlamadım çok rahat geçti sadece 2.gün zordu 3.gün tamponlar çıkınca ohh dedim herşey çok rahat oldu tamponlarda silikon zaten acısız çıktı ..h,ç kimse ameliyat oldugumu bile anlamadı dışardan..umarım yardımcı olmuştur..
Merhabalar,
Ben yaklaşık 4 ay önce Hıfzı Velidedeoğluna ameliyat oldum. Ameliyatta narkozun yerine başka bir yöntem kullanıyorlar. Ameliyat sonrası kendine gelme süren daha kısa ve sağlıklı oluyor. Bana tamponda koymadılar.
Çok şükür şimdi gayet sağlıklı nefes alabiliyorum. İnternetten bir araştır ve muayene ol derim ben.
Kimse ameliyat olduğumu anlamıyor. kapalı teknik uyguluyor.
Kızlar ben Ankarada Doç. Dr. Gürcan ASLAN'a bugün burun ucu ameliyatı oldum. Şu anda kapalı ama çok az bir kısmı belli ve kız kardeşim mükemmel göründüğünü söylüyo ve doktorum çok tatlı ve çok ilgiliydi. Fiyatı merak edenler için burnumu gördü ve 1500tlye yapacağını söyledi. Tanıdık olduğu için indirim yaptı ve 1000tlye ameliyat etti. Ameliyat 1.5 saat sürdü ve lokalle yapıdı doktorum çok rahatlattı beni ameliyat sırasında çok memnun kaldım. açılınca fotoğrafları paylaşıcam. Bilgi almak isteyen yazsın yardımcı olurum :)
Kızlar ben Ankarada Doç. Dr. Gürcan ASLAN'a bugün burun ucu ameliyatı oldum. Şu anda kapalı ama çok az bir kısmı belli ve kız kardeşim mükemmel göründüğünü söylüyo ve doktorum çok tatlı ve çok ilgiliydi. Fiyatı merak edenler için burnumu gördü ve 1500tlye yapacağını söyledi. Tanıdık olduğu için indirim yaptı ve 1000tlye ameliyat etti. Ameliyat 1.5 saat sürdü ve lokalle yapıdı doktorum çok rahatlattı beni ameliyat sırasında çok memnun kaldım. açılınca fotoğrafları paylaşıcam. Bilgi almak isteyen yazsın yardımcı olurum :)
ankarada gazi hastanesini hic önermem kızlar özellikle kemal fındıkcıoglunu
malesef ankda pek adı duyulmus doktor yok
canım merhaba, ben de 3 ay önce Kemal fındıkçıoğlu na oldum hiç memnun değilim, depresyondayım resmen, yalnız değilmişim meğer, senin nasıl bir sıkıntı var bilgi verebilir misin?
tatlım keske olmasaydın sadece biz deiliz emin ol bnm dönemimde ona ameliyat olan 5 kişi filan hic memnun kalmadı bnm 1 sene oldu hatta gecti ama hic memnun deilim mecburen revizyona kaldım. iki profil aynı deil bi yerde kalıcı sislık var daha dogurusu bi tarafa daha cok kıkırdak koymus, kemeri iyi törpülememiş, nefes problemim var en önemlisi kıkırdagı ii dikmediği için kıkırdak cıktı, burun ucum daha büyük kaldı yani sacma sapan bi ameliyatta kesinlikle estetik ameliyatı gbi deil sonuc senin sıkıntıların neler peki
burdan uyarıyorum gercekten kemal fındıkcıogluna olmayın pişman olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?