- Konu Sahibi hopefull17
geçmişi olsun öncelikle en azından ikinci ameliyatınızın sonu iyi olmuş. İlk ameliyatı kim yapmıştı? Tanınmamış birine mi yaptırdınız hiç araştırma yapmadan? yazdıklarınızdan onu anladım ama. benim kafamı karıştıran zaten adı en çok duyulan 5-6 doktor var bu sitede de konuşulan. Onlardan bile şikayeti olan var. İşinin ehli olup olmadığına nasıl karar vereceğiz? doktor seçmek çok zor.
Bence çok düşükte olsa tecrübeli bir doktorla da ters gitme ihtimali var. Sonuçta hastanın yapısı, derisi, dokuları da bu operasyona uygun olmalı. 100% uygun olup olmadığı da operasyon öncesi anlaşılmıyor sanırım. Okudum mesela bazı arkadaşları burun derileri yüzünden reddeden doktorlar olmuş. Fakat sonra gidip başka doktorlara ameliyat olanlar var kimi memnun kimi değil. Biraz da şans işi işte. Doktorla iletişim de çok önemli hastayı dinleyip o hastaya en uygun operasyon planını yapmalı, yapamayacağı şeyler varsa bunları açık açık anlatmalı, hasta-hekim iletişimi ne kadar iyi olursa o kadar sıkıntı azalır diye düşünüyorum.