ankara çakırlar?

zehir88

ve, bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmadı...
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
142
140
Arkadaşlar bilgisi olan bu muhit için? Dağın başı mıdır? Çok mu uzaktır merkeze? Şehrin göbeğinde yaşamış ve buna çok alışmış biri yapamaz mı burda?

Arabanız varsa daha rahat edersiniz. Bi de evler 0 o yönden avantaj olabilir ama her yer çok hızlı bir şekilde gelişiyor orası da aynı kalmayacaktır.

Yasam alaninizin neresi olduguna bagli uzaklik yakinlik kavrami. Misal isi Cinnah caddesinde olana Cayyolunda oturmak uzak gelebilir gibi

Evet merkeze cok uzak. evler sifir ama o uzaklığa gore kiralar da cazip degil. arkadasim gecen sene 1000 tl ye tuttu. yola dayanamadi bu hafta yakina geldi. ciktigi evde 1200 olmuş. sizin nerede caliaitiginiza bagli.

Evet merkeze cok uzak. evler sifir ama o uzaklığa gore kiralar da cazip degil. arkadasim gecen sene 1000 tl ye tuttu. yola dayanamadi bu hafta yakina geldi. ciktigi evde 1200 olmuş. sizin nerede caliaitiginiza bagli.
Eşimin işine yakın ama ben çalışmıyorum. Çıkıp gezebileceğim hiç mi bi yer yok etrafı çevresi nasıldır biraz bilgi verir misiniz dağ taş ova görmüştüm bi gittiğimde :KK43:

Eşimin işine yakın ama ben çalışmıyorum. Çıkıp gezebileceğim hiç mi bi yer yok etrafı çevresi nasıldır biraz bilgi verir misiniz dağ taş ova görmüştüm bi gittiğimde :KK43:
ben şahsen hic gitmedim. tek bildigim evlerin yeni, site ortami ve merkeze usak oldugu.

Arkadaşlar bilgisi olan bu muhit için? Dağın başı mıdır? Çok mu uzaktır merkeze? Şehrin göbeğinde yaşamış ve buna çok alışmış biri yapamaz mı burda?
Bende bati kentte oturuyorum cakırlara taşınmak istiyordum ama ev kiraları okadar fazla ki cesaret edemedik.

İlerde yatırım için çakırlar güzel bir bölge... sürekli gelişiyor..araban warsa merkeze uzaklığı çokta sorun olmuyor

X