Siz 2006 dan bahsediyorsunuz çabuk halledilmiş bi sorundan peki sonra!ayrıca işim gereği sık sık yurt dışına çıkıyorum,ülkenizin kıymetini bilmeyenler sizleriniz yurt dışında insanlar Türkiye'nin modern bir şekilde büyümüş olmasına hayretle bakıyor.şimdi gidin cahil sandığınız başka insanlarla uğraşın.ben hem fikir olduğum kişiye yorum yaptım sizin gibi başkalarını kötülemek adına ayrı fikirde olduğum birine yazmadım.sende bi hafıza sorunu mu var.2006 da ankara nasıl bi susuzluk çekti yaz ortasında.elimizde bidonlarla nerelerden su bulmaya çalıştık.lokantalarda yemek yiyemedik be.bulaşıkları yıkayacak su bulamadı lokantalar.melih gökçek'in oğlu da su bidonu satıyodu o zamanlar...ya ben size ne diyim. bi git bak bakalım londraya newyork'a dünyanın büyük metropollerine...hiç gitmeden, görmeden boş boş konuşuyosunuz. ankara da ki trafik londrada yok be...öyle kendi 50 kilometrelik etrafınıza bakıp yorumlar yapıyosunuz.azcık gözünüzü açın ya.sizin gibiler yüzünden böyle dini kullananlara, dine taban tabana zıt insanlara oy vererek ne kadar kötülük yapıyosunuz bu türk halkına bi bilseniz.bi belediye başkanının türbanla filan ne işi var ya..en azından bunu düşün
Siz 2006 dan bahsediyorsunuz çabuk halledilmiş bi sorundan peki sonra!ayrıca işim gereği sık sık yurt dışına çıkıyorum,ülkenizin kıymetini bilmeyenler sizleriniz yurt dışında insanlar Türkiye'nin modern bir şekilde büyümüş olmasına hayretle bakıyor.şimdi gidin cahil sandığınız başka insanlarla uğraşın.ben hem fikir olduğum kişiye yorum yaptım sizin gibi başkalarını kötülemek adına ayrı fikirde olduğum birine yazmadım.
Siz 2006 dan bahsediyorsunuz çabuk halledilmiş bi sorundan peki sonra!ayrıca işim gereği sık sık yurt dışına çıkıyorum,ülkenizin kıymetini bilmeyenler sizleriniz yurt dışında insanlar Türkiye'nin modern bir şekilde büyümüş olmasına hayretle bakıyor.şimdi gidin cahil sandığınız başka insanlarla uğraşın.ben hem fikir olduğum kişiye yorum yaptım sizin gibi başkalarını kötülemek adına ayrı fikirde olduğum birine yazmadım.
ya da boşver.herşeyi geri alıyorum. bu zihniyet değişmez.
Siz zeka küpü olarak bi gün beyin probleminiz olursa beklerim hastanemeişinîze bakın başkalarıyla uğraşıp düşük seviyenizi her yerde göstermeyin.
Zeka küpüsün işte bağlı bulunduğum STK Semerkand yani orada çalışmıyorum gönüllü olarak oradayım işimden arta kalan zamanlarda:)hani sen stk da çalışıyodun da.bağlı bulunduğum STK da top ürkün Melih başkana oy verecekne oldu o iş.hastane mastane diyosun şimdi.yok zeka filan.git işine.bana da cevap filan yazma
melih gökçek dine falan değil sadece kendi cebine hizmet eder.bunu cümle alem biliyo.yapma lütfen şu adama oy verme...yetmedi mi melihten çektiklerimiz
Bence de iş yapana oy vermeli belediyede ben Ankaraliyim ve Ankarada yaşıyorum yalniz icinde bulundugumuz şartlar farkli Mansur yavas keşke chp den aday olmasaydi benim ölçüm din kim dine hizmete engel olmayacaksa ona oy veririm dolayisiyla şu an için de oyum yine Gökçek e..
[h=2]
Sevim koşşşş Melih Gökçek hizmet silsilesi açıklamış.
ANKARA Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve adayı Melih Gökçek, Elmadağda seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Seçim otobüsünün üzerinde halka hitap eden Gökçek şunları söyledi: Herkes Hizmet Kızılcahamamdan, Haymanadan başlasın diyor. Peki nereden başlatacağım bu hizmeti. Baktık ki adaletsizlik olmaması lazım. Ortaya bir ölçü koydum. Bakın bakalım hakkaniyetli mi? Kim kalkıp ilçe olarak, yüzde olarak, en fazla AK Partiye oy verirse, hizmeti o ilçeden başlatacağım.[/h]
kaynak:Hurriyet
Hizmet sırası mantıgını sevsinler.
Haktan dinden adaletten bahseden arkadaşlara gelsin bu haber.
Sevgiler...
KK'nın ankara tercihi de hemen hemen belli olmuş sanki.
Hizmet götürmek onun işi zaten bir lütufmuş gibi sunuyor.
Hizmet etmek için bir belediye başkanı şartmı koyarmış arkadaş
İnşallahhhhhhh....
Seçimlerde de buna benzer bir tablo çıkar o zaman sen gör bendeki sevinci
[h=2]
Sevim koşşşş Melih Gökçek hizmet silsilesi açıklamış.
ANKARA Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve adayı Melih Gökçek, Elmadağda seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Seçim otobüsünün üzerinde halka hitap eden Gökçek şunları söyledi: Herkes Hizmet Kızılcahamamdan, Haymanadan başlasın diyor. Peki nereden başlatacağım bu hizmeti. Baktık ki adaletsizlik olmaması lazım. Ortaya bir ölçü koydum. Bakın bakalım hakkaniyetli mi? Kim kalkıp ilçe olarak, yüzde olarak, en fazla AK Partiye oy verirse, hizmeti o ilçeden başlatacağım.[/h]
kaynak:Hurriyet
Hizmet sırası mantıgını sevsinler.
Haktan dinden adaletten bahseden arkadaşlara gelsin bu haber.
Sevgiler...