inanamıyorum yaaaa, hala gökçek diyenler, ölçüm din diyenler, gündem ve yaptıkları sebebiyle gökçek diyenler var yani bu ülkede.... Ne diyebilirim ki( gerçekten çok çookkk üzülüyorum, nolur bu dünyanın öteki dünyası olduğunu da düşünün, yapılanlara çanak tutarak ortak olduğunuzu görmüyor musunuz? Allah sormaz mı ben size akıl fikir vermedim mi diye ((
bunların hepsi makarnadan oluyor =)
dalgani gec bakalim,birgün o makarnaya muhtac olursan sasma
bu arada hic kimse bir makarnaya degil dünyalara kendi düsüncesini satmaz
böyle ufak düsüncelerinizi birakmanizi tavsiye ederim
dalgani gecmeye devam et hadi
dalgani gec bakalim,birgün o makarnaya muhtac olursan sasma
bu arada hic kimse bir makarnaya degil dünyalara kendi düsüncesini satmaz
böyle ufak düsüncelerinizi birakmanizi tavsiye ederim
Dalga geçmiyorum haddime de değil mesele makarna değil bir ironi. Ben o iki makarnaya oyunu satanlara söylüyorum
Bundan o kadar emin olmayın.Herkesi kendiniz gibi sanmayın bence.
Bu ülkede ayakkabı boyacısına 50 lira verilip oyunu bize ver diyenler de var bu mükafatı oyla taçlandıranlar da var..
Bildiniz gibi %50 oy değil, %30 civarıdır ! barajı geçmeyen partiların oyları onlara gitti. halkımızın büyük bir bölümü cahil, saf (ne duyursa ona inanır) bir bölüm-da servetine servet katmak için hala bunların peşinde ! aklı başında ve onuru olan, oy verirken bir daha düşünmesi lazım, ülkenin halı ortada !
Bildiniz gibi %50 oy değil, %30 civarıdır ! barajı geçmeyen partiların oyları onlara gitti. halkımızın büyük bir bölümü cahil, saf (ne duyursa ona inanır) bir bölüm-da servetine servet katmak için hala bunların peşinde ! aklı başında ve onuru olan, oy verirken bir daha düşünmesi lazım, ülkenin halı ortada !
Diğer adayların seçim proje tanıtım programları açıklandığında yayınlanacaktır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?