Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayları

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayım

• Melih Gökçek - AKP

OY: 65 21,2%
  • Mansur Yavaş - CHP

OY: 219 71,6%
  • Salman Kaya - HDP

OY: 4 1,3%
  • Mevlüt Karakaya - MHP

OY: 16 5,2%
  • Diğer / Bağımsız

OY: 2 0,7%

• Ankete Katılan
    306
  • Anket Kapalı .

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
41.591
141.631
Merhaba
Bakalım sonuçlar nasıl olacak.

Not : Ankette kullanıcı isminiz gözükmeyecek şekilde aktif edilmiştir. Adaylar ise parti isimlerinin alfabetik sıralaması ile yazılmıştır.

Bende salman kayayı merak ediyorum işin aslı , Deniz Gezmiş ve İbrahim Kaypakkaya’nın yakın arkadaşı, Eski SHP Milletvekili

ideolojilrin siyasete kurban edildiğinin somut göstergesi diyebiliyorum ben bu durum için.
ideoloji buysa siyaset nerde?
siyaset buysa ideoloji nerde?
zaten ideoloji dediğimiz şeyde serseri mayın misali dolaşan kitleleri yönetmek için uydurulumuş fikir harekatı değil miydi?

Bende salman kayayı merak ediyorum işin aslı , Deniz Gezmiş ve İbrahim Kaypakkaya’nın yakın arkadaşı, Eski SHP Milletvekili

katılıyorum. fakat karayalçının kürsü konusmasından sonra üstünü cizdiler ise ona hic yanaşmazlar gibime geliyor...

kaya güvenç için son durum ne biliyor musunuz?
ortak aday diye geciyordu, site yonetimine de eklemelerini soyleyecektim ama emin olamadım.

Burayı gece gördüm yazamadım icimde kalmıştı.

Ankaralı belediyeciliğin ne olduğunu bilmediği icin her zaman politik oy kullanır. Oysa belediyeciliğin icinde siyasete yer yoktur. Ben farklı bir görüşte olmama rağmen oyumu Mansur Yavaş'a vereceğim.

Beypazarı için yaptıkları ortadayken böyle bir başkan kırk yıl sonra gelmez. Ankara suanda sadece trafik ve alt üst gecitlerden ibaret. O kadar komik ki üstelik; yurtdışında trafik rahatlasın diye yapılan üst gecitler ankarada trafiği arttırdı. Normalde 15 dkda gidebileceğim evime trafik yüzünden 1 saatte gidebiliyorum.

Bu şehir icin yapılan gereksiz seyler saymakla bitmez. Eğer zamanında Priştinanın İzmir icin yaptığı şeyleri istiyorsak önümüzdeki 5 yılda belediye başkanımız Mansur YAVAŞ olmalı.

ankarada oturmuyorum ama her gittiğimde daha güzel bi şehir olabileceğini düşünüyorum
bunca yıl göze görünür bi düzelme de görülmemiş anladığım kadarıyla
neden hala insanlar partiye bakıp veriyo anlamış değilim belediye seçimi bu sonuçta iş yapan kimse ona verilmeli

Bence de iş yapana oy vermeli belediyede ben Ankaraliyim ve Ankarada yaşıyorum yalniz icinde bulundugumuz şartlar farkli Mansur yavas keşke chp den aday olmasaydi benim ölçüm din kim dine hizmete engel olmayacaksa ona oy veririm dolayisiyla şu an için de oyum yine Gökçek e..

Nasıl ölçünüz din anlamadım ben?

Kim dininize engel olmuş ki? Ayrıca burası Türkiye Cumhuriyeti, Dini de İslam... Mansur YAVAS belediye baskanı olsa camileri mi kapatacak.

Gökçek ne yapmış şehre bugüne kadar? Sizin ölçünüzle sorayım dine ne yapmış?

Farklı görüşlere saygım sonsuz, ben de müslümanım ama şu partinin adayı daha inançlı berisinin ki inançsız diye bir ayrım ve değerlendirme yapılmasını doğru bulmuyorum. Söz konusu yerel seçimlerse benim bu seçimlerdeki temel ölçütüm ise 'en iyi hizmeti sunacak adayı seçmek' olacak..

Son düzenleme:
Mansur Yavas elbette.
Bu arada mesaj sayisi 1 olan arkadaslarin neyi amacladigi pek ortada lutfen aldanip polemige girmeyin arkadaslar.

Tabiki Mansur YavaşSebeplerini uzun uzun yazardım ama gerek yok.
Şu anki anlayışı İSTEMİYORUM!

Çünkü idealist ve yeni kan... Ankara'yı tanıyan ve sorunları başka pencereden görebilen ve bakabilen bir isim. Melih Gökçek de elbette Ankara'ya iyi hizmet etti lakin artık göremez oldu ve siyasete alet oldu. Belediyecilik, yalnızca seçim esnasında partiye bağlıdır, söz konusu hizmet olduğunda partisini bile tanımayan bir karaktere bürünmektir belediyecilik. Melih Gökçek bunu başaramadı ve twitterdaki üslubu da her geçen gün kan kaybetmesine sebep oldu. Değişiklik risk olsa de her zaman iyidir (bana göre). Selamlar herkese

sağcılar AKP solcular CHP ortadakiler de MHP. demokrasiye bak peh.. tabı kı HİÇBİRİ. CHPdekiler MHPye mhpden chpye.. daldan dala daldan dala... boyle bı sıyasetçiye asla oy vermem bence istifa etsın yarın da DSPye geçer diğer seçime de Saadete ordan da Büyük birliğe..

Parti marti siyaset beni ilgilendirmiyor Melih'i seviyorum bulunduğum ilçede oyum MHP ama geneldeoyum Melih Gökçek'e

Neyse ki diğer 1 olan arkadaşlarla aynı fikirde değilim:) Selamlar ve sevgiler
Benim lafim ve sezgim 1.sayfadaki icerik icindi zaten, gereksiz tartismalara girmeyelim manasinda. Yanilma payi her zaman olasidir, o ayri bir konu.
Herkese iyi haftalar simdiden...

Türbanlı değilim ama onlara yapılan bu kadar haksızlığın önüne geçildiği ve onlarada özgürlüğünü kazandırdığı için oyum seve seve ak partilî başkana ayrıca yıllardır ne susuzluk n hava kirliliği çekiyoruz çalışıyor Melih başkan inkar edilemez.bağlı bulunduğum STK da top ürkün Melih başkana oy verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…