- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Ben Ankara'da yaşamıyorum bana ne oluyorsa...
sildim gitti..
Ah ah neler yazarım da, neyse...
Ben de Ankara'da yaşamıyorum.Silsem mi ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Ankara'da yaşamıyorum bana ne oluyorsa...
sildim gitti..
Ah ah neler yazarım da, neyse...
KK'nın ankara tercihi de hemen hemen belli olmuş sanki.
Türbanlı değilim ama onlara yapılan bu kadar haksızlığın önüne geçildiği ve onlarada özgürlüğünü kazandırdığı için oyum seve seve ak partilî başkana ayrıca yıllardır ne susuzluk n hava kirliliği çekiyoruz çalışıyor Melih başkan inkar edilemez.bağlı bulunduğum STK da top ürkün Melih başkana oy verecek
Lütfen benim yaptığım gibi sadece oy vereceğiniz hem fikirlerinize yorum yapınız,birilerini kötülemeniz sizin yararınıza değil.iyi akşamlar.susuzluk çekmedik mi?
daha eylülde ekimde birer gün 30 40 saat sular kesildi yahu. bunu hatırlayamıyorsanız seneler önce yazın ortasında çektiğimiz çileyi de mi hatırlamıyorsunuz? suları bir başka faaliyetleri için kesmişken bu sırada boruları patlatıp kesintinin uzamasına sebep olduklarından da mı bihabersiniz? yapmayın allah aşkına. susuzluk çekmemeniz sizin depo taktırabilmiş bir apartmanda yaşamanızdan ileri geliyor olabilir; hal böyleyse "susuzluk olmadı" demek diğer tüm ankaralılara ayıp etmek olur.
2006-2007 kesintisine eski demişsiniz. bu belediyenin çalışanları nasıl mühendislermiş ki su rezervlerinin azaldığını/azalacağını fark edip önlem alamamışlar, kızılırmak suyu daha önce getirilemiyor muymuş, öngörülebilir bir rezerv azalmasına (altın falan da değil ha, su, yaşamsal bir şey hani) önlem alınmaması bir belediyecilik yetersizliği, faciası sayılmaz mıymış onu da merak ettim açıkçası.
bunun belediyecilikle ne alakası olduğunu da anlayamasam da, yurt dışında da kimse "türkiye nasıl da gelişti ya vay canına" demiyor. "belli ortamlarda" deniyor olabilir; fakat bunun haricinde öğrenci değişim programlarıyla (bir dernek vs vasıtasıyla değil, üniversiteler arası veya devletler arası anlaşmaların verdiği hakka dayanarak) yurt dışına gitmiş türk öğrencilerle konuşursanız bunu zaten kolaylıkla görürsünüz. ülke imajı hala sıradan bir ortadoğu/arap ülkesi seviyesinde. diyorsanız ki "ben diplomatım/şu kuruluşla etkinlikler yapıyoruz, gelişmiş ülkelerden bürokratlar diplomatlar bize hayran", bu da sayılmaz; çünkü o tip ortamlarda övgü, pohpoh esastır zaten. tabii ki öyle diyecekler.
bana gelişmiş bir ülkeden gelip de ankara'nın şehir planlamasına, ulaşımına, temizliğine hayran kalmış, bunları örnek alınabilir bulmuş tek bir mimar, şehir planlamacısı, mühendis gösterin; oyumu melih gökçek'e veririm. ama şu şartlarda ı-ıh.
Lütfen benim yaptığım gibi sadece oy vereceğiniz hem fikirlerinize yorum yapınız,birilerini kötülemeniz sizin yararınıza değil.iyi akşamlar.
sizi niye örnek almam ve sizin gibi yapmam gerektiğini anlayamadım açıkçası. yazdıklarımı da "yararıma" olsun diye yazmıyorum. üstelik hemfikir olduğum kişilere yazmam da benim yararıma değil. aynı şeyleri tekrarlayıp dururuz. farklı görüşte olduğumuz insanlara yazalım ki eksiklerimizi kapatalım değil mi?
neyse büyük sözü dinleyeyim ahaha: sırf oy vermek için istanbul'dan kalkıp ankara'ya gidecek ve oyumu mansur yavaş'a vereceğim. 40 yıllık mhp'li annem ve babam da hayatlarında ilk kez chp'ye oy verecekler.