ANKARA BURUN ESTETİĞİ

Mesut Kaya ne kadar istiyor ?

Ben de Serdar Başer'e olacağım. Hastaları genel olarak memnun. Kendisi ile de görüştüm içime sindi. Randevu günümü aldım.

1 hastasını kendim gördüm muayenehanesinde. Diğerleri ile de instagramdan görüştüm.

Elif Dağlı için hiç memnuniyetsiz bir yorum duydunuz mu, kardeşim için o doktoru düşünüyoruz da, ınstagram paylaşımlarındaki burunlar çok güzel görünüyor ama hasta yorumları ne bilmiyoruz.

merhaba amaliyat olanlar ile görüştüm furkan hoca ya hepsi pek memnun hiç kötü yorum yapan olmadı. ben 18 ekimde amaliyat olacagım size olduktan sonrada yazarım inşallh :)

merhaba amaliyat olanlar ile görüştüm furkan hoca ya hepsi pek memnun hiç kötü yorum yapan olmadı. ben 18 ekimde amaliyat olacagım size olduktan sonrada yazarım inşallh :)
Geçmiş olsun şimdiden. Fiyat bilgisi paylaşabilir misiniz. Özelden de yazabilirsiniz burdan paylaşmak istemezseniz.

Evet ben de onunla görüşücem baya hastasıyla iletişim kurdum çok memnunlar size ne zaman gün verdi ?

Elif Dağlı için hiç memnuniyetsiz bir yorum duydunuz mu, kardeşim için o doktoru düşünüyoruz da, ınstagram paylaşımlarındaki burunlar çok güzel görünüyor ama hasta yorumları ne bilmiyoruz.
Ondan da çok memnunlar hiç duymadım gerçekten olumsuz bir yorum evet sosyal medyada bazıları çok doğal. Sadece dikkatimi çeken bir kaç tane burun vardı hiç istemeyeceğim tarzda.

Ondan da çok memnunlar hiç duymadım gerçekten olumsuz bir yorum evet sosyal medyada bazıları çok doğal. Sadece dikkatimi çeken bir kaç tane burun vardı hiç istemeyeceğim tarzda.
Teşekkür ederim.Evet biz de beğendik yaptığı burunları, ama fiyatı tahmin ettiğimden fazla geldi, arayıp sordum 20-25 bin dediler. Ne olmuş bu fiyatlar anlayamadım.

Ever bu sene bence patlama oldu rinoplastide ondan kaynaklı diye düşünüyorum ama abartı cidden 20 bine uygun der olduk
Değil mi, çok da değiştiriyor insanı bu estetik. talep çok olunca arz da çok olacağından fiyatın düşmesi gerekir diye düşünüyorun ama estetik cenneti ülkemizde biz ameliyat olamıyoruz, parayı bulmakta zorlanıyoruz. Çok ilginç cidden.

Ve rekabet de çok ona rağmen bu fiyatlar. Eskiden bu ameliyatı yapabilen sınırlı cerrahlar vardı ama şimdi o ameliyatların hepsi revizyon oluyor Şimdi seçenek çok ama talep de çok insanlar yurtdışından gelip ameliyat oluyorlar onlar için çerez parası bizim için yüksek maalesef

Hahaha o revizyonlardan biri de benim öyle cidden yurdum kadını için haksız rekabet oluyor, herkes buraya estetiğe gelirken biz olamıyoruz.

Burnunuz estetiksiz daha iyi görünüyor, estetikten sonradan karşıdan bakınca delikler görünüyor. Lütfen kızmayın gördüğümü yazıyorum. Biraz zevk meselesi bu iş size hoş gelir başkasına gelmez. Yüz şekliniz çok güzel olmuş. Belki burun delikleri de fotoda böyle duruyor. Belki sonradan değişmiştir. Umarım hep memnun kalırsınız.

3 gün önce Ozan Luay Abbas’a opere oldum.Çok fazla morarmam olmadı,hafif şişti suratım.Çok kibar bir doktor zaten genel olarak ilgisinden yaklaşımından memnun kaldım bir süredir aklımda olan bir doktordu zaten.Umarım sonuç da iyi olur şimdilik fena durmuyor ama bir şey demek için erken henüz. :)

Bu arada sonuçtan asla memnun kalmicaksiniz çünkü bende ona olmustum ve asla memnun değilim eminim ki buraya gelip konu açacaksiniz

Bu arada sonuçtan asla memnun kalmicaksiniz çünkü bende ona olmustum ve asla memnun değilim eminim ki buraya gelip konu açacaksiniz
Ben şuana kadar memnunum genel olarak.Sizin mesajlarınıza da baktım kaldı ki sizin burnunuzu da gayet beğendim ben.Tek ben mi beğendim desem yorumlar da benzer şekilde olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…