Görüşmeniz sonrasında nasıl geçtiğini veya kararınızı iletebilir misiniz lütfen banaBen de arıyorum. Diren Çelikten randevu aldım haftasonu bakalım.
Tabi ki. Aslında Eren Taştan'ın burunlarını beğeniyorum ama onun hakkında internette pek iyi şeyler okumadım.Görüşmeniz sonrasında nasıl geçtiğini veya kararınızı iletebilir misiniz lütfen bana
Ayrıca ücreti de çok fazlaTabi ki. Aslında Eren Taştan'ın burunlarını beğeniyorum ama onun hakkında internette pek iyi şeyler okumadım.
Diren hoca ile görüştükden sonra buraya da yazabilir misiniz acaba ? ve randevu Ücreti ne kadar istiyorlar, Bilgi verirseniz sevinirim.Ben de arıyorum. Diren Çelikten randevu aldım haftasonu bakalım.
Tabi ki yazarım :)Diren hoca ile görüştükden sonra buraya da yazabilir misiniz acaba ? ve randevu Ücreti ne kadar istiyorlar, Bilgi verirseniz sevinirim.☺
BUrda bir hastası uzak durun yazmış ama bilemiyorumAli kavuzlu hakkında araştıran var mı?
Ben de Gürcan Aslan düşünüyordum internette olumsuz yorumları görünce vazgeçtimAslında ben de Ankara'da olmak istiyorum. Gürcan Aslan var sadece aklımda. İstanbul'a gitmeyi gözüm keserse Ali Murat Akkuş asıl olmak istediğim doktor
Ben pek rastlamadım ya da derinlemesine araştıramamış da olabilirim. Forumda pek kötü yorum görmedim aslındaBen de Gürcan Aslan düşünüyordum internette olumsuz yorumları görünce vazgeçtim
Forumda ben çok araştıramadım internetten görünce hemen eledim. Bilmiyorum doktor kararı çok zorBen pek rastlamadım ya da derinlemesine araştıramamış da olabilirim. Forumda pek kötü yorum görmedim aslında
Tural Fatullayev e baktınız mı nasıl sizce?Ben pek rastlamadım ya da derinlemesine araştıramamış da olabilirim. Forumda pek kötü yorum görmedim aslında
Doktorlar yüzlerce ameliyat yapıyor ve arada sırada memnun olmayan hastaları muhakkak çıkıyor. O hastalardan birine bile denk gelince ben de sizin gibi hemen eliyordum. Ama doktor kalmıyor o zaman. Gerçekten daha ameliyat olmadan şu süreçten bıktım. Doğru doktoru nasıl bulup karar vereceğiz bilmiyorumForumda ben çok araştıramadım internetten görünce hemen eledim. Bilmiyorum doktor kararı çok zor
Ben kapalı teknik istediğim için eledim o doktoruTural Fatullayev e baktınız mı nasıl sizce?
Kesinlikle katılıyorum o kadar yoruldum ve bıktım ki. Nasıl olacak bilmiyorum. Hazır evdeyken olsun bitsin diyorum ama bakalımDoktorlar yüzlerce ameliyat yapıyor ve arada sırada memnun olmayan hastaları muhakkak çıkıyor. O hastalardan birine bile denk gelince ben de sizin gibi hemen eliyordum. Ama doktor kalmıyor o zaman. Gerçekten daha ameliyat olmadan şu süreçten bıktım. Doğru doktoru nasıl bulup karar vereceğiz bilmiyorum
Kapalı teknikte yapıyor. Hatta kapalı yaptığı bir kaç hastasıyla konuşmuştumBen kapalı teknik istediğim için eledim o doktoru
Yıllardır araştırıyorum üstelik. Gürcan Aslan hakkında bahsettiğiniz olumsuz yorumlara bakacağım. Fikrim değişmezse gidip olacağımKesinlikle katılıyorum o kadar yoruldum ve bıktım ki. Nasıl olacak bilmiyorum. Hazır evdeyken olsun bitsin diyorum ama bakalım