Evet çok memnun olduklarını söylediler.Yıllardır araştırıyorum üstelik. Gürcan Aslan hakkında bahsettiğiniz olumsuz yorumlara bakacağım. Fikrim değişmezse gidip olacağım
Tural beyin kapalı yaptığını bilmiyordum. Konuştuğunuz hastalar memnun muydu?
Siz söyledikten sonra tekrar inceledim doktorun sayfasını, görüntü olarak da güzel yapmış. Kapalı tekniği daha az kullanan doktor sanki daha tecrübesiz ve başarısız olacakmış gibi bir yargım var ama doktor beyi listeme aldım, araştıracağım detaylıEvet çok memnun olduklarını söylediler.
Aynen genel olarak açık yapmış şimdi kapalı yapayım derken çirkin yapmasın da. Evet ben kavisli burunlardansa burun kökü düşük ve düz burunları seviyorum. Tural Fatullayev öyle yapıyor bazı burunlar da alın burun geçişini pek beğenemedim ama. Ücret 10-12 bin arası buruna göre değişiyormuş.Siz söyledikten sonra tekrar inceledim doktorun sayfasını, görüntü olarak da güzel yapmış. Kapalı tekniği daha az kullanan doktor sanki daha tecrübesiz ve başarısız olacakmış gibi bir yargım var ama doktor beyi listeme aldım, araştıracağım detaylı
Talep ettiği ücreti biliyor musunuz?
Benim istediğim burun tarzı da öyle. Radiks, yani alından buruna geçiş kısmı bende hafif yüksek olduğu için özellikle o bölgeye dikkat eden doktor arıyorum. Tural bey bazı hastalarda o kısmı güzel indirmiş. Bazılarında yüksek kalmış.Aynen genel olarak açık yapmış şimdi kapalı yapayım derken çirkin yapmasın da. Evet ben kavisli burunlardansa burun kökü düşük ve düz burunları seviyorum. Tural Fatullayev öyle yapıyor bazı burunlar da alın burun geçişini pek beğenemedim ama. Ücret 10-12 bin arası buruna göre değişiyormuş.
Evet o doktor hakkında bende fazlasıyla şikayet okudum. Benim yüksek değil radix ve yükselmesinden korkuyorum. Görüşürseniz haber verirseniz çok sevinirimBenim istediğim burun tarzı da öyle. Radiks, yani alından buruna geçiş kısmı bende hafif yüksek olduğu için özellikle o bölgeye dikkat eden doktor arıyorum. Tural bey bazı hastalarda o kısmı güzel indirmiş. Bazılarında yüksek kalmış.
Fiyatı da iyi, ben 25 bini gözden çıkarmıştım
Bir de Serdar Yüce var ama onun hakkında fazla şikayet okumuştum sanki, tam hatırlayamadım
Yüksek değilse dolgu yapılmadığı sürece öyle kalıyor gözlemlediğim kadarıyla. Tabi haberdar ederim. Siz de farklı bir doktor düşünürseniz ya da görüşürseniz yazın lütfenEvet o doktor hakkında bende fazlasıyla şikayet okudum. Benim yüksek değil radix ve yükselmesinden korkuyorum. Görüşürseniz haber verirseniz çok sevinirim
Benim düşündüğüm iki doktor daha var. Biri yusuf kızıl diğeri Yavuz Fuat Yılmaz. Ben yükselmek derlen kemer gidince alından başlıyormuş gibi oluyor ya ondan rahatsız oluyorum.Yüksek değilse dolgu yapılmadığı sürece öyle kalıyor gözlemlediğim kadarıyla. Tabi haberdar ederim. Siz de farklı bir doktor düşünürseniz ya da görüşürseniz yazın lütfen
Yusuf Kızıl'ı duymuştum. Şimdi baktım ikisinin de yaptığı operasyonları paylaştığı bir hesapları yok sanırım.Benim düşündüğüm iki doktor daha var. Biri yusuf kızıl diğeri Yavuz Fuat Yılmaz. Ben yükselmek derlen kemer gidince alından başlıyormuş gibi oluyor ya ondan rahatsız oluyorum.
Kesinlikle katılıyorum radix düşük ve düz olan burunlar çok hoş görünüyor. İkisi de paylaşmıyor ama yorumları çok güzel bilmiyorum çok kararsızım ama.Yusuf Kızıl'ı duymuştum. Şimdi baktım ikisinin de yaptığı operasyonları paylaştığı bir hesapları yok sanırım.
İşte radiks düşük oldukça görüntü güzelleşiyor
Görüşmeye gidince fotoğraf gösteriyorlardır herhalde ama ameliyatının üzerinden seneler geçmiş birkaç hastasıyla konuşmak daha faydalı oluyor tabi.Kesinlikle katılıyorum radix düşük ve düz olan burunlar çok hoş görünüyor. İkisi de paylaşmıyor ama yorumları çok güzel bilmiyorum çok kararsızım ama.
Aynen gösteriyorlar dediğiniz gibi ama mesela Tural hocanında yıllar önce yaptırmış hastasıyla görüşme imkanı yok gibi. Benimde kafam fazlasıyla karışık ama mesela Yavuz Fuat Yılmaz bana güven verdi. Başka ameliyatlar olmuş hastaları çok memnunlardı.Görüşmeye gidince fotoğraf gösteriyorlardır herhalde ama ameliyatının üzerinden seneler geçmiş birkaç hastasıyla konuşmak daha faydalı oluyor tabi.
Ben en baştan liste yapmaya başladım. İyice kafam karıştı çünkü. Biraz kafama yatanlarla gidip görüşmek istiyorum artık
Çok popüler doktorlardansa böyle doktorlar da güven veriyor bana. Açık ameliyat yapıyor değil mi?Aynen gösteriyorlar dediğiniz gibi ama mesela Tural hocanında yıllar önce yaptırmış hastasıyla görüşme imkanı yok gibi. Benimde kafam fazlasıyla karışık ama mesela Yavuz Fuat Yılmaz bana güven verdi. Başka ameliyatlar olmuş hastaları çok memnunlardı.
Açıkta yapıyor kapalı da bildiğim kadarıyla instagramdan sormuştum. Muayene sonrası karar veririz dediÇok popüler doktorlardansa böyle doktorlar da güven veriyor bana. Açık ameliyat yapıyor değil mi?
Siz ne zaman muayene olmayı düşünüyorsunuz?Açıkta yapıyor kapalı da bildiğim kadarıyla instagramdan sormuştum. Muayene sonrası karar veririz dedi
Ben size özelden yazayımSiz ne zaman muayene olmayı düşünüyorsunuz?
Al benden de o kadar. Gönül rahatlilikla kendimi teslim edebilecegim biri yok maalesefDoktorlar yüzlerce ameliyat yapıyor ve arada sırada memnun olmayan hastaları muhakkak çıkıyor. O hastalardan birine bile denk gelince ben de sizin gibi hemen eliyordum. Ama doktor kalmıyor o zaman. Gerçekten daha ameliyat olmadan şu süreçten bıktım. Doğru doktoru nasıl bulup karar vereceğiz bilmiyorum
Aynen kesinlikle öyle ne yazık ki. İnsanlar gidip hemen nasıl olabiliyor anlamış değilim. Yoruldum artık hiç olmasam mı diyorumAl benden de o kadar. Gönül rahatlilikla kendimi teslim edebilecegim biri yok maalesef
Ben de tam o kıvamdayım, burnumla azıcık daha mutlu olabilsem vazgeçeceğim ameliyattanAynen kesinlikle öyle ne yazık ki. İnsanlar gidip hemen nasıl olabiliyor anlamış değilim. Yoruldum artık hiç olmasam mı diyorum
Siz de mi Ankara'da düşünüyorsunuz?Al benden de o kadar. Gönül rahatlilikla kendimi teslim edebilecegim biri yok maalesef