ANKARA BURUN ESTETİĞİ

Ben Ankarada birkaç doktora göründüm ama icime pek sinmedi. Istanbuldaki doktorlarla gorusecegim. Bir tanesi 3 boyutlu simülasyon yapti. Ayni similasyonu ben cep telefonumdaki uygulamadan da yapabiliyorum. Bir tanesi de muayene ücreti olarak epey bir para aldi. Sohbet havasinda gecti. Simulasyon da yapmadi. Kısacası icime sinmedi.

Ben de tam o kıvamdayım, burnumla azıcık daha mutlu olabilsem vazgeçeceğim ameliyattan
Ben biraz mutluyum aslında bazen diyorum ki bu burun bana yakışıyor başka türlüsü olmaz. Bazen de şu kemerden çok rahatsız oluyorum. Burda ki ameliyat sonrası yaşananları görünce vazgeçiyorum. Sonra yine doktor ararken buluyorum kendimi.

Ben de öyle. Sürekli gel gitler içindeyim. Ama burada birbirimize destek olduğumuzu görünce mutlu oluyorum. Özellikle bazi doktor (tüccarların) foyasini çıkarınca iyi oluyor

Ali kavuzlu hakkında araştıran var mı?
.

Nasıl burunlar yapıyor bilmiyorum ama iletişim kabiliyeti çok kötü. Agresif biri. İşinde iyidir ya da değildir yorum yapamam. Belki harika burunlar yapıyor. ama doktor seçerken iletişim benim için en önemli kriterlerden biri. Muayenehanesinden çıkar çıkmaz eledim kendisini ve harcadığım zamana üzüldüm.

Ben de burun ameliyatı olmayı düşünüyorum. Bir süredir araştırma yapıyorum. Ankara'daki bazı doktorlarla görüştüm. Ön izlenimleri paylaşayım. Yukarıda Ali Kavuzlu hakkındaki düşüncelerimi yazdım zaten. Kâfi. Daha fazlası zaman israfı olur.
İlk görüştüğüm doktor Mesut Kaya oldu. Burada ve başka yerlerde hakkında herhangi bir şikayete denk gelmedim ve olumlu yorumlar okudum hakkında. İnstagram'da yaptığı burunlar gayet hoş görünüyor. Görüşme güzel geçti. Kendisi çok nazik bir doktor. En çok üzerinde durduğum doktorlardan biri.
Ozan Bitik: Görüşme ücretsiz olmasına rağmen uzun zaman ayırdı. Çok kibar bir doktor. Tüm sorularınıza sıkılmadan cevap veriyor. Pozitif enerjisi var. Ayrıntılı olarak nasıl bir ameliyat tasarladığını anlattı. Çok titiz ve işinde iyi birine benziyor.
Muhittin Eski: Görüşme ücretsiz. Burnum hakkında Mesut Kaya'nın söyledikleriyle çok benzer şeyler söyledi. Ameliyat olmayı düşünebileceğim doktorlardan biri. Tek sorun istediği ücretin ortalamanın biraz üzerinde olması.
Tolga Eryılmaz: Görüşme ücretsiz. İstediği fiyat oldukça uygun. Görüşmeden olumlu düşüncelerle ayrıldım. Ama başka doktorlar daha ağır basıyor şu an.
Cevdet Murat Akagün: İnanın olumlu ya da olumsuz herhangi bir yorum yapamıyorum. Söyleyebileceğim tek şey İnstagram hesabında paylaştığı fotolardaki burunların güzel olması. Ama ben kendisini düşünmüyorum.

Ben Mesut Kaya ve Muhittin Eski arasında kaldım. Eren Taştan ile de görüşmek isterdim. Ama sanırım istediği fiyat çok çok yüksek. Bir de Taşkın Yücel var. KBB'cı. Kendisini bizzat tavsiye edenler oldu bana.

Doktorda karar kılmak inanılmaz zor bir süreç. Aslında burnunuzu değil komple yüzünüzü emanet ediyorsunuz doktora. Branşı, istediği ücret, hakkındaki yorumlar, tarzı-tavrı hepsi çok önemli. Bir de Covid meselesi var. Ben bu yaz olmayı düşünüyordum. Şu an tereddütteyim.

Çok güzel açıklamışsınız bunun için teşekkür ediyorum. Mesut Kaya’nın bir çok hastası ile konuştum bizzat görüşmeye gitmedim bütün hastaları çok memnun sadece bir tanesinin burun delikleri eşit olmamış eğri olmuş burnu bunun için tekrar gerekiyor demiş Mesut bey onun dışında ayrıca o hastası da Mesut hocanın çok iyi bir doktor olduğunu ve çok iyi bir insan olduğunu söylüyor. Sorun benim burnumda dedi kendisi. Tural Fatullayev Hakkında ne düşünüyorsunuz siz gördünüz mü yaptığı burunları? Hastaları çok memnun çok hastası ile konuştum gayet memnun olduklarını söylediler ama ben emin olamıyorum.

Ben kendisi ile görüşmedim. Doğrusu hiçbir fikrim yok. Ön görüşme çok önemli. Gidip bizzat görüşün bence. Az çok fikir oluşuyor. Üstelik ameliyat olmuş ve kontrole gelmiş hastalarla karşılaşıyorsunuz. Bu da fikir veriyor.

Çok açıklayıcı ve bilgilendirici yazmışsınız .Çok teşekkür ederim .Doktor kararını verdiğiniz zaman paylaşırsanız çok seviniriz

Ben de 2 yıl evvel mesut kaya ya ameliyat oldum. Ucu top gibi 2 ye ayrık burnum vardı. Yüzüm büyük. Çok küçültmeden ucunu toparladı. İlk aydan itibaren hiç kimse anlamıyor estetikli olduğunu ki en önemsediğim şeydi. Hoca doğal çalışıyor. Ankara da olan herkes görüşmeli. Aldığım en doğru karar. Bnm burnumu olabilecek en iyi şekle soktu

faydalı bir soru olmuş. fiyatlar hakkında bilginizi de paylaşırmısınız rica etsem

Ben Ankara'da Vildan Baştürk Tutar'a burun ameliyatı oldum. henüz 4 ay oldu, ilerde bir şey değişir mi bilmiyorum ama şimdilik oldukça memnunum. doğal burun seviyorsanız düşünebilirsiniz.

Ben Hakan Soygüre oldum. 2.5 sene oldu. Burun ucumda bir asimetri dışında sorunum yok. İnsanlar genel olarak beğeniyor burnumu. Doktor olarak bir çok doktora göre ilgili, saygılıdır. Hastasını dinler. Kendisinini severim. Keşke burun ucundaki sivrilikte olmamış olsaydı çok mutlu olurdum ama 4 4 lük olmuyor sanırım. Etrafımda başka doktorlara olan çok arkadaşım var, hepsinde beğenmediği bir yer var.

Merhaba, benim doktor tercihim Tevfik Sözen'den yana oldu. Önce bir kaç tane doktorla görüşmelerim oldu. Bazı doktorları tavırlarından ( ilgisiz ve umursamaz) dolayı bazı doktorları uçuk fiyatlarından dolayı bazı doktorlarında sorgulatacak kadar ucuz fiyatlarından dolayı tercih etmedim. Tevfik beye ameliyat olalı 4 ay oldu ve ilk muayeneden ameliyatıma hatta sonrasındaki kontrollerime dahi ilk kez gidiyormusum gibi ilgiliydiler. Sonrasında iletişime geçmek istediğim her an geçebilmek ve kafamda olan soruları yanıtlama hızı müthişti. 6 ay kontrolume gideceğim yakında. Size de gönül rahatlığıyla Tevfik hocayı önerebilirim. :)

Ameliyat ücretini burdan ya da ozelden paylasabilir misiniz ?

Merhaba, bende hakan hocayı düşünüyorum, genel olarak yaptığı burun ameliyatlarını başarılı buldum. Ne kadar ücret ödediniz acaba?

Çok geçmiş olsun özelden resim atar mısınıx?

Kızlar daha önce yazdım, tekrar yazıyorum. Ankara piyasası İstanbul gibi karmaşık değil. Yaptığı işler göze uygun gelen zaten 3-4 doktor var. Mesut Kaya, Gürcan Arslan, Eren Taştan (revizyon değil primerde fiyatı ve sonuçlar makul) Boşa araştırıp ordan ora gezip kendinizi yormayın. Ben 10 senedir sizin yerinize de araştırmış sayılırım. Sonuç çok net Ankara’da. Zaten çok seçenek yok. Boşuna kafanızı karıştırmayıp direkt bunlara gitmek çok daha mantıklı

Son düzenleme:
Gurcan Arslan makul ama Eren Tastan ne ilk ameliyat ne de ikinci ameliyat icin uygun degil .Burun estetiğini en cok olanlar da 20 li yaslar olunca istenilen para cogu kisi icin fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…