ANKARA BURUN ESTETİĞİ

w
Gurcan Arslan makul ama Eren Tastan ne ilk ameliyat ne de ikinci ameliyat icin uygun degil .Burun estetiğini en cok olanlar da 20 li yaslar olunca istenilen para cogu kisi icin fazla
Eren Taştan revizyon için bana da uygun değil fiyat olarak ama primeri revizyonları gibi uçuk değil. Fazla gelirse Mesut Kaya ve Gürcan’a yönelin derim.

Kesinlikle doğru bir tespit bende Ankara'daki neredeyse tüm doktorları listelemiş biri olarak altına imzamı atıyorum. Zaman zaman başka bir kaç isim buralarda popüler hale gelebiliyor ama biraz takip edip detaya inince başarı yüzdelerinin pek yüksek olmadığı kanaatine varıyorum. Bu üç isim arasından tercih yapmak ise tamamen kişinin estetik zevkiyle alakalı. Mesela ben Eren Taştan'ın elinden çıkmış bir burun neredeyse hiç görmedim ama diğer doktorların (sosyal medya hariç) hastalarını günlük hayatta gördüm, tanıdım. Bu yüzden Eren Taştan gibi kapalı kutular bana pek güven vermiyor nedense. Şuan Mesut Kaya ve Gürcan Aslan başa baş gidiyor gibi.

Özmen Kara hakkinda bilginiz var mi peki. Ücret 7 bin verdi.

Ben Ankara'da Vildan Baştürk Tutar'a burun ameliyatı oldum. henüz 4 ay oldu, ilerde bir şey değişir mi bilmiyorum ama şimdilik oldukça memnunum. doğal burun seviyorsanız düşünebilirsiniz.

Merhaba acaba ne kadara oldunuz? Fiyat da belirtir misiniz?

Siz hangi doktorlarla görüştünüz acaba? İstanbul’da yaşıyorum ama okulum Ankara’da, araştırmalarım sonucunda Ankara’daki doktorlar içime sinmişti aslında. Gürcan Aslan, Muhitdin Eski, Haldun Kamburoğlu kafamdaki isimler. Deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

Merhaba ameliyat oldunuz mu bende tuğral hocaya olacağım tuğral hocaya ameliyat olan varsa yazabilirmi

1 ay önce Tevfik Sözene burun estetiği ve bişektomi yaptırdım. çok memnun kaldım. Zayıf olmama rağmen yanaklı, yuvarlak bir yüzüm vardı ve beni kilolu gösteriyordu. Daha 1 ay olmasına rağmen yüzüm V şekline yaklaştı. Belirgin bir zayıflama oldu yanaklarımda. Burnum da tam istediğim gibi oldu. After before olarak burnumun tasarım halini- ameliyat sonrasını halini ve bişektomiyi fotodan görebilirsiniz.Tevfik hoca ve ekibinin ilgili ve samimi tavrı ameliyat sürecimi oldukça rahat ve sakin geçirmemi sağladı. Ameliyattan sonra da her gün burnumun fotoğrafını isteyerek takibini yaptılar.Ankarada burun estetiği için kesinlikle Tevfik Sözeni öneririm.

Eklentiler

• 405BE75E-5982-4BAA-BA2E-0F51C0B8146B.jpeg
    94 KB · Görüntüleme: 825
İlk burnunuz daha güzel ama

Memnuniyet mesajı yazmak için nasıl bu kadar acele edebiliyorsunuz, hayret ediyorum. Benim bir yıl dolmak üzere ama soranlara bile "şimdilik memnunum" diyorum. Böyle ameliyatlarda memnuniyet için birkaç yıl gerekiyor çünkü bence. Burun daha ödemden ibaret, memnunum memnunum. İyi aferin.
Ayrıca reklam kokusu buralara kadar geldi

arkadaşım orhan aydının yanında stajyerdi ve hastalarının memnun kaldığını söylüyordu.Ama yine de araştırın mutlaka.

Herkese merhaba, biraz geç oldu belki ama fikir olması açısından bende tecrübelerimi paylaşmak istedim. Yaklaşık 10 yıla yakın bir zaman önce Prof Dr Taşkın Yücel'e burun estetiği oldum. Medikal sektörde, direk hastanelerde doktorlarla beraber çalıştığım için doktor seçimi yapmak çok zor olmadı. Bende estetik ile beraber sinüs ve konka ameliyatı da yapıldı.
Burnum baya kemerliydi, yıllarca bu yüzden kompleks yaptım. Otobüste bile biri yanıma oturduğunda profilden burnuma bakıyormuş gibi gelip tribe girerdim Sağlık sektöründe çalışmaya başlayınca bir cesaret geldi. Sonuçların böyle olacağına bilseydim daha önceden yaptırırdım. Ben doğal bir burun istemiştim, öyle ucu kalkık hokka gibi istemedim. Hem yapıldığı belli olmasın diye hem de yüzüme uymayacağını düşündüğümden. Tam istediğim gibi oldu, aradan bu kadar zaman geçti tanıştığım insanların hiç biri estetik olduğuna inanmıyor :) Bunların dışında en önemlisi ameliyattan sonra hiç bir ağrı sızı, sıkıntı yada şişlik yaşamamış olmam. Göz altlarımda çok çok hafif bir morarma dışında başka hiçbir sıkıntım olmadı. Burun içine de eriyen tamponlardan koyduğu için, o korkunç gelen tampon çıkarma problemi de yaşamadım Taşkın hocayı gözü kapalı tavsiye edebilirim, benden sonra 2 arkadaşımda kendisine gitti, ikisi de çok memnun kaldı. Konuyla ilgili sorusu olan olursa seve seve cevaplayabilirim.

Ameliyat için doktor seçiminizi kimden yana kullandınız? Başlıktaki tüm mesajlarınızı okudum ve kararınızı çok merak ediyorum. Şimdiye 1.5 sene olmuş olmalı, memnun musunuz sonuçtan, doktorunuzdan, süreçten vs?

Arkadaşlar merhaba, ben yaklaşık 2 ay önce revizyon ameliyatımı yaptırdım Tural beye. benim 3. ameliyatım oldu, kaburgadan kıkırdak alınarak yapıldı. kendisini 1 yıldır takip ediyordum. arkadaşım ve kuzenimde kendisine olunca hiç tereddütsüz görüşmeye gittim. ben soru sormadan tüm detayları aktardı ve muayene etti. aklımda hiç bir soru işareti kalmadı. 2 ay sonraya gün aldım. morluk ve ödem asla olmadı. burnum da ağrı sıfırdı. sadece kaburga yeri öksürdüğümde yerini biraz belli etti. şu an 2. ayımdayım nefes almak neymiş yeni öğrendim. burada sivri yapıyor falan yazmışlar ama alakası yok. görüşmeye geldiğim de eski hastalarını da gördüm sivri burun göremedim. burnumdan çok memnunum. gören herkes soruyor. ben bu kadar başarılı olacağını düşünmemiştim. kimse ameliyat olduğumu fark etmiyor bile. sorusu olan varsa yanıtlayabilirim. Allah Tural hocadan razı olsun.

Merhaba. Lutfen fiyati soyler misiniz bana ozelden? Cok rica ediyorum, ben de o doktoru dusunuyorum, ama her kes ucuk fiyatlari var diye yorum yaziyor

merhaba özelden nasıl yazılıyor bilmiyorum. siz yazın bana cevap vereyim ben de. çok girmiyorum buraya. evet diğer doktorlara göre yüksek ama işinin ehli biri ben hiç düşünmeden geldim. diğer doktorlara gittim kesin ve net konuşuyolrar ben yaparım olur diye ama tural bey öyle bir söz vermiyor güven veriyor insana.

Selamlar doktor araştırmaktan beyni yananlar kulübündenim. Ankara için benim de aklıma yatan Mesut Kaya ve Tural bey ama fiyatları uçmuş durumda. İlk ameliyatım olacak ve son olsun istiyorum tabii. Ama bir taraftan da bu kadar fazla para vermek garip geliyor. Bunun dışında Serdar Başer ve Elif Dağlı aklıma yatan daha makul fiyatlardalar. Hastalarıyla da sosyal medyadan görüştüm şimdilik bir memnuniyetsizlik yok. Ama hala kararsızlık mevcut.

merhaba furkan kayraoğlu olan varmı aranzıda bende 18 ekim gün aldım .. hadtalrı ışe görüştüm hepsi çok memnun benimde ilk amaliyatım riske girmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…