- 7 Şubat 2009
- 738
- 180
Eren Taştan revizyon için bana da uygun değil fiyat olarak ama primeri revizyonları gibi uçuk değil. Fazla gelirse Mesut Kaya ve Gürcan’a yönelin derim.Gurcan Arslan makul ama Eren Tastan ne ilk ameliyat ne de ikinci ameliyat icin uygun degil .Burun estetiğini en cok olanlar da 20 li yaslar olunca istenilen para cogu kisi icin fazla
Kesinlikle doğru bir tespitKızlar daha önce yazdım, tekrar yazıyorum. Ankara piyasası İstanbul gibi karmaşık değil. Yaptığı işler göze uygun gelen zaten 3-4 doktor var. Mesut Kaya, Gürcan Arslan, Eren Taştan (revizyon değil primerde fiyatı ve sonuçlar makul) Boşa araştırıp ordan ora gezip kendinizi yormayın. Ben 10 senedir sizin yerinize de araştırmış sayılırım. Sonuç çok net Ankara’da. Zaten çok seçenek yok. Boşuna kafanızı karıştırmayıp direkt bunlara gitmek çok daha mantıklı
Özmen Kara hakkinda bilginiz var mi peki. Ücret 7 bin verdi.Kızlar daha önce yazdım, tekrar yazıyorum. Ankara piyasası İstanbul gibi karmaşık değil. Yaptığı işler göze uygun gelen zaten 3-4 doktor var. Mesut Kaya, Gürcan Arslan, Eren Taştan (revizyon değil primerde fiyatı ve sonuçlar makul) Boşa araştırıp ordan ora gezip kendinizi yormayın. Ben 10 senedir sizin yerinize de araştırmış sayılırım. Sonuç çok net Ankara’da. Zaten çok seçenek yok. Boşuna kafanızı karıştırmayıp direkt bunlara gitmek çok daha mantıklı
Ben Ankara'da Vildan Baştürk Tutar'a burun ameliyatı oldum. henüz 4 ay oldu, ilerde bir şey değişir mi bilmiyorum ama şimdilik oldukça memnunum. doğal burun seviyorsanız düşünebilirsiniz.
Ben Hakan Soygüre oldum. 2.5 sene oldu. Burun ucumda bir asimetri dışında sorunum yok. İnsanlar genel olarak beğeniyor burnumu. Doktor olarak bir çok doktora göre ilgili, saygılıdır. Hastasını dinler. Kendisinini severim. Keşke burun ucundaki sivrilikte olmamış olsaydı çok mutlu olurdum ama 4 4 lük olmuyor sanırım. Etrafımda başka doktorlara olan çok arkadaşım var, hepsinde beğenmediği bir yer var.
Merhaba Ankara’da Prof. Dr. Güçlü Kaan Beriat var bence Kaan hoca ile de görüşüp öyle karar verin. Çok önemli bir operasyon bütün hayat kalitenizi ve psikolojinizi etkileyecek bunu unutmayın ve her aşaması hakkında bilgi edinin. Umarım istediğiniz sonucu alırsınız.
Siz hangi doktorlarla görüştünüz acaba? İstanbul’da yaşıyorum ama okulum Ankara’da, araştırmalarım sonucunda Ankara’daki doktorlar içime sinmişti aslında. Gürcan Aslan, Muhitdin Eski, Haldun Kamburoğlu kafamdaki isimler. Deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.Ben Ankarada birkaç doktora göründüm ama icime pek sinmedi. Istanbuldaki doktorlarla gorusecegim. Bir tanesi 3 boyutlu simülasyon yapti. Ayni similasyonu ben cep telefonumdaki uygulamadan da yapabiliyorum. Bir tanesi de muayene ücreti olarak epey bir para aldi. Sohbet havasinda gecti. Simulasyon da yapmadi. Kısacası icime sinmedi.
İlk burnunuz daha güzel ama1 ay önce Tevfik Sözene burun estetiği ve bişektomi yaptırdım. çok memnun kaldım. Zayıf olmama rağmen yanaklı, yuvarlak bir yüzüm vardı ve beni kilolu gösteriyordu. Daha 1 ay olmasına rağmen yüzüm V şekline yaklaştı. Belirgin bir zayıflama oldu yanaklarımda. Burnum da tam istediğim gibi oldu. After before olarak burnumun tasarım halini- ameliyat sonrasını halini ve bişektomiyi fotodan görebilirsiniz.Tevfik hoca ve ekibinin ilgili ve samimi tavrı ameliyat sürecimi oldukça rahat ve sakin geçirmemi sağladı. Ameliyattan sonra da her gün burnumun fotoğrafını isteyerek takibini yaptılar.Ankarada burun estetiği için kesinlikle Tevfik Sözeni öneririm.
arkadaşım orhan aydının yanında stajyerdi ve hastalarının memnun kaldığını söylüyordu.Ama yine de araştırın mutlaka.Merhaba arkadaşlar uzun zamandır Ankara’da burun estetiği için doktor araştırması yapıyorum ve hala karar verebilmiş değilim fakat bir takım araştırmalarım sonucunda bulduğum doktorlar Mesut Kaya, Hakan Soygür, Diren Çelik, Orhan Aydın, Tural Fatullayev, Tevfik Sözen, Yusuf Kızıl. Aranızda bu doktorlarla alakalı bir fikri veya bu doktorlara ameliyat olmuş birileri varsa fikir verebilirse çok sevinirim. Bu doktorlar haricinde önerisi olan varsa da alabilirim şimdiden teşekkür ederim
Memnuniyet mesajı yazmak için nasıl bu kadar acele edebiliyorsunuz, hayret ediyorum. Benim bir yıl dolmak üzere ama soranlara bile "şimdilik memnunum" diyorum. Böyle ameliyatlarda memnuniyet için birkaç yıl gerekiyor çünkü bence. Burun daha ödemden ibaret, memnunum memnunum. İyi aferin.
Ayrıca reklam kokusu buralara kadar geldi
Merhaba. Lutfen fiyati soyler misiniz bana ozelden? Cok rica ediyorum, ben de o doktoru dusunuyorum, ama her kes ucuk fiyatlari var diye yorum yaziyorArkadaşlar merhaba, ben yaklaşık 2 ay önce revizyon ameliyatımı yaptırdım Tural beye. benim 3. ameliyatım oldu, kaburgadan kıkırdak alınarak yapıldı. kendisini 1 yıldır takip ediyordum. arkadaşım ve kuzenimde kendisine olunca hiç tereddütsüz görüşmeye gittim. ben soru sormadan tüm detayları aktardı ve muayene etti. aklımda hiç bir soru işareti kalmadı. 2 ay sonraya gün aldım. morluk ve ödem asla olmadı. burnum da ağrı sıfırdı. sadece kaburga yeri öksürdüğümde yerini biraz belli etti. şu an 2. ayımdayım nefes almak neymiş yeni öğrendim. burada sivri yapıyor falan yazmışlar ama alakası yok. görüşmeye geldiğim de eski hastalarını da gördüm sivri burun göremedim. burnumdan çok memnunum. gören herkes soruyor. ben bu kadar başarılı olacağını düşünmemiştim. kimse ameliyat olduğumu fark etmiyor bile. sorusu olan varsa yanıtlayabilirim. Allah Tural hocadan razı olsun.
Merhaba siz Tural beye oldunuz mu??Merhaba ameliyat oldunuz mu bende tuğral hocaya olacağım tuğral hocaya ameliyat olan varsa yazabilirmi