• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANKARA BURUN ESTETİĞİ

kızlar ben en çok ameliyattan sonra takılan şu tamponlardan korkuyorum. bu silikon tamponları doktor muane ederken gösterdi 6-7 cm boyunda. nefes alamamaktan çok korkuyorum 3-5 gün .
Bana hiç tampon takmadılar valla sadece atel vardı burnumda bu arada devlette doktor önerebilirim bayağı memnun kaldım çünkü ben

Doktor arıyosanız öneride bulunabilirim hatta fotoğraf da atabilirim özelden ama nasıl atıldığını bilmiyorum
Açıkcası Tevfik sözene karar verdim gibi. Yeni üyeyim ben de bilmiyorum nasıl mesaj atıldığını :110:
Siz hangi doktoru öneriyorsunuz?

Açıkcası Tevfik sözene karar verdim gibi. Yeni üyeyim ben de bilmiyorum nasıl mesaj atıldığını :110:
Siz hangi doktoru öneriyorsunuz?
Bana Tevfik sözen ile nasıl görüştüğünüzü anlatırmsınız. Maillere dönüş yok hastaneye gittim görüştürmüyolar , randevu vermiyolar.

Devletde mı o ?
Türkiyenin ve Avrupanın en iyisi Ankaradaki Doç.Eren Taştan başka hiç kşmseye gitmeyin yoksa çok üzülürsünüz..Bu adam 25 yıldır Sadece sorunlu,revizyon ve Burun Cerrahıdır..Ortalama ameliyat fiyaylarıda 15 bin ile 25 bin tl arasıdır..Ben oldum ve hayata döndüm..4 defa başka doktor denilen gerizekalı kbb ve estetik cerrahlarına olmuştum.Ama sonunda en iyi cerrahı bulmuşum buda benim şansım

Özelden yazayım daha ayrıntılı anlatırım
Türkiyenin ve Avrupanın en iyisi Ankaradaki Doç.Eren Taştan başka hiç kşmseye gitmeyin yoksa çok üzülürsünüz..Bu adam 25 yıldır Sadece sorunlu,revizyon ve Burun Cerrahıdır..Ortalama ameliyat fiyaylarıda 15 bin ile 25 bin tl arasıdır..Ben oldum ve hayata döndüm..4 defa başka doktor denilen gerizekalı kbb ve estetik cerrahlarına olmuştum.Ama sonunda en iyi cerrahı bulmuşum buda benim şansım

tevfik sözen hacettepede miydi?
görüşmeniz nasıl geçti? içinizi rahatlattı mı?

15-25 bine yeniden burun yaratılır zaten.

Bana Tevfik sözen ile nasıl görüştüğünüzü anlatırmsınız. Maillere dönüş yok hastaneye gittim görüştürmüyolar , randevu vermiyolar.

instagramdan mesaj attım defalarca. Çok uzun sürmedi bir iki gün sonra cevap geldi. Fotoğraf istedi. İl dışında yaşadığımı söyledim. Ankara’ya gelmeden haber ver randevu verelim dedi. Çok ilgili ve çok kibardı.
Ulaşılamamasının sebebi umursamazlığı değil yani :)

15-25 bine yeniden burun yaratılır zaten.
Benim bir arkadaşım da ona burun yaptırdı 15bine kötü değildi tabiki ama bence gerek yoktu yani kendi burnumla kıyaslıyorum o paranın çok çok çok azını vermeme rağmen iki haftadır 10-15 kişi doktorumu sordu burnuma övgüler yağdırdılar, sadece iyi araştırmak lazım çünkü benim doktorum hiç öyle sosyal medyada işlerini gösteren biri değil, özel olarak kendinde tutuyo hasta fotoğraflarını ve hastaneye gidince kendi gösteriyor

Ben görüşmüştüm tevfik bey ile. Dr mesut bey de karar kıldım. Çok ta memnun kaldım. Birkaç dr ile Görüşün, tanışın hangisine güvenirseniz onunla devam edin.

Ben görüşmüştüm tevfik bey ile. Dr mesut bey de karar kıldım. Çok ta memnun kaldım. Birkaç dr ile Görüşün, tanışın hangisine güvenirseniz onunla devam edin.
Tevfik hocadan neden vazgeçtiniz acaba? İçinize sinmeyen neydi? Ben de randevu bekliyorum da.

Tamamen ilk elektrik sanırım. Siz de görüşün mutlaka. Bn çok mmnun kldım. Yüzüm gereği minnak kalkık bir burun asla olmazdı. Kendisi de çok doğal çalıştı. Hiöç kimse anlamıyor amliyatlı olduğumu

Tamamen ilk elektrik sanırım. Siz de görüşün mutlaka. Bn çok mmnun kldım. Yüzüm gereği minnak kalkık bir burun asla olmazdı. Kendisi de çok doğal çalıştı. Hiöç kimse anlamıyor amliyatlı olduğumu

Mesut Kaya’yı da araştırmıştım ancak görüşmeye gitme fırsatım olmadı. Tevfik hoca içime sindi şimdilik randevuyu bekliyorum 😊 geçmiş olsun memnun olmanıza sizin adınıza çok sevindim. Darısı bize 😊🌸

Back