• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANKARA BURUN ESTETİĞİ

Maslowa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
19
5
86
28
Arkadaşlar uzun zamandır ankarada devlet hastanesinde doktor arayışı içindeyim orhan aydın ve esabil eker düşünüyordum ama orhan bey istifa etmiş esabil beyde 5 ekimde ankaraya dönecekmiş. Bu doktorlar dışında devlet hastanelerinde önerebileceğiniz bir doktor var mı?

orhan aydın istifa mı etmiş ? nasıl yani ? of ya

Merhaba, ben de Tevfik Sözen le görüştüm bugün. Tevfik bey ile ilgili görüş yada deneyimi olan var mı?

tevfik sözen hacettepede miydi?
görüşmeniz nasıl geçti? içinizi rahatlattı mı?

Eren taştan da çok iyi diye biliyorum

Merhaba
Nasıl randevu alıp görüştünüz.maillerime dönmedi.
İzinliydim geçen hafta, gittim görüştüm kendisiyle, direk hastaneye gidin görüşün, herkesle tek tek ilgilenio. Daha önce Tevfik beye 0 dan ameliyat olan biri lazım banaHatta gün bile aldım, 15kasım

ameliyat olacak mısın ?
yaptığı örnekleri gördün mü?
kaç tl tutar?
nefes alma problemlerini de gideriyor mu?
Çok kafam karışık açıkçası kızlar, 6000-8000 arası diyor, net fiyat vermiyor kasım ameliyatı için. ozan bitik nasıl bilgisi olan?

Çok kafam karışık açıkçası kızlar, 6000-8000 arası diyor, net fiyat vermiyor kasım ameliyatı için. ozan bitik nasıl bilgisi olan?
Zaten o kadar yoğun ki sakince kafanızdaki soruları soramıyorsunuz malesef. Bu da beni şüpheye düşürdü... burunları canlı görmedim ama doğal yapıo,nefes problemine de garanti vwririm dedi ama o kadar...net bişey yok. Ameliyat sonrası da böyleyse çok sıkıntı...

devlet hastanesi için çok pahalı.
Dimi bide o var. Ama aşağı yukarı aynı fiyatlar, 6000den başlıyor devlette de, karşılamıyor devlet yada kurumlar. Zaten ucuza yapanlardan da şikayetler oluyo. Benim kafama takılan fiyat da değil, net olmayışı hiçbişeyin, hocanın yoğunluğu bide...

Back