Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ANKARA BURUN ESTETİĞİ
- Konu Sahibi Maslowa
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ankara burun estetği
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Mayıs 2018
- 448
- 78
- 28
- 25
Orhan aydın için ben yarına randevu aldım.
Kendi klinigini acmayacak mi ?
Merhaba, ben de Tevfik Sözen le görüştüm bugün. Tevfik bey ile ilgili görüş yada deneyimi olan var mı?Kendi klinigini acmayacak mi ?
- 2 Mayıs 2018
- 448
- 78
- 28
- 25
Merhaba, ben de Tevfik Sözen le görüştüm bugün. Tevfik bey ile ilgili görüş yada deneyimi olan var mı?
tevfik sözen hacettepede miydi?
görüşmeniz nasıl geçti? içinizi rahatlattı mı?
- 2 Mayıs 2018
- 448
- 78
- 28
- 25
Eren taştan da çok iyi diye biliyorum
Devletde mı o ?
1 kasım itibarıyla kendi yerindeymisKendi klinigini acmayacak mi ?
MerhabaMerhaba, ben de Tevfik Sözen le görüştüm bugün. Tevfik bey ile ilgili görüş yada deneyimi olan var mı?
Nasıl randevu alıp görüştünüz.maillerime dönmedi.
- 2 Mayıs 2018
- 448
- 78
- 28
- 25
1 kasım itibarıyla kendi yerindeymis
Ameliyat olacak misin?
- 2 Mayıs 2018
- 448
- 78
- 28
- 25
1 kasım itibarıyla kendi yerindeymis
Ameliyat olacak misin?
İzinliydim geçen hafta, gittim görüştüm kendisiyle, direk hastaneye gidin görüşün, herkesle tek tek ilgilenio. Daha önce Tevfik beye 0 dan ameliyat olan biri lazım banaHatta gün bile aldım, 15kasımMerhaba
Nasıl randevu alıp görüştünüz.maillerime dönmedi.
Hacettepede evet, yani güvendim ben, gün bile aldım.tevfik sözen hacettepede miydi?
görüşmeniz nasıl geçti? içinizi rahatlattı mı?
- 2 Mayıs 2018
- 448
- 78
- 28
- 25
Hacettepede evet, yani güvendim ben, gün bile aldım.
ameliyat olacak mısın ?
yaptığı örnekleri gördün mü?
kaç tl tutar?
nefes alma problemlerini de gideriyor mu?
Çok kafam karışık açıkçası kızlar, 6000-8000 arası diyor, net fiyat vermiyor kasım ameliyatı için. ozan bitik nasıl bilgisi olan?ameliyat olacak mısın ?
yaptığı örnekleri gördün mü?
kaç tl tutar?
nefes alma problemlerini de gideriyor mu?
Zaten o kadar yoğun ki sakince kafanızdaki soruları soramıyorsunuz malesef. Bu da beni şüpheye düşürdü... burunları canlı görmedim ama doğal yapıo,nefes problemine de garanti vwririm dedi ama o kadar...net bişey yok. Ameliyat sonrası da böyleyse çok sıkıntı...Çok kafam karışık açıkçası kızlar, 6000-8000 arası diyor, net fiyat vermiyor kasım ameliyatı için. ozan bitik nasıl bilgisi olan?
- 2 Mayıs 2018
- 448
- 78
- 28
- 25
Çok kafam karışık açıkçası kızlar, 6000-8000 arası diyor, net fiyat vermiyor kasım ameliyatı için. ozan bitik nasıl bilgisi olan?
devlet hastanesi için çok pahalı.
Dimi bide o var. Ama aşağı yukarı aynı fiyatlar, 6000den başlıyor devlette de, karşılamıyor devlet yada kurumlar. Zaten ucuza yapanlardan da şikayetler oluyo. Benim kafama takılan fiyat da değil, net olmayışı hiçbişeyin, hocanın yoğunluğu bide...devlet hastanesi için çok pahalı.