Tüp Bebek Merkezleri ankara başkentte tüp bebek yaptıranlar yorumlarınız rica ediyorum

merhabalar bende yeni baskent universitesinde tup bebek yada asilamaya baslicam gogsen beyin hastasiyim ve cikolata kisti ameliyati olali 4 ay oldu bugun dr tup bebekle baslayalim dedi asilamayi onermedi benim gibi kist ameliyati olup tup bebek olan oldu mu arkadaslar

Canm selam.bende de cikolata kisti var.hem de büyükler.yakinda ben de hulisi hocayla gorusmeye gidicem.ameliyat diyebilir bana da.ben cok korkuyorum.senin ameliyatini kim yapti zor oldumu.kistlerin kac cm.di.çok sordm kusura bakma

Canim Merhaba kusura bakma gec cvb yzdim kistlee benimde buyuktu sol 7 sag 2 cmdi baskentte polat beye ameliyat oldum 4 ay once.ameliyat kapali oldu.cok kolay gecti cok sukur ertesi gun ayaga kalktim simdi asilama icin gogsen beye gittik bugun amh degerini ogrendik dusuk cikti moralim baya bozuk göğşen bey 1'in altinada olunca hemen tup bebek yapalim dedi yarin goruscez bakalim ne diyecek

Anladim canm insallah girusmen iyi gecer.ben de eylulde gorusucem hocayla.beni.de amh 1.25 cikti.ameliyat olmadan düşük ameliyat olursam nolur bilmiorum valla.hakkimizda hayirlisi.gelismeleri yaz cnm

Anladim canm insallah girusmen iyi gecer.ben de eylulde gorusucem hocayla.beni.de amh 1.25 cikti.ameliyat olmadan düşük ameliyat olursam nolur bilmiorum valla.hakkimizda hayirlisi.gelismeleri yaz cnm
Arkadaslar merhaba benim esimde azosperm 4defa tup bebk yaptrdik olmadi bende baskent universitesine gitmeyi dusunuuorum benim durummda olupta giden varmi hulisi hocaya onerilerinizi beklitorum..

selam kızlar bizde tüp bebek yaptırıcaz inşallah başkent hulusi beye gitmeyi düşünüyoruz rapor nasıl cıkıyor fiyat yarıya iniyormus okuduguma göre ben kütahyadan gidiş geliş yapıcam yol ücretide var en azından rapor olursa biraz daha rahatlarız diye düşünüyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun tez zamanda evlat sahibi oluruz inşallah.

Arkadaslar merhaba benim esimde azosperm 4defa tup bebk yaptrdik olmadi bende baskent universitesine gitmeyi dusunuuorum benim durummda olupta giden varmi hulisi hocaya onerilerinizi beklitorum..
Arkadasim mesajini gec gordum biraz kusura bakma.insallah en kisa zamanda son bulur bu yasadiklarimiz.hulisi hoca cok seker bi insan.zaten ne kadar basarili oldugu ortada.ben gecenlerde gorustum kendisiyle.tedaviye basladik gibi.bence hic tereddutsuz git canm.ben histereskopiolucam onumuzdeki ay bakalim nolucak

Canım merhaba. ben de histereskopi olcam.merkez arıyorum. ne kadara yapıyolar başkentte?

Canım merhaba. ben de histereskopi olcam.merkez arıyorum. ne kadara yapıyolar başkentte?
Canm slm.ben histereskopi fiyati hakkinda bilgi almayi unuttum o gun.telaştsn aklima bile gelmedi.acikcasi bende merak ediorumq.bilgisi olan arkadaslar yazabilirlerse cok sevinicem.senin doktorunmu önerdi histerekopiyi???

Canm slm.ben histereskopi fiyati hakkinda bilgi almayi unuttum o gun.telaştsn aklima bile gelmedi.acikcasi bende merak ediorumq.bilgisi olan arkadaslar yazabilirlerse cok sevinicem.senin doktorunmu önerdi histerekopiyi???
yok canım. ben kendim istedim. embriyolarım tutunamıyo. belki rahimde bir problem vardır. zaten doktorum bana hiç bişey önermez. hep ben söylerim.araştırırım kendim bulurum. o yüzden kalan son dondurulmuşlarım da tutmazsa hastanemi değiştircem.

Sizlerin kacinci denemeniz arkadaslar sorun ne acikcasi erkek infertlitesinden dolayi mi sizlerinde

Sizlerin kacinci denemeniz arkadaslar sorun ne acikcasi erkek infertlitesinden dolayi mi sizlerinde
Canm ben bi kez denedim kimyasal gebelik oldu.esimde bi sorun yok.benim problemim cikolata kisti+miyom.ameliyat olucam cok buyuk ihtimal(

Canm ben bi kez denedim kimyasalaboratuvarbelik oldu.esimde bi sorun yok.benim problemim cikolata kisti+miyom.ameliyat olucam cok buyuk ihtimal(
Ya sorun bizim esimde okdugu icin bu sefer iyiarastrp gitmek istyrum baskentn laborutuvari nasil bi bilgin varmi sen tedaviye basldinmi pwki

Ya sorun bizim esimde okdugu icin bu sefer iyiarastrp gitmek baskentn laborutuvari nasil bi bilgin varmi sen tedaviye basldinmi pwki
Ben ilk denememi baskentte yapmamistim canm.labaratuar hakkinda cok bi fikrim yok.ama hulisi hocanin kotu bi labaratuvarla calisacagini sanmiyorum.ben henuz tedaviye baslamadim.oncesinde bi operasyon gecirmem gerekiyo.o da sanirim onumuzdeki ay olacak.sen ne zaman baslamayi planliyosun

Biz de kasm gibi gitmeyi dusunyorz hocayida frumda ismini cok duydugm ivn arastriyorm gidip krndsylede gorusucem insallh hayrlisi olur tedaviye baslrsm haber verirm

Biz de kasm gibi gitmeyi dusunyorz hocayida frumda ismini cok duydugm ivn arastriyorm gidip krndsylede gorusucem insallh hayrlisi olur tedaviye baslrsm haber verirm
Insallah hayirlisi olur.benm de ameliyat tarihim az cok kesinlesti.ayin son haftasi olucam canm.mutlaka haber ver.insallah memnun kalirsin.ben cok ama cok sevdim hocayi.tanisinca ne demek istedigimi daha iyi anlayacaksin.yolun acik olsun:)

Insallah hayirlisi olur.benm de ameliyat tarihim az cok kesinlesti.ayin son haftasi olucam canm.mutlaka haber ver.insallah memnun kalirsin.ben cok ama cok sevdim hocayi.tanisinca ne demek istedigimi daha iyi anlayacaksin.yolun acik olsun:)
Saol sennde insallh hayrli haberler alir tedavi sonucnda

Merh kizlar bende baskent hast. Gogsen beye gidiyorum, cok memnunum.

Canim merh diger forumlarda gorusmustuk naptin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…