Merhaba arkadaşlar bende pco luyum aşılama için başkent göğşen beye gittim adet olmayı bekliyorum.adet olmam için esrofem ve tarlusal verdi umarım adet görürüm bu ilaçları içip bittikten sonra kaçıncı gün adet olurum acaba bi fikri olan varmıı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhabalar
İlk randevuyu nasıl aldınız.göğşen bey mi hulusi hoca mı kararsız kaldım,pazartesi mutlaka birine görünmem lazım hulusi hocanın sitede cep telefonuda var ama henüz hastası değilim nasıl arayacagım.bilgi verirseniz sevinirim hastaneyi arıyorum açmıyorlar
Bende direk hastaneyi aramistim oylelikle randevu aldim ama sali ogleden sonralari haric hergün oradalar benim doktorum göğşen bey memnunum ikisi arasında bir fark yok rahatlikla gidebilirsiniz
Canm selam.bende de cikolata kisti var.hem de büyükler.yakinda ben de hulisi hocayla gorusmeye gidicem.ameliyat diyebilir bana da.ben cok korkuyorum.senin ameliyatini kim yapti zor oldumu.kistlerin kac cm.di.çok sordm kusura bakmamerhabalar bende yeni baskent universitesinde tup bebek yada asilamaya baslicam gogsen beyin hastasiyim ve cikolata kisti ameliyati olali 4 ay oldu bugun dr tup bebekle baslayalim dedi asilamayi onermedi benim gibi kist ameliyati olup tup bebek olan oldu mu arkadaslar
Anladim canm insallah girusmen iyi gecer.ben de eylulde gorusucem hocayla.beni.de amh 1.25 cikti.ameliyat olmadan düşük ameliyat olursam nolur bilmiorum valla.hakkimizda hayirlisi.gelismeleri yaz cnmCanim Merhaba kusura bakma gec cvb yzdim kistlee benimde buyuktu sol 7 sag 2 cmdi baskentte polat beye ameliyat oldum 4 ay once.ameliyat kapali oldu.cok kolay gecti cok sukur ertesi gun ayaga kalktim simdi asilama icin gogsen beye gittik bugun amh degerini ogrendik dusuk cikti moralim baya bozuk göğşen bey 1'in altinada olunca hemen tup bebek yapalim dedi yarin goruscez bakalim ne diyecek
Anladim canm insallah girusmen iyi gecer.ben de eylulde gorusucem hocayla.beni.de amh 1.25 cikti.ameliyat olmadan düşük ameliyat olursam nolur bilmiorum valla.hakkimizda hayirlisi.gelismeleri yaz cnm
Arkadaslar merhaba benim esimde azosperm 4defa tup bebk yaptrdik olmadi bende baskent universitesine gitmeyi dusunuuorum benim durummda olupta giden varmi hulisi hocaya onerilerinizi beklitorum..Anladim canm insallah girusmen iyi gecer.ben de eylulde gorusucem hocayla.beni.de amh 1.25 cikti.ameliyat olmadan düşük ameliyat olursam nolur bilmiorum valla.hakkimizda hayirlisi.gelismeleri yaz cnm
Arkadasim mesajini gec gordum biraz kusura bakma.insallah en kisa zamanda son bulur bu yasadiklarimiz.hulisi hoca cok seker bi insan.zaten ne kadar basarili oldugu ortada.ben gecenlerde gorustum kendisiyle.tedaviye basladik gibi.bence hic tereddutsuz git canm.ben histereskopiolucam onumuzdeki ay bakalim nolucakArkadaslar merhaba benim esimde azosperm 4defa tup bebk yaptrdik olmadi bende baskent universitesine gitmeyi dusunuuorum benim durummda olupta giden varmi hulisi hocaya onerilerinizi beklitorum..
Canım merhaba. ben de histereskopi olcam.merkez arıyorum. ne kadara yapıyolar başkentte?Arkadasim mesajini gec gordum biraz kusura bakma.insallah en kisa zamanda son bulur bu yasadiklarimiz.hulisi hoca cok seker bi insan.zaten ne kadar basarili oldugu ortada.ben gecenlerde gorustum kendisiyle.tedaviye basladik gibi.bence hic tereddutsuz git canm.ben histereskopiolucam onumuzdeki ay bakalim nolucak
Canm slm.ben histereskopi fiyati hakkinda bilgi almayi unuttum o gun.telaştsn aklima bile gelmedi.acikcasi bende merak ediorumq.bilgisi olan arkadaslar yazabilirlerse cok sevinicem.senin doktorunmu önerdi histerekopiyi???Canım merhaba. ben de histereskopi olcam.merkez arıyorum. ne kadara yapıyolar başkentte?
yok canım. ben kendim istedim. embriyolarım tutunamıyo. belki rahimde bir problem vardır. zaten doktorum bana hiç bişey önermez. hep ben söylerim.araştırırım kendim bulurum. o yüzden kalan son dondurulmuşlarım da tutmazsa hastanemi değiştircem.Canm slm.ben histereskopi fiyati hakkinda bilgi almayi unuttum o gun.telaştsn aklima bile gelmedi.acikcasi bende merak ediorumq.bilgisi olan arkadaslar yazabilirlerse cok sevinicem.senin doktorunmu önerdi histerekopiyi???
Sizlerin kacinci denemeniz arkadaslar sorun ne acikcasi erkek infertlitesinden dolayi mi sizlerindeCanm slm.ben histereskopi fiyati hakkinda bilgi almayi unuttum o gun.telaştsn aklima bile gelmedi.acikcasi bende merak ediorumq.bilgisi olan arkadaslar yazabilirlerse cok sevinicem.senin doktorunmu önerdi histerekopiyi???
Canm ben bi kez denedim kimyasal gebelik oldu.esimde bi sorun yok.benim problemim cikolata kisti+miyom.ameliyat olucam cok buyuk ihtimalSizlerin kacinci denemeniz arkadaslar sorun ne acikcasi erkek infertlitesinden dolayi mi sizlerinde
Ya sorun bizim esimde okdugu icin bu sefer iyiarastrp gitmek istyrum baskentn laborutuvari nasil bi bilgin varmi sen tedaviye basldinmi pwkiCanm ben bi kez denedim kimyasalaboratuvarbelik oldu.esimde bi sorun yok.benim problemim cikolata kisti+miyom.ameliyat olucam cok buyuk ihtimal(
Ben ilk denememi baskentte yapmamistim canm.labaratuar hakkinda cok bi fikrim yok.ama hulisi hocanin kotu bi labaratuvarla calisacagini sanmiyorum.ben henuz tedaviye baslamadim.oncesinde bi operasyon gecirmem gerekiyo.o da sanirim onumuzdeki ay olacak.sen ne zaman baslamayi planliyosunYa sorun bizim esimde okdugu icin bu sefer iyiarastrp gitmek baskentn laborutuvari nasil bi bilgin varmi sen tedaviye basldinmi pwki
Biz de kasm gibi gitmeyi dusunyorz hocayida frumda ismini cok duydugm ivn arastriyorm gidip krndsylede gorusucem insallh hayrlisi olur tedaviye baslrsm haber verirmBen ilk denememi baskentte yapmamistim canm.labaratuar hakkinda cok bi fikrim yok.ama hulisi hocanin kotu bi labaratuvarla calisacagini sanmiyorum.ben henuz tedaviye baslamadim.oncesinde bi operasyon gecirmem gerekiyo.o da sanirim onumuzdeki ay olacak.sen ne zaman baslamayi planliyosun
Insallah hayirlisi olur.benm de ameliyat tarihim az cok kesinlesti.ayin son haftasi olucam canm.mutlaka haber ver.insallah memnun kalirsin.ben cok ama cok sevdim hocayi.tanisinca ne demek istedigimi daha iyi anlayacaksin.yolun acik olsun:)Biz de kasm gibi gitmeyi dusunyorz hocayida frumda ismini cok duydugm ivn arastriyorm gidip krndsylede gorusucem insallh hayrlisi olur tedaviye baslrsm haber verirm
Saol sennde insallh hayrli haberler alir tedavi sonucndaInsallah hayirlisi olur.benm de ameliyat tarihim az cok kesinlesti.ayin son haftasi olucam canm.mutlaka haber ver.insallah memnun kalirsin.ben cok ama cok sevdim hocayi.tanisinca ne demek istedigimi daha iyi anlayacaksin.yolun acik olsun:)
Canim merh diger forumlarda gorusmustuk naptinmerhabalar bende yeni baskent universitesinde tup bebek yada asilamaya baslicam gogsen beyin hastasiyim ve cikolata kisti ameliyati olali 4 ay oldu bugun dr tup bebekle baslayalim dedi asilamayi onermedi benim gibi kist ameliyati olup tup bebek olan oldu mu arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?