Tüp Bebek Merkezleri ankara başkentte tüp bebek yaptıranlar yorumlarınız rica ediyorum

Ben de sizin yorumunuz üzerine gittim herkesin her kisi ile enerjisi uyacak diye bir şey yok bazen ortam zaman ve şartlara gore hasta doktor ilişkisi değişiyor kimden ne beklediğine bağlı belki de inş Allah o kapıya bir daha dusurmez . çok beklentiye girdim sizin yorumunuzu okuyunca ama şu mübarek günde yemin ederim bahsettiğiniz şeyleri birazini bile goremedim kısmet değilmiş

Canım yaşadığın talihsizliğe çok üzüldüm ve çok şaşkınım zira Göğşen hoca hayatta tanıdığım en nazik,en kibar insan.Ama demek ki ters bir anına gelmiş sanırım siz de yeni gittiğiniz için ,onu tanımadığınız için haklı olarak üzülmüşsünüz.O beni 3 saat bekledim diye kendi cebinden arayıp özür dileyecek kadar kibar biri.Sonraki gidişimde de beni koridor da görürp seni çok beklettim ilk seni Alcam demişti mesela.tüm hastalarına ve hatta hastası olmayanlara bile telini verir tek tek cevap yazar.ben istanbul dayım buradaki arkadaşlarıma bile verdim numarasını ,inan tanısa tanımasa bile herkese cevap yazar.herkesle çok özel ilgilenir.bir hastası ağlıyor diye sallama çay yapıp vermişti gözümün önünde.yine hemşireyle konuşurken duydum ,bir hastası için "onun tedavisi olumsuz olunca ben çok ağlamıştım"demişti .tüm hastaları kendine dert eder..Muhtemelen o anda da bi hastasına üzülmüştür.Bir kere ben de dediği saatten geç gelmiştim bana da biraz soğuk davranmıştı,sonraki gittiğimde yine özür diledi,"o anda doğum çatalında bir hastayı bekletiyordum orada beklemek çok zordur,o yüzden sana öyle davrandım kusura bakma"demişti .Bence bir kez daha gidin,emin olun pişman olmayacaksınız.tayinimizden dolayı başka bir şehirde tüp yaptrmak zorunda kalınca beni defalarca aradı sordu,tahlil günü 3 kez aradı artık onun hastası olmama rağmen .tutmayınca da telefonda 20 dakika teselli etti..ona "kaba"demek inanın büyük haksızlık....
Size bana yazdığı cevabı bile yollayabilirim en az dört kere gittim yanına telefon numarası vermedi ben de istemedim son gittiğimde de esim kartını aldı ses bile çıkarmadı mail ile soru sordum sadece bir soruma cevap verdi ilk gittiğim de ya size niye rapor çıkarmadan tüp yapmışlar biz çıkarırız dedi son gittiğim de olmayacak dedi. Histeroskopi yaptirmak için 5 saat bekledim sizide beklettik demedi histeroskopi bitti yanına çıktık nasilsin bile demedi amelayhanediki adam bile hocam nasilsin agrin hala var mı diye sorarken gogsen hoca sormadi aklına ne takılıyor sor dedi sordum beni de esimi de azaladi yüzümüze bakmadan odasına girdi bize resmen bir daha gelmeyin dedi siz olsaniz gider misiniz ben zaten yaraliyim kaygiliyim ikinci tüpe başlamak maddi manevi kolay mı sorularımin olması kaygılı ve panik olamaz mıyım kolay şeyler mi yaşadık beni bir de kendisi yikti Allaha havale ediyorum başka da bir şey demiyorum kalpleri goren Allahtir

İki yorum arasında o kadar farklılık var ki aklım almıyor ama şunu diyebilirim ki ı kadar övgü içinde bir tane kötü bir yorum gördüm ve şaşırdım herkes çok övüyor sanırım senin kısmetin orada yok o yüzden kötü şeyler yaşandın belki de şimdi nereye gitmeyi düşünüyorsun?? Bende genartla başkent ardasındayım bakalım ne olacak

Gogsen hoca hakdan korkan insandir. Hastalarinin zor gununde hep yanindadir benim gozumde ankda esi olmayan baska dr gibi kasinti olmayan adam gibi adam 10 numaradir.
Acaba ne sıkıntınız vardı ?? Eşinizde mi siz de mi göğşen hoca mı hamile kalmanızı sağladı çok soru soruyorum sanırım benim eşimde sıkıntı var sayı çok iyi morfoloji kötü dna hasarı var dna hasarı içim Lab iyi bi yer olmalı ki tüp tutsun başkent bu konuşa Nasıl doktorlar artık eminin çok iyi ama Lab da güvenilir mi birde Nasıl bir süreç tüp tedavisi neler yapılıyor ben çalışıyorum bu süreç de Nasıl izin alacam bilmiyorum

Canm öncelikle Allah yardımcın olsun çok zor bir süreç..Ben Göğşen Bey in 2 yıllık tedavi amaçlı hastasıyım ve 100 kez olumsuz sonuç alsam da yine ona giderim !!!Çamurlu elleriyle bile gelse beni ameliyat etse gözüm kapalı ona güvenirim.O bammmmbaşka biri..yazacak çok şeyim var mümkünse Göğşen hoca yardımmm sayfasında 72.sayfadaki uzun yazımı okursan beni çok daha iyi anlarsın:) Bir kere hastane Ankara nın en ucuz hastanesi her konuda..ve Hulusi bey de Göğşen h da gerçekten alanında ultra uzman ve insaniyetli kişiler...Insanlar memnun kaldığı için kalabalık yani.ben de çok bekledim ama 10 saat bile bekletse asla ondan vazgeçmem.Kimsenin bilemediği sorunları bir ultrason dan anladığını çok kişide duydum ve ben de yaşadım.yönlendirdiğim çok arkadaşım memnun hatta biri ona histeroskopi yaptırdığı ay hamile kaldı.olumsuz yazan arkadaşa çok şaşırdım şimdi ona da cevap vercem lütfen oku:) Ben de kendim çok memnun kalınca herkese yardım etmek istiyorum ve herkese numaramı veriyorum .ara görüşelim sana tüm ayrıntıları söyleyeyim.her konuda da yardımcı olurum gece gündüz yazabilirsin.ben de çok çektim çünkü.Sana tavsiyem Göğşen hoca hakkında açılan topik e bak.inan bir kadın Dr dan çok daha üst düzey empati yeteneğine sahip.
Canm öncelikle Allah yardımcın olsun çok zor bir süreç..Ben Göğşen Bey in 2 yıllık tedavi amaçlı hastasıyım ve 100 kez olumsuz sonuç alsam da yine ona giderim !!!Çamurlu elleriyle bile gelse beni ameliyat etse gözüm kapalı ona güvenirim.O bammmmbaşka biri..yazacak çok şeyim var mümkünse Göğşen hoca yardımmm sayfasında 72.sayfadaki uzun yazımı okursan beni çok daha iyi anlarsın:) Bir kere hastane Ankara nın en ucuz hastanesi her konuda..ve Hulusi bey de Göğşen h da gerçekten alanında ultra uzman ve insaniyetli kişiler...Insanlar memnun kaldığı için kalabalık yani.ben de çok bekledim ama 10 saat bile bekletse asla ondan vazgeçmem.Kimsenin bilemediği sorunları bir ultrason dan anladığını çok kişide duydum ve ben de yaşadım.yönlendirdiğim çok arkadaşım memnun hatta biri ona histeroskopi yaptırdığı ay hamile kaldı.olumsuz yazan arkadaşa çok şaşırdım şimdi ona da cevap vercem lütfen oku:) Ben de kendim çok memnun kalınca herkese yardım etmek istiyorum ve herkese numaramı veriyorum .ara görüşelim sana tüm ayrıntıları söyleyeyim.her konuda da yardımcı olurum gece gündüz yazabilirsin.ben de çok çektim çünkü.Sana tavsiyem Göğşen hoca hakkında açılan topik e bak.inan bir kadın Dr dan çok daha üst düzey empati yeteneğine sahip.
Merhaba öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim ☺️ göğşen hocadan sanırım randevu alacam bazı sorularım var tabi cevaplarsanız sevinirim Labaratuvar ları Hakkı'nda bir bilginiz var mı acaba hangi alanda daha iyi bir çok topikde aşılamada iyi diye duydum tüp bebekte Hulusi hocayı söylüyorlar birde genart Hakkı'nda bilginiz var mı acaba benim eşimde sıkıntı var dna hasarı var bende pco var iyi bi yer tercih etmek istiyorum doktor kadar labaratuvar da iyi olması lazım bu aklımı karıştırıyor

Canım
Merhaba öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim ☺️ göğşen hocadan sanırım randevu alacam bazı sorularım var tabi cevaplarsanız sevinirim Labaratuvar ları Hakkı'nda bir bilginiz var mı acaba hangi alanda daha iyi bir çok topikde aşılamada iyi diye duydum tüp bebekte Hulusi hocayı söylüyorlar birde genart Hakkı'nda bilginiz var mı acaba benim eşimde sıkıntı var dna hasarı var bende pco var iyi bi yer tercih etmek istiyorum doktor kadar labaratuvar da iyi olması lazım bu aklımı karıştırıyor
canım 2 gün önce Göğşen hocanın Yanındaydım,labaratuarı baya anlattı,300 bin euroluk labaratuarı dezenfekte eden ve havalandıran son model bir sistem kullanılıyormuş.birçok hastanede olmayan bir sistem..embriyolog da 25 senedir orada çalışan çok uzman biri..gönül rahatlığıyla gidebilirsin .ayrıca kim söylediyse yanlış söylemiş tüm tüp bebek Dr karı hem aşılama hem tüp yapar biri bir alanda daha başarılı diye saçma bir şey olamaz.Göğşen hocam tüm alanlarda çok iyi,histeroskopi ,rahimden polip miyom alma,rzerv sorunu..inan ben 2 yıldır tanıyorum ve tüm bu sorunlarla gidip gebe kalan insanlar tanıdım ve hepsi de çok memnundu.tüp te de çok başarılı.ilaç dozu falan çok hassas ayarlıyor.bir kere çok nazik kibar ve güleryüzlü.ve tüm bunlara karşın o hastanede ücret çok uygun sakın başka bi yere gitme ben çok araştırdım.dna hasarına gelince...yüzde kaç?eğer yüksekse başlamaz tüp bebeğe..Kaan Aydos a yönlendirir onun vereceği ilaçlarla ve takiplerle hasar sorununu halledin öyle gidin derim.göğşen hoca basit bir ultrason görüntüsünden bile bir sorun var mı rahimde ,yumurtalıklar vs anlar,tüpler hasarlı mı değil mi...(normalde Dr lar anlamaz)hasılı Kelam,gözünü kapat git:))

Size bana yazdığı cevabı bile yollayabilirim en az dört kere gittim yanına telefon numarası vermedi ben de istemedim son gittiğimde de esim kartını aldı ses bile çıkarmadı mail ile soru sordum sadece bir soruma cevap verdi ilk gittiğim de ya size niye rapor çıkarmadan tüp yapmışlar biz çıkarırız dedi son gittiğim de olmayacak dedi. Histeroskopi yaptirmak için 5 saat bekledim sizide beklettik demedi histeroskopi bitti yanına çıktık nasilsin bile demedi amelayhanediki adam bile hocam nasilsin agrin hala var mı diye sorarken gogsen hoca sormadi aklına ne takılıyor sor dedi sordum beni de esimi de azaladi yüzümüze bakmadan odasına girdi bize resmen bir daha gelmeyin dedi siz olsaniz gider misiniz ben zaten yaraliyim kaygiliyim ikinci tüpe başlamak maddi manevi kolay mı sorularımin olması kaygılı ve panik olamaz mıyım kolay şeyler mi yaşadık beni bir de kendisi yikti Allaha havale ediyorum başka da bir şey demiyorum kalpleri goren Allahtir
Canım yaa çok şaşkınım şu anda ve senin adına gerçekten üzüldüm.elbette haklısın insan bu süreçte çok daha hassas oluyor.aceba sorduğun soruya falan mı kızdı?öncesinde olumsuz bir şey mi yaşadınız?bu yazdıklarını okusa inan o kadar üzülürdü ki...Memnun kalmayan hasta duyduğunda gerçekten çok sorun yapıyor kendine..tüp bebek tutmadığında falan yıkılıyor resmen ben mi bi haa yaptım diye...

İki yorum arasında o kadar farklılık var ki aklım almıyor ama şunu diyebilirim ki ı kadar övgü içinde bir tane kötü bir yorum gördüm ve şaşırdım herkes çok övüyor sanırım senin kısmetin orada yok o yüzden kötü şeyler yaşandın belki de şimdi nereye gitmeyi düşünüyorsun?? Bende genartla başkent ardasındayım bakalım ne olacak
Ben de öyle dusunuyorum camiden cikip gittim giderken de gözyaşı ile gittim Rabbim bana nasibimi buldur zaten baştan beri tereddutlerim vardı eğer benim için burası iyi olmayacaksa bir sebep kıl dedim annem arabada beni beklerken bircok dua okumuş üzülme kızım dedi beni o halde gorunce ne diyeyim bilmiyorum insanız aldaniriz Allah hakkımızda hayırlı olanı versin en iyi kararı siz kendiniz goruserek verebilirsiniz zaten yoksa kim ne derse desin Allahın vereceğini engelleyecek hicbir güç yok. Genartta gideceğiz ya da murat sonmezere . ne zaman mail atsam hastası olmadigim halde şahsi telefonu ile dönen bir insan ben beklerdim ki Gogsen Bey bizi esimle odasına alıp öyle tepki gosttrseyidi ya da nunarami alip bir aciklik getirseydi duruma bütün koridor duydu tepkileri kafami bile kaldırmadan indim merdivenlerden kısmet değilmiş inş kimsenin başına gelmez sonuçta burda birbirimize az da olsa destek olmaya tecrubelerimizi paylaşmaya çalışıyoruz asla kimseyi kötülemek niyetinde değilim yaşadım ve yazdım umarım Allah o.kapıyı bir daha caldirmaz

Canım yaa çok şaşkınım şu anda ve senin adına gerçekten üzüldüm.elbette haklısın insan bu süreçte çok daha hassas oluyor.aceba sorduğun soruya falan mı kızdı?öncesinde olumsuz bir şey mi yaşadınız?bu yazdıklarını okusa inan o kadar üzülürdü ki...Memnun kalmayan hasta duyduğunda gerçekten çok sorun yapıyor kendine..tüp bebek tutmadığında falan yıkılıyor resmen ben mi bi haa yaptım diye...
Eminim haklisinizdir ama benim nasibim değilmiş demekki öncesinde iğne ve Oruz karmaşası için iki kere gittik hemşire başka bir şey söyleyince kafamız karışti belki ona belki de o an bir şey öğrendi ne tepki vereceğini kestiremedi bilemiyorum bir gün ozelden yazarim size Allah size de şifa versin hakkınızı helal edin birçok şeye açıklama yapmak zorunda kaldiniz. Fedelarliginiz için sağ olun anlaşılan sizin kalbiniz gerçekten güzel .güzel bakan güzel görür belki de ben güzel bakamadim baktirmadi Mevlam

Ben de öyle dusunuyorum camiden cikip gittim giderken de gözyaşı ile gittim Rabbim bana nasibimi buldur zaten baştan beri tereddutlerim vardı eğer benim için burası iyi olmayacaksa bir sebep kıl dedim annem arabada beni beklerken bircok dua okumuş üzülme kızım dedi beni o halde gorunce ne diyeyim bilmiyorum insanız aldaniriz Allah hakkımızda hayırlı olanı versin en iyi kararı siz kendiniz goruserek verebilirsiniz zaten yoksa kim ne derse desin Allahın vereceğini engelleyecek hicbir güç yok. Genartta gideceğiz ya da murat sonmezere . ne zaman mail atsam hastası olmadigim halde şahsi telefonu ile dönen bir insan ben beklerdim ki Gogsen Bey bizi esimle odasına alıp öyle tepki gosttrseyidi ya da nunarami alip bir aciklik getirseydi duruma bütün koridor duydu tepkileri kafami bile kaldırmadan indim merdivenlerden kısmet değilmiş inş kimsenin başına gelmez sonuçta burda birbirimize az da olsa destek olmaya tecrubelerimizi paylaşmaya çalışıyoruz asla kimseyi kötülemek niyetinde değilim yaşadım ve yazdım umarım Allah o.kapıyı bir daha caldirmaz
gerçekten üzüldüm umud aradığımız kapıdan böylesine dönmek hem gurur kırıcı hemde ümit :( ama rabbim büyük hiç üzülme daha iyisini karşına çıkaracaktır eminim orayı nasip etmediyse vardır bi bildiği böyle düşün :) olumlu düşün olumlu olsun ben buna inanırım insan olumsuzu da olumluyu da kendi çeker düşüncesiyle :) bizde bebeklerimizi kucağımıza alacaz inş içini ferah tut birde en çok istediğimiz imtihanımızdır bunu unutma elimizde kuvvetli bir silahımız var DUAmız bol dua edlim inş:) bu arada genartın çok iyi olduğunu duydum ama ücreti pahalı oluyormuş ilği ve alaka çok iyiymiş ama :) gelişmelerden haberdar edersen sevinirm ben kasıma kadar araştırmaya devam edecem inş bu arada kaan hocanında tavsiye edeceği tüp bebek merkezini merak ediyorum :)

Al
gerçekten üzüldüm umud aradığımız kapıdan böylesine dönmek hem gurur kırıcı hemde ümit :KK43: ama rabbim büyük hiç üzülme daha iyisini karşına çıkaracaktır eminim orayı nasip etmediyse vardır bi bildiği böyle düşün :) olumlu düşün olumlu olsun ben buna inanırım insan olumsuzu da olumluyu da kendi çeker düşüncesiyle :) bizde bebeklerimizi kucağımıza alacaz inş içini ferah tut birde en çok istediğimiz imtihanımızdır bunu unutma elimizde kuvvetli bir silahımız var DUAmız bol dua edlim inş:) bu arada genartın çok iyi olduğunu duydum ama ücreti pahalı oluyormuş ilği ve alaka çok iyiymiş ama :) gelişmelerden haberdar edersen sevinirm ben kasıma kadar araştırmaya devam edecem inş bu arada kaan hocanında tavsiye edeceği tüp bebek merkezini merak ediyorum :)
Allah razı olsun teşekkür ederim duanın acmayacagi kapı yok bakalım Mevla daha nelerle karşılaştıracak.kırıldım üzüldüm sasirdim hatta şok oldum ama hepsi bir gün geçecek inş o gün yakındır hepimiz için . Kağan Hoca bize tupe geçmek isterseniz bana mail atın demişti ben de sordum bu hafta dönüş yapar sanırım o zaman yazarim size de.

Al

Allah razı olsun teşekkür ederim duanın acmayacagi kapı yok bakalım Mevla daha nelerle karşılaştıracak.kırıldım üzüldüm sasirdim hatta şok oldum ama hepsi bir gün geçecek inş o gün yakındır hepimiz için . Kağan Hoca bize tupe geçmek isterseniz bana mail atın demişti ben de sordum bu hafta dönüş yapar sanırım o zaman yazarim size de.
Tam olarak sizin sorununuz neydi acaba belki biraz saha tedavi için beklemelisiniz doğal yolla olma umudu varsa eğer bu arada şartlarınıza göre bi tüp bebek merkezi öneriyor mu Kaan hoca bilginiz var mı ? Bende araştırmaya başladım tüp bebek merkezlerini ama şunu öğrendim eğer erkekteyse sıkıntı iyi bir laboratuvarı olan tüp bebek merkezi gerekliymiş kadındoğumcudan önce Bilgin olsun istedim eminim sen benden daha çok araştırma yapmışsındır ☺️ gelişmeler den beni de haberdar edersen sevinirim

Tam olarak sizin sorununuz neydi acaba belki biraz saha tedavi için beklemelisiniz doğal yolla olma umudu varsa eğer bu arada şartlarınıza göre bi tüp bebek merkezi öneriyor mu Kaan hoca bilginiz var mı ? Bende araştırmaya başladım tüp bebek merkezlerini ama şunu öğrendim eğer erkekteyse sıkıntı iyi bir laboratuvarı olan tüp bebek merkezi gerekliymiş kadındoğumcudan önce Bilgin olsun istedim eminim sen benden daha çok araştırma yapmışsındır ☺️ gelişmeler den beni de haberdar edersen sevinirim
Biz kağan Hocaya ilk tüp bebek tutmayinca gittik çünkü benim yumurtalarim güzel gelişti iyi sayı çıktı ilaçlarının dozu az olduğu halde iyiydi ama üçüncü güne iki tane kaldı ve regilim cook erken geldi bildiğiniz iki dollenmis yumurtayida gordum .ben ne zaman aşılama yaptirsam o zamanda erken regil oldum dedik ki spemde DNA hasarı vardır Kaan bey kesin var dedi yüzde beş çıktı sonra başka tahliller o kadar para harcadik ki tupe yaklaştı onlarda da çıkmayınca sizde hiç bir şey yok merkezin Labratuvari önemli iyi bir merkez seçin ya da doğal yolu bekleyin dedi bekledik yine olmadı gogsen beye gittim belki bende bir şey vardır alanında iyi bilir mutlaka dedim o da histeroskopi yaptı onda da çıkmadı anlayacağınız tamamen sebepsiz infertilite benim beş yıllık evli bir arkadaşım var aynı durumdayız o ilkinde de gebe kaldı ama devam etmedi ikinciyi dondurulmuş embriyo ile yaptırdı şimdi ikizleri var aynı durumda bir başka arkadasimda 3.de dondurulmuş ile yine Allahın izni ile genartta basari elde ettiler ikizleri var. Ben de dusundum ki dondurulmuş deneyim çünkü hem 5. Güne gidiyor hem dondurulup çözülmeye dayanıyor hem rahim dinleniyor öğretmen olduğum için de en geç ağustosta transferi olmalıyım çünkü okula artık kadın doğum raporu goturmektwn utanıyorum iki yıldır devamlı sevk rapor koş koş hastaneye git Allah kerim size kağan beyin cevabını yazarim

Biz kağan Hocaya ilk tüp bebek tutmayinca gittik çünkü benim yumurtalarim güzel gelişti iyi sayı çıktı ilaçlarının dozu az olduğu halde iyiydi ama üçüncü güne iki tane kaldı ve regilim cook erken geldi bildiğiniz iki dollenmis yumurtayida gordum .ben ne zaman aşılama yaptirsam o zamanda erken regil oldum dedik ki spemde DNA hasarı vardır Kaan bey kesin var dedi yüzde beş çıktı sonra başka tahliller o kadar para harcadik ki tupe yaklaştı onlarda da çıkmayınca sizde hiç bir şey yok merkezin Labratuvari önemli iyi bir merkez seçin ya da doğal yolu bekleyin dedi bekledik yine olmadı gogsen beye gittim belki bende bir şey vardır alanında iyi bilir mutlaka dedim o da histeroskopi yaptı onda da çıkmadı anlayacağınız tamamen sebepsiz infertilite benim beş yıllık evli bir arkadaşım var aynı durumdayız o ilkinde de gebe kaldı ama devam etmedi ikinciyi dondurulmuş embriyo ile yaptırdı şimdi ikizleri var aynı durumda bir başka arkadasimda 3.de dondurulmuş ile yine Allahın izni ile genartta basari elde ettiler ikizleri var. Ben de dusundum ki dondurulmuş deneyim çünkü hem 5. Güne gidiyor hem dondurulup çözülmeye dayanıyor hem rahim dinleniyor öğretmen olduğum için de en geç ağustosta transferi olmalıyım çünkü okula artık kadın doğum raporu goturmektwn utanıyorum iki yıldır devamlı sevk rapor koş koş hastaneye git Allah kerim size kağan beyin cevabını yazarim
Çok zorlu bir süreç sizi çık iyi anlıyorum Allah yardımcınız olsun ama üzülmeyin belki Zaman'ı gelmemiştir ben öyle düşünüyorum artık içinizi rahatlatmaya çalışın çık istediğimiz şey sınavımız oluyor biraz rahat olsanız belki kendiliğinden gelir biz de Kaan beyin cevabını bekliyoruz bakalım hayırlısı olsun inş

Herkese merhaba, ben de başkent hastanesi hulusi hocanın hastasıyım. Mayıs ayında ankaraya tayinimin çıkmasıyla birlikte kendisine başladım. Bu ay da tüp bebek tedavisindeyim. Bugün yumurta toplamam oldu yalnızca 2 yumurta toplayabildiler. Yarın embriyologtan bilgi alacağım inşallah.
Biz 1.5 yıldır çocuk istiyoruz. Benim yumurtalıklarım zayıf çalışıyormuş öyle söyledi hulusi hoca. Ondan önce gittiğim 2 kadın doğum doktoru da ne yazık ki anlamadı basit bir kan tahliliyle anlaşılması gereken problemi. Bu süreçte eşim de kaan aydosa gitti. Dna hasarı varmış onun için tedavi aldı.
Şuana kadar ki izlenimlerimi aktaracak olursam; hastane personelinden de doktorumdan da çok memnunum. Genel olarak ilgililer. Diğer kliniklere göre fiyatı da daha uygun diye duymuştum. Yalnız biraz kalabalık bir klinik olduğu için sizinle uzun uzadıya görüşme yapamıyorlar. Gittiğinizde hemen muayeneye alınmıyorsunuz beklemeniz gerekiyor bazen telaştan soracaklarımı unuttuğum oluyor. Eksi yönleri bunlar olmakla birlikte ben şimdiye kadar memnunum. Hulusi hoca güven veriyor, o kadar hastaya rağmen sizi hatırlıyor. Ayrıca telefon numarasını da veriyor aklınıza takılanı mesaj atıp sorabiliyorsunuz. Her şeyle kendisi ilgileniyor.
Henüz transfer olup olmayacağı belli değil ama olumsuz sonuç alırsam da yine hulusi hocaya giderim gibi geliyor.
Son olarak herkesin herkesle veya her merkezle frekansı tutmayabilir. Bu sizin beklentilerinize, doktorun anlık tutumunuza göre değişebilir. Her şeyde hayır var demek lazım. Umarım en yakın zamanda herkes iyi haberler alır:)

Merhaba, sizin tum yorumlarinizi okuyup ya allah diyerek gogsen hocaya gittim. Ilk gorsmemiz bayaa uzun surdu. Zaten 10 dakika sirf beni sakinlestirmeye kafamdakileri atmaya yardimci olmaya calsti. Kim tavsiye etti dedi, tabi isminzi bilmedgm icin soleyemedim ki:) baya arastirdim dedim :) bakalm Allah utandirmasin. Bgun de ultrason kan falan. Ben tup diorum o asilama diyo. Hayirlisi artik insallah bebeklerimizi aliriz kucagimiza

Merhaba, sizin tum yorumlarinizi okuyup ya allah diyerek gogsen hocaya gittim. Ilk gorsmemiz bayaa uzun surdu. Zaten 10 dakika sirf beni sakinlestirmeye kafamdakileri atmaya yardimci olmaya calsti. Kim tavsiye etti dedi, tabi isminzi bilmedgm icin soleyemedim ki:) baya arastirdim dedim :) bakalm Allah utandirmasin. Bgun de ultrason kan falan. Ben tup diorum o asilama diyo. Hayirlisi artik insallah bebeklerimizi aliriz kucagimiza
Canim simdiden hayirli olsun.
pitipity pitipity ismi mervecikk kendide ismini soyler o yuzden saklamaya gerek yok.
Mervecikde bu aralar hastanede ins guzel haberlerini alacagiz ins sizlerinde.
Gogsen hocaya gitmekle iyi yapmissiniz zaten kendisinin sakinligi bizlere yansiyor
bende gogsen hoca sayesinde bugunlere geldim az bi zamanim kaldi.

Canim simdiden hayirli olsun.
pitipity pitipity ismi mervecikk kendide ismini soyler o yuzden saklamaya gerek yok.
Mervecikde bu aralar hastanede ins guzel haberlerini alacagiz ins sizlerinde.
Gogsen hocaya gitmekle iyi yapmissiniz zaten kendisinin sakinligi bizlere yansiyor
bende gogsen hoca sayesinde bugunlere geldim az bi zamanim kaldi.
Evet sizi de hatirliyorum arastirrken hep yorumlariniza denk geldim. Ne bileyim guvendim soyledklernze cnku doktor yaklasimi cok onemli. Ilk gttgm gun stres yaparsan boyle sende yumurta bulamayiz dedi.okadar sakin ki. Kardes tavsyesi diye sozlerine devam ediyor. Dun cok sasrdm ultrason masasndan ayaklarmi indrdm ama kalkamadim hala konustgu icin. Elini uzatip kaldirdi ne bileyim cok bekliyorum ama iceri grnce aklma gelmiyo bekledgim.ben suan iyi hissediyorum. Size de cok cok sevindim. Umut oluyorsunuz. Insallah bende birgun kisa hayirli zamanda guzel haberler alirim.

Iste gogsen hoca boyle bi insan.normalde dr hastalarina donup bile bakmazken yardim edip kaldiroyor.insallah iyi haberlerinde aliriz ne asamadasin suan.benim rezerve sorunum vardi.

Iste gogsen hoca boyle bi insan.normalde dr hastalarina donup bile bakmazken yardim edip kaldiroyor.insallah iyi haberlerinde aliriz ne asamadasin suan.benim rezerve sorunum vardi.
Sadece pco ben tup diye gttim ama bana israr etti igneli asilama sansi verelim degerlerin cok iyi dedi. 1 kere klomenle asilamam var sdc negatif. Oda zekai tahirde yapilmsti. Iste yorumlarnz ile gogsen beye basladim. Suan puregon 300 luk 5. Gundeyim. Bgun bakti buyuyorlar bakalim ne cikacak dedi:) carsamba gdceegim. Oyle oyle galiba 10 12 gun boyle. Insallah hayir ile kucagimiz dolar

Back