Canım yaşadığın talihsizliğe çok üzüldüm ve çok şaşkınım zira Göğşen hoca hayatta tanıdığım en nazik,en kibar insan.Ama demek ki ters bir anına gelmiş sanırım siz de yeni gittiğiniz için ,onu tanımadığınız için haklı olarak üzülmüşsünüz.O beni 3 saat bekledim diye kendi cebinden arayıp özür dileyecek kadar kibar biri.Sonraki gidişimde de beni koridor da görürp seni çok beklettim ilk seni Alcam demişti mesela.tüm hastalarına ve hatta hastası olmayanlara bile telini verir tek tek cevap yazar.ben istanbul dayım buradaki arkadaşlarıma bile verdim numarasını ,inan tanısa tanımasa bile herkese cevap yazar.herkesle çok özel ilgilenir.bir hastası ağlıyor diye sallama çay yapıp vermişti gözümün önünde.yine hemşireyle konuşurken duydum ,bir hastası için "onun tedavisi olumsuz olunca ben çok ağlamıştım"demişti .tüm hastaları kendine dert eder..Muhtemelen o anda da bi hastasına üzülmüştür.Bir kere ben de dediği saatten geç gelmiştim bana da biraz soğuk davranmıştı,sonraki gittiğimde yine özür diledi,"o anda doğum çatalında bir hastayı bekletiyordum orada beklemek çok zordur,o yüzden sana öyle davrandım kusura bakma"demişti .Bence bir kez daha gidin,emin olun pişman olmayacaksınız.tayinimizden dolayı başka bir şehirde tüp yaptrmak zorunda kalınca beni defalarca aradı sordu,tahlil günü 3 kez aradı artık onun hastası olmama rağmen .tutmayınca da telefonda 20 dakika teselli etti..ona "kaba"demek inanın büyük haksızlık....