Tüp Bebek Merkezleri ankara başkentte tüp bebek yaptıranlar yorumlarınız rica ediyorum

merhaba cnm bişiy sorucam da başkent üniv. Fiyatları mı bunlar? Umarım bebeğine kavuşmuşssundur. Sağlcakla..

merhaba canm mesajı yazalı baya olmuş ama ne yaptın ben de merkez arıyorum. Acaba sen nereye gittin? Başkent üniv. Giden varsa şu aralar hangi doktru tavsiye ederler? Rapor alabiliyor muyuz? Vs. Bilgi verirseniz sevinirim.

Umarım sen de pozitif sonucu almışssındır.:)

gerçi cansu arkadaşımız herşeyi yazmış ama bende yazayım göğşen beyde 1 kez tüp yaptırdım kimyasal gebelik oluştu.nasipse bu ay 2.kez tüp yaptırcaz.çikolata kisti hastasıyım.raporlu fiyat 1670+ilaç raporsuz 2750+ilaç.muayene ücreti 122 tl bunu ödeyip 10 gün serbest gidiyorsun.hulusi beyde harika göğşen beyde harika.hiç farketmez hastane iyi.laboratuar ortamı hijyenik.hemşire ve doktorlar ilgili hemen cebini veriyorlar.şiddetle tavsiye ederim.hep burdayım istediğini sorabilirsin :)))

Başkent üniv. hastanesinde karar kıldım %95 ama Hulusi beyle şimdi mesajlaştım ve ne bileyim yine de işi öğreten kişiye gitmek istiyorum. Göğsen bey de çok iyi hatta bir arkadaşım normal kontrol ler için gidiyor çook iyi diyor. Hulusi beyle ilgili de kötü bişiy duymadım. Hastane laboratuvarı önemli olan. İnşallah ben de oradaki ilk denemede başarırım. Benim de yumurta rezervim az. 3 yumurta toplandı en son. FSH ile de ilgili benim 12 lerdedir şuanda. Senin kaçtı Cansucum. Çok öptüm...

Canimm insallahh hakinda hayirli olurrr...bebis yada bebislerinn tutunuverirr anneciklerinee;-);-)
Benim fsh 14 du canimm...inanmak cok onemli kendine ve doktoruna cokk guvenn.bu isi bu sefer bitircemm diyee surekli kendini dikte ettt

canım ben de hulisi hocanın hastasıyım,ilk seferde negatifti ama
başka bir yere gitmeyi hiç düşünmedim
şuan ikinci denememde 22 haftalık ikizlerime hamileyim
inşallah sağlıkla kucağıma da alırım
darısı senin başına inşallah

fiyatlar diğer merkezlere göre gerçekten ucuz
hulusi hocanın muayene ücreti 55 lira
raporlu 1600 lira veriyorsun+ilaçlar
inanılmaz yardımsever bir insandır kendisi
konyadan gelen bir hastasının
süper embriyoları vardı
hulisi hoca bunları donduralım dedi
adam param yok dedi
hulisi bir an durakladı
sonra ben hallederim
siz keyfinize bakın dedi
müthiş insan
allah razı olsun kendisinden

ya 1600 dediğiniz raporlu demişsiniz tüp bebekmi bilgilendirirseninz sevinirm...

gerçi cansu arkadaşımız herşeyi yazmış ama bende yazayım göğşen beyde 1 kez tüp yaptırdım kimyasal gebelik oluştu.nasipse bu ay 2.kez tüp yaptırcaz.çikolata kisti hastasıyım.raporlu fiyat 1670+ilaç raporsuz 2750+ilaç.muayene ücreti 122 tl bunu ödeyip 10 gün serbest gidiyorsun.hulusi beyde harika göğşen beyde harika.hiç farketmez hastane iyi.laboratuar ortamı hijyenik.hemşire ve doktorlar ilgili hemen cebini veriyorlar.şiddetle tavsiye ederim.hep burdayım istediğini sorabilirsin :)))

çok şaşırdım tüp bebekmi 1600 tl

Ben ikinci tüp bebek denememi başkent hastanesinde hulusi hocayla yaptım...
Kimyasal gebelik yaşadım olumsuz sonuç alsamda fikirlerim asla değişmedi...
Ekipte olan herkesten çok çok memnun kaldım...
Tekrar tüp bebek denersem mutlaka başkent hastanesinde olacak...
Bugüne kadar olumsuz bir şey duymadım kendileriyle ilgili...
Doktora cep tel dan sürekli ulaşabiliyorsun...
Sorduğun sorulara cevap alabiliyorsun...
Yoğun bir merkez...Lüks değil ama hijyen bir ortam var...
Hemşireler hep güler yüzlü ve yardımcı...
Bu ay kendiliğinden gebe kaldım ama dış gebelik yaşıyorum ve yine başkent hastanesinde hulusi
hoca benimle ilgileniyor...
Tavsiye ediyorum...

aktif olduğun için tekrar yazıyorum kimse cvp vermedi tüp bebekmi raporlu 1600 anlayamadım...

aktif olduğun için tekrar yazıyorum kimse cvp vermedi tüp bebekmi raporlu 1600 anlayamadım...

bir yıl önce tüp yaptırdığımda 1600 tl raporlu fiyatıydı
raporsuz 2750 tl idi...
şimdi ne durumda bilmiyorum..
artmış olsa bile yinede bir çok merkeze göre çok çok uygundur..

Son düzenleme:
bir yıl önce tüp yaptırdığımda 1600 tl raporlu fiyatıydı
raporsuz 2750 tl idi...
şimdi ne durumda bilmiyorum..
artmış olsa bile yinede bir çok merkeze göre çok çok uygundur..

bu yüzden çok şaşırdım hatta şok oldum...teşekkür ederim.

ya merak ettim okyunca diğer yerler iğnelerle 7000 tl buluyor burası öyle olunca çok şaşrıdım...tüp bebek bu kadar ucuzsa aşılama dahada ucuzdur...

aşılamaya geçen sene eylülde 750 tl verdim tatlım.evet çok uygun.ve genelde ankaradaki en iyi yer diyebilirim :)

rica ederim canım ne demek.tedavin hayırlı uğurlu olsun :)

kızlar merhabalar.ben pko hastasıyım.3 yıla yakındır evliyim ama gebelik olmadı.2 klomenle doğal,1 aşılama yaptırdım özelde.AMH 8,39 küsür FSH 5,61 DEĞERLERİM.rahim filmi çektirdim tüplerim açık çok şükür. şimdi başkentte tedaviye başlayacağım ama karar veremedim göğşenmi hulusi mi diye.randevu aldım hulusi beyden ama kafam karışık doğrusu hayal kırıklığına ugramıycağım benle her daim ilgilenecek doktorum olsun istiyorum.buyüzden bana yardıcı olursanız sevinirim.raporlu tüp bebek düşünüyorum muayene ücreti ne kadar?her ikisindede 122 mi 10 gün sonra 61 tl dediler.tüp bebek için raporlu yaptıran arkadslar şartlar nedir memurum.beni aydınlatırsanız cok sevinirrm.GÖĞŞEN BEYMİİ HULUSİ BEYMİ.....:50:

kızlar merhabalar.ben pko hastasıyım.3 yıla yakındır evliyim ama gebelik olmadı.2 klomenle doğal,1 aşılama yaptırdım özelde.AMH 8,39 küsür FSH 5,61 DEĞERLERİM.rahim filmi çektirdim tüplerim açık çok şükür. şimdi başkentte tedaviye başlayacağım ama karar veremedim göğşenmi hulusi mi diye.randevu aldım hulusi beyden ama kafam karışık doğrusu hayal kırıklığına ugramıycağım benle her daim ilgilenecek doktorum olsun istiyorum.buyüzden bana yardıcı olursanız sevinirim.raporlu tüp bebek düşünüyorum muayene ücreti ne kadar?her ikisindede 122 mi 10 gün sonra 61 tl dediler.tüp bebek için raporlu yaptıran arkadslar şartlar nedir memurum.beni aydınlatırsanız cok sevinirrm.GÖĞŞEN BEYMİİ HULUSİ BEYMİ.....:50:

meraba canım bende başkent hastanesinde tedaviye başlıcam doktorların ikisininde çok iyi oldugunu duydum..... bende raporlı sgklı yaptırıcam... adetimin 21. günü çagırdılar beni.. bende merak ediyorum fiyatları? takipteyim seni?

meraba canım bende başkent hastanesinde tedaviye başlıcam doktorların ikisininde çok iyi oldugunu duydum..... bende raporlı sgklı yaptırıcam... adetimin 21. günü çagırdılar beni.. bende merak ediyorum fiyatları? takipteyim seni?

seni neden 21.gün çağırdılar hangisine gidicen karar verdinmi ben hulusiden randevu aldım ama çok yoğunmuş ben çalışıyorum okadar saat bekleyemem izin alıp gitcem çünkü.randevuları çok kayıyormuş hulusi beyin. göğşene değiştircem randevumu.sen ilk kez mi gitcen?anlamadımda 21. gün mevzusunu....

Back