Tüp Bebek Merkezleri ankara başkentte tüp bebek yaptıranlar yorumlarınız rica ediyorum

Benim tüplerim tıkalı. Gecen carsambadan beri gonal f kullanıyorum. Yarın yine kontrolum var. Yumurtalarin durumuna gore toplama gunune karar verilir sanırım. Bilemiyorum tam. Göğşen beyden memnun musun peki?

Halgan merh. Sadece tuplerin tikali demi.
Iki tupunde mi daha once kurtaj oldun mu genellikle rahmineden ameliyat olanlarda kurtajda oluyor diye biliyorum
Hakkinda hayirlisi olsun.
Bende hocaya bu siteden tavsiye uzerine gittim.
2 kez gorustuk iyi bi insan, aciklamada yapiyor, gidenlerde mrmnun.

Halgan merh. Sadece tuplerin tikali demi.
Iki tupunde mi daha once kurtaj oldun mu genellikle rahmineden ameliyat olanlarda kurtajda oluyor diye biliyorum
Hakkinda hayirlisi olsun.
Bende hocaya bu siteden tavsiye uzerine gittim.
2 kez gorustuk iyi bi insan, aciklamada yapiyor, gidenlerde mrmnun.
Hayır bir yıllık evliyim. Doktor da duruma sasirdi zaten. Sıkıntımız bu. Bir de ileri hareketli sperm sayımız cok iyi degil. Bu yuzden oncelikli olarak ameliyati degil tup bebeği seçtik. Belki sinra ameliyat da olurum.

daha önce anatolia tüp bebk merkezi ve hacettepe üni. has. de tüp bebek tedavisi gördüm. ikisinden de kesinlikle memnun değilim. özeliklede hakan yaralı'nın tedavisinden ve iletişiminden. hastaya hasta gözüyle bakmayan sadece para gözüyle bakan bi şahıstır. tedavimde de onun hatası yüzünden başarısız oldu. 3. denenmde hulusi bey'e gitim. gitmeden önce iyi araştırdım ve kendisi hakkında cok olumlu şeyler duydum ayrıca arkadaslarımdan da ilk denemelerinde hamile kalanlar oldu. allahıma şükürler olsun ki. hulusi hoca da ilk denemem de hamile kaldım. tedavisi, hastaya olan yaklaşımı ile on numara doktor ve insandır. cevremdeki herkese tavsiye ediyorum. eğer tedavim başarısız olsaydı hiç düşünmeden yine ona giderdim.

daha önce anatolia tüp bebk merkezi ve hacettepe üni. has. de tüp bebek tedavisi gördüm. ikisinden de kesinlikle memnun değilim. özeliklede hakan yaralı'nın tedavisinden ve iletişiminden. hastaya hasta gözüyle bakmayan sadece para gözüyle bakan bi şahıstır. tedavimde de onun hatası yüzünden başarısız oldu. 3. denenmde hulusi bey'e gitim. gitmeden önce iyi araştırdım ve kendisi hakkında cok olumlu şeyler duydum ayrıca arkadaslarımdan da ilk denemelerinde hamile kalanlar oldu. allahıma şükürler olsun ki. hulusi hoca da ilk denemem de hamile kaldım. tedavisi, hastaya olan yaklaşımı ile on numara doktor ve insandır. cevremdeki herkese tavsiye ediyorum. eğer tedavim başarısız olsaydı hiç düşünmeden yine ona giderdim.
Canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah bu duyguları bizde yaşarız. Bana yardımcı olursan çok sevinirim. Hacettepe de yapılan tedavin ne kadara mal olmuştu. Hulusi hocayı çok duyuyoruz ona gitmek de istiyorum ama ücreti çok önemli bizim için ne kadar odediniz

Bende çarşamba gününe randevu aldım bakalım ne olacak Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

hacetepede 1000 tl civarı idi 3 sene önce sigortalı, hulusi hoca8başkent uni. ise sigortalı 2000 tl taksitle, sigortasız 3000 tl , hakan yaralı 2 sene önce 5100 tl idi. sigorta geçmiyo orda 100 tl dahi indirim yapmıyolar :)

Arkadaslar burada Hulusi ve Gogsen diye iki doktordan hangisini tavsiye edersiniz???

Evet Gogsen hocayla basladik!! Iyi karar vermisim diyorum.. Simdi vitrifikasyonla embriyo donduruluyormu burada diye bakiyorum! Bilen varsa yazarsa sevinirim! Aradim simdi ama kapanmislardi.
Gözün aydın canım. En doğru kararı verdiğine süreç içide daha da emin olacaksın. Güzel haberlerini alırız inşallah senin de.

Slm kizlar ankarada başkentte Hulusi hocayı okuduğum kadarıyla memnunlar arkadaşlar inşallah İnşallah ben de düşünüyorum Hulusi hocadan gördükleri ilgiyi anlatan arkadaşlarım çok teşekkürler burada birbirimize yardımcı oluyoruz çok iyi çok güzel Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun Hepimizin yüzü gülsün inşallah Allah'ım Kurban olduğum yarabbim hepinizin kucağına bebeklerde doldursun Çok denedim olmadı çok istedim çok ağladım çok üzüldüm negatif sonuç aldığımda tekrardan toparladım kendimi ekrar bir daha deneyeceğim İnşallah bu sefer sonucu pozitif olur da kucağıma Ben de yavrum alırım çok acılar çektim 10 yıldan fazla Allah hepimizin yardımcısı olsun Ankara'da iyi bir yer arıyorum inşallah tavsiyelerinizi bekliyorum

Merhaba arkadaşlar, ben de çok kararsızdim, ama sizin Hulusi bey hakkında yorumlarinizi okuyunca _ ben de kararımı verdim. Ama menim sorunlarım farklı, ben 5 tekrarlayan düşük yaşadim..çok ağladim, sizladim..bunalima girdim..hatta ayrılma noktasına geldik. Son kez şansimi Hulusi beyde denemek isterim. Ama bir az da para sorunumuz var. Azerbaycan/ Baküden geleceğim için masraflar çok. Arkadaşlar bana rapor verirler mi? Yoxsa illa türkiye vatandaşı olmak lazım?
Lütfen bilgilendirirseniz sevinirim.
Rabbim her kadına anne olmayı nasip etsin inşallah, buradaki tüm arkadaşlar mutlu haberler paylaşsın inşallah:dua:

Back