- 12 Kasım 2012
- 467
- 83
- 123
seni neden 21.gün çağırdılar hangisine gidicen karar verdinmi ben hulusiden randevu aldım ama çok yoğunmuş ben çalışıyorum okadar saat bekleyemem izin alıp gitcem çünkü.randevuları çok kayıyormuş hulusi beyin. göğşene değiştircem randevumu.sen ilk kez mi gitcen?anlamadımda 21. gün mevzusunu....
Benim dr hulusi beydi ilk denememde tuttu sukur ikiz hamileyim darisi size olsun. fiyatlar rapprlu 2000 tl. muayene ilk randevu 120tl 10 gun sonra 60 tl. rapor icin en az 3 yil evlilik sarti - eger sperm sayisi 5milyonun altinda ise 1 yillik evlilik olsa da oluyor- eslerden herhangi birinin 5 yillik sigorta priminin yattigini gosterir hizmet dokumu bizde azosperm oldugu icin esmin 3 ayri sperm analizi ve ayrica vesikalik foto filan gibi bikac evrak daha istendi ve 1 gunde rappr cikti. ben memnun kaldim hala sorum oldugunda ararrim cvp verir hoca sagolsun. tek sorunum su oldu transferin 3. gecesi acillik oldum meger ohss olmusum yasadigim ilde drlar anlamadi hulusiyi aradik ust uste esi cikmis ve hulusi bey banyoda demis ben acilde öluyorum ama gecenin bir vakti yinede bize donus yapti ve acildeki doktora ne yapmasi gerektogini anlatti sagolsun. hala tum tlflarima cvp verir. sormak istediginiz bise olursa cvp veririm.. buarada ohss gecmedi 1 aydir yatiyorum.. tedavi asamasinda ohss riskini mutlaka konusun