- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
Oglen ucte oldu ama hc gelmedı azonce kan sulandırıcı bebe aspırını attım braz gelmeye basladıKanama gibiyse yoğunluğuna bakmayın bence yarın gidin 2.gun gibi ama kahverengi lekelenme tarzindaysa gitmeyin. Benim de öğlen kanama gibi oldu ama tam olmadı ertesi gün gittim ama zaten gece yoğunlaştı.
Ben öyle yapıyorum kanama başladığı günü 1.gün olarak kabul ediyorum gittiğim zamanda söylüyorum kaçıncı günün diye sorduklarında 3.gün gibi oluyor aslında ama kanama esastır benceDha yenı smdı gelmeye basladı yarın gıtmeyeyım dmı salı gıdeyım
Smdı sence yarın gdeyımmı ben gecen gıttım tam rahım duvarın soyulmamıs yarın gormem lazım dedı sımdı yıne aynısı olur dıye korkuyorum bebe aspırını ıctım bor saat sonra kanama basladı acaba omu etkı ettı ben mı acele ettım gelmıyo dıye panik yaptım bılmıyorm bode kist olusmus adetle ıns gder ucuncu gun salı gtsem dıyorum yarın deıldeBen öyle yapıyorum kanama başladığı günü 1.gün olarak kabul ediyorum gittiğim zamanda söylüyorum kaçıncı günün diye sorduklarında 3.gün gibi oluyor aslında ama kanama esastır bence
Bi gün daha bekle öyleyse neden aspirin içtin ki keşke kendi haline bıraksaydınSmdı sence yarın gdeyımmı ben gecen gıttım tam rahım duvarın soyulmamıs yarın gormem lazım dedı sımdı yıne aynısı olur dıye korkuyorum bebe aspırını ıctım bor saat sonra kanama basladı acaba omu etkı ettı ben mı acele ettım gelmıyo dıye panik yaptım bılmıyorm bode kist olusmus adetle ıns gder ucuncu gun salı gtsem dıyorum yarın deılde
Olmayınca arkdas ıc dedı bende ıctım cnm ne bıleyım keske ıcmeseydım ya bende pisman oldum sonraBi gün daha bekle öyleyse neden aspirin içtin ki keşke kendi haline bıraksaydın
aspirin adet söktürmez adet döneminde kanamanın yoğunluğunu arttırır muhtemelen ondan artmıştır. Bence Ankaradaysanız bugün gidin sorun varsa yarın da gidersiniz. Ankarada değilseniz yarın gidin.Smdı sence yarın gdeyımmı ben gecen gıttım tam rahım duvarın soyulmamıs yarın gormem lazım dedı sımdı yıne aynısı olur dıye korkuyorum bebe aspırını ıctım bor saat sonra kanama basladı acaba omu etkı ettı ben mı acele ettım gelmıyo dıye panik yaptım bılmıyorm bode kist olusmus adetle ıns gder ucuncu gun salı gtsem dıyorum yarın deılde
Ben iki hafta önce Histereskopi oldum covid testi yapmıyorlar sadece form dolduracaksın. -1 de yaptılarKızlar hısteroskopı oncesı covıt testı yapılıyo mu borde eksı bırde mi ypılıyo
Yok covid testi yapılmıyorKızlar hısteroskopı oncesı covıt testı yapılıyo mu borde eksı bırde mi ypılıyo
Anladım canım cok tesekkür ederim haftaya ıns benımde hısteroskopı olacakmıs kostım vardı gecen ay gıtmemıs ıns gider acaba hısteroskopıde alırmı o kıstı hoca basına gelen oldu muBen iki hafta önce Histereskopi oldum covid testi yapmıyorlar sadece form dolduracaksın. -1 de yaptılar
Benimde kistim inatla gitmiyor Histereskopi de almadı alsa söylerdi sanırım. Kistler laparoskopi yada aspirasyon işlemi ile alınabilinir bildiğim kadarıyla daha önceden Histereskopi esnasında aldıran varsa yazarlar mutlaka Histereskopide rahim içinde işlem yapiliyorAnladım canım cok tesekkür ederim haftaya ıns benımde hısteroskopı olacakmıs kostım vardı gecen ay gıtmemıs ıns gider acaba hısteroskopıde alırmı o kıstı hoca basına gelen oldu mu
Histereskopi de sadece rahim içine müdahale ediyor. Benim de çikolata kistim oluşmuş ama kronik değil bazen oluyor ama başladı transfer hazırlığına .sorun olur mu dedim hemşireye rahim içiyle ilgileniyoruz biz artık dedi. Çikolata kisti nedeniyle menopoz uygulaması oluyordu ama anlamadım demekki çok ciddi görmediler zaten Hulusi hoca yoktu Aytaç bey baktı ona sordular telefonlaAnladım canım cok tesekkür ederim haftaya ıns benımde hısteroskopı olacakmıs kostım vardı gecen ay gıtmemıs ıns gider acaba hısteroskopıde alırmı o kıstı hoca basına gelen oldu mu
Belki sizin folikul kistidir. Folikul kisti hormon verince buyuyebiliyor. Adetle atılıyor genelde ya da doğum kontrol hapı verebilirYa benım kıst rahım ıcınde sanırım cunku olctu boyunu yanı bılmıyorm nerde sag trafta ddı ama tedavıye almadı nden sreklı kıst yapıyon koz ddı bnabn ıstermıyımkı ya bıraz duralım ddı ıkı tanede erken dogumum var kayıbım ya ne zman baslayacam de kıst derdı cıktı
Gecen ay gormustu kostı hoca dogum komtrol hapı verdı adetın ıkıncı gunu gttım kotnrole kıst duruyordu gıtse godermıydı sızceBelki sizin folikul kistidir. Folikul kisti hormon verince buyuyebiliyor. Adetle atılıyor genelde ya da doğum kontrol hapı verebilir
Benim başka bı merkezdeki tedavimde olmuştu doğum kontrol hapiyla geçmişti geçmezse hoca aspire edicem demişti. Sanırım yumurta toplama islemindeki gibi vajinadan girip cekiyorlar. Belki geçici menopoza sokarsa geçebilir.Gecen ay gormustu kostı hoca dogum komtrol hapı verdı adetın ıkıncı gunu gttım kotnrole kıst duruyordu gıtse godermıydı sızce
Hangı dogum kontrol hapını kullandın cnm hatırlıyor musunBenim başka bı merkezdeki tedavimde olmuştu doğum kontrol hapiyla geçmişti geçmezse hoca aspire edicem demişti. Sanırım yumurta toplama islemindeki gibi vajinadan girip cekiyorlar. Belki geçici menopoza sokarsa geçebilir.
Ginera kullanmistimHangı dogum kontrol hapını kullandın cnm hatırlıyor musun
Bnada cyclo pregly verdı hoca ama bı ıse yaramadı yaGinera kullanmistim