Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Yaaa harika haberAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bize

Canım benim hep dualarımdasin rabbim yardımcın olsun

Kızlar benimde pozitif rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah dualarınızda eksik etmeyin iki kat ilerler sağlıkla gelsin inşallah
Ya gerçekten umut oldunuz ikinizde onca emek,çaba boşa gitmedi benim de transfer hazırlığı başlayacak sizde bizlere dua edin hamilelerin duası kabul olur

nitro Allah razı olsun. Rabbim en kısa sürede sizlere de bu mutluluğu tattırsın inşallah. Hep dua edeceğim.
cikolatakistim canım, yol arkadaşım... rabbim senden de razı olsun. Hem Hulusi Hoca’yı bulmama vesile oldun. Hem de tüm süreçte yanımda oldun. Rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Dualarım seninle güzel anne

Canımsın rabbim emeklerimizi boşa çıkarmadı daha alışveriş yapicaz birlikte inşallah

ben de 23 temmuzda baslayacagim insallah sonucu sizin gibi pozitif olur.oncesinde bu ay yasmin dogum kontrol hapi kullandirdi hoca yumurtalar baskilansin ve temizlensin dedi.bu surecte gun asiri mi ultrasona giriyoruz bayramda 4 gun kapali mi olur sizce

Bayramda açık oluyor nöbetleşe geliyorlar tedavisi devam edenler için Hulusi hoca olmasa Aytaç hoca geliyor kontrol edip Hulusi hocaya bildiriyor.Ama transfer olursa mutlaka Hulusi hoca geliyor.Hayırlı olsun

Maşallah tebrik ederim çok güzel bu haber :) darısı bizlere olsun

Masallah canım hayırlı olsun rabbım tamamına erdırsın cikolatakistim senınde hayırlı olsun rabbım tanamına errsin ıns ıkınızınde tek transfer mıydı ıkımıydo kalıtesı 5aamıydı en ıyı kalıtemıydı benım yenıden baslayacak bu yol ıns bende sizler gbi hemen güzel haberler verıp kucagıma alırım sızlerle beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…