- 15 Aralık 2019
- 2.078
- 2.146
Insallah ..Sagolun..Amin Amin. Allah razı olsun. Rabbim isteyen tüm kullarına nasip etsin. Kimseye aratmasın. Herkese dua edeceğim ben de bu süreçte.
Yaaa harika haberKızlar hepinize çok teşekkür ederim. Bu süreçte öyle çok hissettim ki desteğinizi. Transferden sonra 7. gün pozitif sonucu aldım hamdolsun. Bugün de iki kat artışı gördüm. Sağlıkla devam etmesi için dualarınızı istirham ediyorum.
Canım benim hep dualarımdasin rabbim yardımcın olsunKızlar hepinize çok teşekkür ederim. Bu süreçte öyle çok hissettim ki desteğinizi. Transferden sonra 7. gün pozitif sonucu aldım hamdolsun. Bugün de iki kat artışı gördüm. Sağlıkla devam etmesi için dualarınızı istirham ediyorum.
Ya gerçekten umut oldunuz ikinizde onca emek,çaba boşa gitmedi benim de transfer hazırlığı başlayacak sizde bizlere dua edin hamilelerin duası kabul olurKızlar benimde pozitif rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallahdualarınızda eksik etmeyin iki kat ilerler sağlıkla gelsin inşallah
Tabiki ederim inşallah sımsıkı tutunurlarYa gerçekten umut oldunuz ikinizde onca emek,çaba boşa gitmedi benim de transfer hazırlığı başlayacak sizde bizlere dua edin hamilelerin duası kabul olur
Yaa super..ne guzel haberlerKızlar benimde pozitif rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallahdualarınızda eksik etmeyin iki kat ilerler sağlıkla gelsin inşallah
Canımsınnitro Allah razı olsun. Rabbim en kısa sürede sizlere de bu mutluluğu tattırsın inşallah. Hep dua edeceğim.
cikolatakistim canım, yol arkadaşım... rabbim senden de razı olsun. Hem Hulusi Hoca’yı bulmama vesile oldun. Hem de tüm süreçte yanımda oldun. Rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Dualarım seninle güzel anne
İnşallah canım benimYaa super..ne guzel haberlersaglikla kucagnza alin siz de insallah ya
Aminİnşallah canım benimherşeyin hayırlısı Umut olmadan dua etmeden bir günüm geçmedi rabbim bekleyenlere de nasıp eder inşallah
Bayramda açık oluyor nöbetleşe geliyorlar tedavisi devam edenler için Hulusi hoca olmasa Aytaç hoca geliyor kontrol edip Hulusi hocaya bildiriyor.Ama transfer olursa mutlaka Hulusi hoca geliyor.Hayırlı olsunben de 23 temmuzda baslayacagim insallah sonucu sizin gibi pozitif olur.oncesinde bu ay yasmin dogum kontrol hapi kullandirdi hoca yumurtalar baskilansin ve temizlensin dedi.bu surecte gun asiri mi ultrasona giriyoruz bayramda 4 gun kapali mi olur sizce
Maşallah tebrik ederim çok güzel bu haber :) darısı bizlere olsunKızlar hepinize çok teşekkür ederim. Bu süreçte öyle çok hissettim ki desteğinizi. Transferden sonra 7. gün pozitif sonucu aldım hamdolsun. Bugün de iki kat artışı gördüm. Sağlıkla devam etmesi için dualarınızı istirham ediyorum.
2 güzel haber birden çok mutlu edici tebrik ederim darısı bizlere olsun .Maşallah diyorumKızlar benimde pozitif rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallahdualarınızda eksik etmeyin iki kat ilerler sağlıkla gelsin inşallah
Masallah canım hayırlı olsun rabbım tamamına erdırsın