Amin canım inşallahYaaa çok sevindimm ne güzel bı habergerçekten umut oldun bizede. Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Bende çıkmamısti negatif olduğu için, senin varKızlar bugün 9. Günüm idrar testi yaptım ikinci çizgi belirsiz cıktı hayalet dediklerinden galiba ama belirsizde olsa ikinci çizgi var
YaaBende çıkmamısti negatif olduğu için, senin var
idrarda daha sonra cikiyor ondan olabilir bence. ama tutmustur yavas yukselir basinda saglikla kucaginiza da alin insallah. bizlere de dua edinYaacanım inşallah vardır acaba yavaş ilerliyor o yüzden mi silik cıktı
canım benim diğerlerinde de çıkmamıştı hiç görmedim hayalet çizgi gayette tek çizgi görmüştüm bide bunda tek çizgi bile koyu değil
zaten bahsettiginiz kahverengi lekelenme tutunma kanamasiysa hemen yukselmez o gunden bugune. bence tuttu. sizin ilk denememiydi. sorununuz neydi acabaÇıktı sonucum kızlar 32.3 hulusi hocaya sonucu attım var ama yükselir mi bilmem oksapar kes diğerlerine devam dedi iki gün sonra tekrar kan vereceğim inşallah yükselir sizce 8. Güne göre sonuç nasıl
Hepiniz dualarımdasınız canımzaten bahsettiginiz kahverengi lekelenme tutunma kanamasiysa hemen yukselmez o gunden bugune. bence tuttu. sizin ilk denememiydi. sorununuz neydi acaba
Şimdi teste baktım da hayalet dediğim çizgi daha belirgin sabah ışığa tutunca görüyordum şimdi baya baya belli diğeri kadar koyu değil ama belli yaa
Ne yapacağımı şaşırdım kızlar heyecandan
Bence senin değerlerin sağlıklı bi şekilde artacak öyle doğdu içime.Tebrik ederimNeyaptın bu süreçte kaç yumurtan toplandı kaçı döllendi biraz bahsedermisin.Birde neler kullandın?Clife kullanmıştın sanırım çikolata kisti için işe yaradı mı?Birde clifeı tüp bebek tedavisine başladığında mı kullandın öncesinde mi?
Bence senin değerlerin sağlıklı bi şekilde artacak öyle doğdu içime.Tebrik ederimŞimdi teste baktım da hayalet dediğim çizgi daha belirgin sabah ışığa tutunca görüyordum şimdi baya baya belli diğeri kadar koyu değil ama belli yaa
Yaa canım inşallah içine doğan doğrudurBence senin değerlerin sağlıklı bi şekilde artacak öyle doğdu içime.Tebrik ederimNeyaptın bu süreçte kaç yumurtan toplandı kaçı döllendi biraz bahsedermisin.Birde neler kullandın?Clife kullanmıştın sanırım çikolata kisti için işe yaradı mı?Birde clifeı tüp bebek tedavisine başladığında mı kullandın öncesinde mi?
Bnımde oyleydı cnm her gün yaptım gunden gune koyulaştıKızlar bugün 9. Günüm idrar testi yaptım ikinci çizgi belirsiz cıktı hayalet dediklerinden galiba ama belirsizde olsa ikinci çizgi var
İkimizin süreç aynı gibi sanki canım inşallah bende senin gibi tam sağlıklı pozitifi görürüm sanada rabbim yardım etsin evladını vaktinde kucağına alırsın inşallahBnımde oyleydı cnm her gün yaptım gunden gune koyulaştı
Canım bnımde oyleydı zor bellı oluyodu durunca belırgnlestı hergun yaptım snra gunden gune kırmızlastıŞimdi teste baktım da hayalet dediğim çizgi daha belirgin sabah ışığa tutunca görüyordum şimdi baya baya belli diğeri kadar koyu değil ama belli yaa
Amiiiin cnm amin ıns ıns duanızı eksık etmeyın bu sfer erken doğum yasamadan zmaanında yavrularıma kavusaym göreceksın canım emin olİkimizin süreç aynı gibi sanki canım inşallah bende senin gibi tam sağlıklı pozitifi görürüm sanada rabbim yardım etsin evladını vaktinde kucağına alırsın inşallah
Bak 6.gun yaptıgım ılk test canımİkimizin süreç aynı gibi sanki canım inşallah bende senin gibi tam sağlıklı pozitifi görürüm sanada rabbim yardım etsin evladını vaktinde kucağına alırsın inşallah
Aaa varla yok arası canım çok belirsizBak 6.gun yaptıgım ılk test canım
Evt cnm ılk yaptm boyleydı koyulastı gttikceAaa varla yok arası canım çok belirsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?