Evet canım ikiz benimki de. 37 haftanın içindeyim. Doğumu bekliyorum artıkSende ıkızmı gebesın cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım ikiz benimki de. 37 haftanın içindeyim. Doğumu bekliyorum artıkSende ıkızmı gebesın cnm
Çok takılma nasıl rahat ediyorsan öyle yat. Ben arada popomun altına küçük bi yastık da koyuyordum. Sürekli yatarak da geçirme. Evin içinde gezin arada. Bir de ilikli kemik suyu içmiştim ben de. Gerisi de nasip artıkKızlar bide aklıma takılan bişey var bugün ilk günüm ya transferde yan yatabilir miyim acaba?
Oo maasallah ne güzel sağlıkla kucağına alırsın inşallahEvet canım ikiz benimki de. 37 haftanın içindeyim. Doğumu bekliyorum artık![]()
İnşallah canım rabbim size de nasip etsin. Dua ediyorum sizin için. Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun.Oo maasallah ne güzel sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Amin inşallah Allah razı olsunİnşallah canım rabbim size de nasip etsin. Dua ediyorum sizin için. Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun.
Çok tedirgin oluyorum sanki az bi kendimi zorlasam öksürsem tutunmadı gibi oluyo ama bi kaç defa unuttum da yani transfer olduğumuÇok takılma nasıl rahat ediyorsan öyle yat. Ben arada popomun altına küçük bi yastık da koyuyordum. Sürekli yatarak da geçirme. Evin içinde gezin arada. Bir de ilikli kemik suyu içmiştim ben de. Gerisi de nasip artık ☺
Kayinbabam aşçı ben tarif vereyim hemenÇok tedirgin oluyorum sanki az bi kendimi zorlasam öksürsem tutunmadı gibi oluyo ama bi kaç defa unuttum da yani transfer olduğumukesinlikle bu kez yatmayacağım sürekli ilk üç gün çok önemli sonrasında yürüyüşe çıkacağım tülay hanımda dedi ilikli kemik suyu bugün aldık inşallah yarın içeceğim canım bunu nasıl yapmam gerekiyo hiç yapmadım da içmedim de daha önce
Sağol canım benim hepiniz dualarımdasınız inşallah hepiniz iyi haberlerle geleceksinizAyy Gerçekten mi ne güzel bı haber seni çok merak ediyordum hep biraz aynı ya durumlarimiz erken menopoz falan. Banada umut oldun. Allah'ım sağlıkla kucağına alacagin günleri göstersin inşallah. Sana bağışlasın rabbim.
Kuzum benim en rahat trasnfer sonrası bu seferdi o kadar dikkat etmedim açıkcası gerçekten tutacaksa tutuyormuş aşırı hareketlerden kaçın çok yorulma yeterli bir gün de ilk günden beri yan yatıyorum sorun olmadıÇok tedirgin oluyorum sanki az bi kendimi zorlasam öksürsem tutunmadı gibi oluyo ama bi kaç defa unuttum da yani transfer olduğumukesinlikle bu kez yatmayacağım sürekli ilk üç gün çok önemli sonrasında yürüyüşe çıkacağım tülay hanımda dedi ilikli kemik suyu bugün aldık inşallah yarın içeceğim canım bunu nasıl yapmam gerekiyo hiç yapmadım da içmedim de daha önce
Tamamdır canım çok teşekkkür ederimKayinbabam aşçı ben tarif vereyim hemen
Dudukluye etleri koyup su ekleyip 45 dk falan pişir tuzda ekleyebilirsin istersen. Sonra başka tencerede yağ koyup un kavur o etin suyunu birazda normal su ekle etleride içine koyup birlikte kaynat. İstersen havuç ve patateste koy içene .
Diğer tüp bebeklere bakarak bu kez benimkide rahattı yani onlarda nefes alırken bile acayip korkuyordum şükürler olsun bu kez hem rahatım hem hareketleyimKuzum benim en rahat trasnfer sonrası bu seferdi o kadar dikkat etmedim açıkcası gerçekten tutacaksa tutuyormuş aşırı hareketlerden kaçın çok yorulma yeterli bir gün de ilk günden beri yan yatıyorum sorun olmadı
Kötü düşünmeye çalış canım rabbim yardımcın olsun inşallah sağlıklı bi şekilde yavrunu kucağına almayı nasip etsin dua et bol bolSağol canım benim hepiniz dualarımdasınız inşallah hepiniz iyi haberlerle geleceksiniz❤
Yalnız pozitifi alınca stresler bitmiyormuş bu sefer deli gibi kaybetme korkusu başladı allahım sen koru şükür tabi bugünümüze![]()
Kötü düşünmemeye yazacaktımKötü düşünmeye çalış canım rabbim yardımcın olsun inşallah sağlıklı bi şekilde yavrunu kucağına almayı nasip etsin dua et bol bol![]()
Aynen öyle sen içini ferah tut yorma kendini ama tabiDiğer tüp bebeklere bakarak bu kez benimkide rahattı yani onlarda nefes alırken bile acayip korkuyordum şükürler olsun bu kez hem rahatım hem hareketleyim
Bir sorun olmazsa başlar ilk adetle.Benim kist boşaltmadan sonra diğer taraftaki 2 cm lik kistim 4 cm oldu ona rağmen kist boşaltmadan iki hafta sonra ilk adetle başladık.Sürecimiz hemen hemen ayni işliyor bende aralık ayının 18 inde ilk muayeneme gittim. Rahim filmi, radyolojide kist aspirasyonu, Histereskopi oldu sonra bir ay dinlenme verdi hoca perşembe gideceğim bundan sonra başlar mi acaba neler olur
Yaaaa maşallah canım o haftaları ın bende görürüm erken doğumu önlemek için kullandıgın bi ilac falan varmı hangı ılacları kullandın canım doktorun kım kime gidiyosun cok soru sordum benımdee ikizde erken dogumdan cook korkuyorum canımEvet canım ikiz benimki de. 37 haftanın içindeyim. Doğumu bekliyorum artık![]()
Ben de çok korkuyordum erken doğum olacak diye. 30. Haftadan sonra doğar diye kendimi hazırlamıştım ama hiç sıkıntı çıkmadı. İnsanlar da korkutuyor ikizler erken doğar diye. Hiç stres olma benim gibi. O stresten hamileliğin tadını da çıkaramadım ben. İlaç kullanmadım. Vitamin sadece. Ama sürekli rapor aldım. İşe gitmedim. Hep dinlendim. Kendimi yormadım. Ankara şehir hastanesine gidiyorum ben. Erken doğarsa küvez problem olmasın diye orayı tercih etmiştim.Yaaaa maşallah canım o haftaları ın bende görürüm erken doğumu önlemek için kullandıgın bi ilac falan varmı hangı ılacları kullandın canım doktorun kım kime gidiyosun cok soru sordum benımdee ikizde erken dogumdan cook korkuyorum canım
Bende bır erken doğumum var 22.haftada canım tek bebektı hulusi hoca sertaç esine yönlendirdi ona devam ediyorum oda tek bebegı cekmeyen rahım ıkı bebeği cekmez mantıgında sonrada nasip dedı gıdedebilir gitmeyedebilir dedi cok korkuyorum canım serklaj atıldı önlem amaclı bebeklerımı kaybetmekten cok korkuyorum cinsiyetleri ne canım cok sevındım ıns banad ao haftalar nasıp olur banada dua eder misin o haftaları göreyim inşBen de çok korkuyordum erken doğum olacak diye. 30. Haftadan sonra doğar diye kendimi hazırlamıştım ama hiç sıkıntı çıkmadı. İnsanlar da korkutuyor ikizler erken doğar diye. Hiç stres olma benim gibi. O stresten hamileliğin tadını da çıkaramadım ben. İlaç kullanmadım. Vitamin sadece. Ama sürekli rapor aldım. İşe gitmedim. Hep dinlendim. Kendimi yormadım. Ankara şehir hastanesine gidiyorum ben. Erken doğarsa küvez problem olmasın diye orayı tercih etmiştim.
Biz düdüklü de 4 saat haşladık. Ben onun hem suyunu içtim hem de kemiklerin içindeki iliği yedim. Ay öksürmeye ben hala korkuyorum. Bu stresler hamilelik boyunca devam ediyor MalesefÇok tedirgin oluyorum sanki az bi kendimi zorlasam öksürsem tutunmadı gibi oluyo ama bi kaç defa unuttum da yani transfer olduğumukesinlikle bu kez yatmayacağım sürekli ilk üç gün çok önemli sonrasında yürüyüşe çıkacağım tülay hanımda dedi ilikli kemik suyu bugün aldık inşallah yarın içeceğim canım bunu nasıl yapmam gerekiyo hiç yapmadım da içmedim de daha önce
Valla eğer nasipte varsa kim ne derse desin boş. Benim de 1 buçuk aylık düşüğüm var. Demekki böylesi benim için daha hayırlıymış diyorum. Ve bir de diyordumki iki bebek bu küçücük karına nasıl sığacak. Allah ın mucizesi valla kocaman karınla geziyorumBende bır erken doğumum var 22.haftada canım tek bebektı hulusi hoca sertaç esine yönlendirdi ona devam ediyorum oda tek bebegı cekmeyen rahım ıkı bebeği cekmez mantıgında sonrada nasip dedı gıdedebilir gitmeyedebilir dedi cok korkuyorum canım serklaj atıldı önlem amaclı bebeklerımı kaybetmekten cok korkuyorum cinsiyetleri ne canım cok sevındım ıns banad ao haftalar nasıp olur banada dua eder misin o haftaları göreyim inş