Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Yazdıklarınıza çok üzüldüm , ben de Hulusi hocanın hastasıyım ve yakında tüp bebek için başlayacağız. Bu süreçler bizim için zaten çok zorlu geçiyor. Bu yüzden doktorun dediği her kelime çok önemli. Ve sizi çok iyi anlıyorum, gebelik haberinize de çok sevindim. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.İnşallah tedaviye başladığımda böyle olumsuz şeyler yaşamam zaten çok takıntılı biriyim

Canım hoca işinde çok iyi benim için önemli olanda buydu.hoca elinden ne geliyorsa en iyisini yapmaya çalışıyor. Bunca zaman bı sürü doktor gördüm hiç biri hulisi hoca kadar ugrasmadi ben çok memnunum Hulusi Hoca'dan bütün arkadaslarimida Hulusi hocaya yönlendiriyorum. Sonucumuz iyi olsun da gerisi önemli değil napalim. Ben zaten hastanenin yoğunluğunu ve hocanın çok fazla yorum yapmadığını bilerek gittiğim için beni rahatsız etmiyor bu durum.
Hoca işinde mükemmel o yüzden kafaya hiç birşeyi takma

Oh içimi rahatlattın, Allah razı olsun benim ilk doktorum, tavsiye üzerine başladım Eylül ayında. İnşallah hepimiz burdan güzel sonuçlar bildiririz çok amin

Oh içimi rahatlattın, Allah razı olsun benim ilk doktorum, tavsiye üzerine başladım Eylül ayında. İnşallah hepimiz burdan güzel sonuçlar bildiririz çok amin
Amin canım inşallah.
Bak kesinlikle için rahat olsun çok iyi yerdesin. İşini güzel yapiyo hoca. O yüzden çok konusmasada yorum yapmasada olur artık napalim. Ben Hulusi hocaya gtmeden önce herkes demişti çok konuşmasını yorum yapmasını bekleme diye. O beklentiyle gitmedigim için ben rahatsız olmadım. Tabi doktoruyla uzun uzun konuşmayı herkes ister ama yoğunluktan dolayı olmuyor bu. Ben hep diyorum diğer 3 tedavim benim boşa gitmiş. Keşke daha önce tanisaydim hulisi hocayi diyorum. Kısmet ama 4. Denememde taniyacakmisim. Okadar farklı ve etkili yöntemler uyguluyorki daha önce hiç görmediğim şeyleri gördüm. İnşallah son olur. Hepimizin sonuçları güzel olur. Ordan tanıdıklarım hep hamile inşallah bizede nasip olur.

Bide şöyle bı durum var Hulusi hoca az konuşup az yorum yapsada hiç değilse başımızda duruyo o muayene ediyo toplamayı yapmasada transferi mutlaka kendi yapiyo.
Diğer adı duyulmuş doktorlara gidenler hep şundan şikayetçi güya iyi diye x doktora gittik ama ilk tanışma dışında dahada görmedik. Hep başka doktorlar girdi Muayeneye vs diye. Bunu çok duyuyorum. Başka yerlere gidenlerde.

Aynen bende yoğun olduğunu düşündüğüm için böyle birşey yapacağını düşünüyorum, bana çok ilgili alakalı ben bırakmayı düşündüm rahatlattı, kendine gelmicegimi söylediğim de bile başka doktorlarla ilgili nasihat verdi, hep Güleryüz her zaman iletişim var, ameliyat istedim kist yüzünden para için yapabilirdi ama benim sağlığımı düşündü sana Zarar verecek bişi yapmak istemiyorum dedi , Bizim doktor içinde neyse onu söyler sakınmaz cümlesini Bende yönlendirdim herkes memnun duacı bana arada Yoğunluk yüzünden gelebilir gelenler belki o zamana denk gelmiş olabilir

İnşallah inşallah bu denemeniz sağlıkla tutar.Ben de tavsiye üzerine başladım, konuşmama ve çok bekleme şikayetinden başla bir şey duymadım gidenlerden .Güzel sonuçları biz de görürüz inşallah

Böyle yorumlar beni çok mutlu etti Ben mesajlaşma konusunda sıkıntı yaşıyorum hoca ile arada ama ne yapalım o da yoğunluktan deyip geçmem lazım. Güzel sonuçlar için her şeye değer

Böyle yorumlar beni çok mutlu etti Ben mesajlaşma konusunda sıkıntı yaşıyorum hoca ile arada ama ne yapalım o da yoğunluktan deyip geçmem lazım. Güzel sonuçlar için her şeye değer
O sorun çoğu doktor da var canım ünlü doktorlar sadece ilk görüşmede görüyorsunuz , Hulusi hoca öyle değil yumurta Toplama günü hariç herşey le Kendi ilgileniyor

O sorun çoğu doktor da var canım ünlü doktorlar sadece ilk görüşmede görüyorsunuz , Hulusi hoca öyle değil yumurta Toplama günü hariç herşey le Kendi ilgileniyor
Çok teşekkür ederim cevaplar için ,bu mübarek cuma gününde inanıyorum ki sağlıkla anne olacağız inşallah en yakın zamanda

Gordugum kadariyla "hasta" oldugunuz surece ilgi var merak etmeyin. İyi dileklerin icin tesekkur ederim. Sureci bilen biri olarak yasayan bilir yasadiklarimizi, inanin hepiniz icin dua ediyorum...

Guzel bir sozu gectim canim eski hastasina bir oneride bulunabilirim ya da bulunamam diyebilirdi. Zaten kese bos cikinca da basindan bi atmisti beno cok buyuk hayalkirikligi yasamistim. Malesef her sey isimiz varkenmis...
AYy canım hatırlıyorum senin süreci ALLAH bir daha yaşatmasın; güzel günler göstersin valla yoğunluktan dönmüyor hoca ben hastasıyken de sonuçlar çıkınca bana at demişti, attım dönmedi. Sonra bir daha ki randevuda söyledim ; attım dönmediniz dedim. Kız hatırlatsaydın ya emoji falan atıp ben kızmam dedi o an dönemeden bir iş çıkıyor, sonra unutuyorum dedi. Tedavi sonrasında artık takip için yolun açık olsun dedi ben bakamıyorum yoğunluktan, aradan 3 hafta geçti Başka doktora başlamamıştım henüz ; bayramda lekelenmem oldu gene yazdım Hulusi hocaya. Döndü saolsun. O yüzden hakkını yiyemem ben .

Hissettiklerim boyle yoksa hakkini yeme derdinde degilim guzelim.. zaten her seye agliyorum, bu aklima gelince buna da agliyorum, isimiz is yani...

Kızlar bişey sorucam bugün hulusi hoca rahme ilaç vereceğini söyledi transfer öncesi bide iğne dedi gibi tam net anlayamadım bu işlemi yaptıran var mı nasıl bi işlem merak ediyorum

Kızlar bişey sorucam bugün hulusi hoca rahme ilaç vereceğini söyledi transfer öncesi bide iğne dedi gibi tam net anlayamadım bu işlemi yaptıran var mı nasıl bi işlem merak ediyorum
Cok kolay bir işlem canım rahıme alttan muayene sırasında ilac verıyo tutunmayı artırmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…