Yazdıklarınıza çok üzüldüm , ben de Hulusi hocanın hastasıyım ve yakında tüp bebek için başlayacağız. Bu süreçler bizim için zaten çok zorlu geçiyor. Bu yüzden doktorun dediği her kelime çok önemli. Ve sizi çok iyi anlıyorum, gebelik haberinize de çok sevindim. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.İnşallah tedaviye başladığımda böyle olumsuz şeyler yaşamam zaten çok takıntılı biriyimİkinci tüp bebek denememden sonra bos gebelik yasadim ve vazgectim artık ugrasmayacagim dedim, defteri kapattim. 2 ay gecmeden hamile oldugumu ogrendim. Bunu duyuyordum insanlardan ama benim basima gelecegi aklimin ucuna gelmezdi. Gebeligimi ogrendigimde hocaya yazdim saskinligimi ve ben sehir disindan gelip gittigim icin bulundugum yerde ya da yakin yerlerde doktor tavsiyesi istedim. Bana tup bebek tedavilerinden sonra bunun olabilecegini soyledi. Hayirli olsun demeyi birakin 2 kere sormama ragmen birine yonlendirebilirim ya da yonlendiremem bile demedi. Bu şaşkinligim da burada dursun...
Canım hoca işinde çok iyi benim için önemli olanda buydu.hoca elinden ne geliyorsa en iyisini yapmaya çalışıyor. Bunca zaman bı sürü doktor gördüm hiç biri hulisi hoca kadar ugrasmadi ben çok memnunum Hulusi Hoca'dan bütün arkadaslarimida Hulusi hocaya yönlendiriyorum. Sonucumuz iyi olsun da gerisi önemli değil napalim. Ben zaten hastanenin yoğunluğunu ve hocanın çok fazla yorum yapmadığını bilerek gittiğim için beni rahatsız etmiyor bu durum.Yazdıklarınıza çok üzüldüm , ben de Hulusi hocanın hastasıyım ve yakında tüp bebek için başlayacağız. Bu süreçler bizim için zaten çok zorlu geçiyor. Bu yüzden doktorun dediği her kelime çok önemli. Ve sizi çok iyi anlıyorum, gebelik haberinize de çok sevindim. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.İnşallah tedaviye başladığımda böyle olumsuz şeyler yaşamam zaten çok takıntılı biriyim
Oh içimi rahatlattın, Allah razı olsunCanım hoca işinde çok iyi benim için önemli olanda buydu.hoca elinden ne geliyorsa en iyisini yapmaya çalışıyor. Bunca zaman bı sürü doktor gördüm hiç biri hulisi hoca kadar ugrasmadi ben çok memnunum Hulusi Hoca'dan bütün arkadaslarimida Hulusi hocaya yönlendiriyorum. Sonucumuz iyi olsun da gerisi önemli değil napalim. Ben zaten hastanenin yoğunluğunu ve hocanın çok fazla yorum yapmadığını bilerek gittiğim için beni rahatsız etmiyor bu durum.
Hoca işinde mükemmel o yüzden kafaya hiç birşeyi takma
Amin canım inşallah.Oh içimi rahatlattın, Allah razı olsunbenim ilk doktorum, tavsiye üzerine başladım Eylül ayında. İnşallah hepimiz burdan güzel sonuçlar bildiririz çok amin
Aynen bende yoğun olduğunu düşündüğüm için böyle birşey yapacağını düşünüyorum, bana çok ilgili alakalı ben bırakmayı düşündüm rahatlattı, kendine gelmicegimi söylediğim de bile başka doktorlarla ilgili nasihat verdi, hep Güleryüz her zaman iletişim var, ameliyat istedim kist yüzünden para için yapabilirdi ama benim sağlığımı düşündü sana Zarar verecek bişi yapmak istemiyorum dedi , Bizim doktor içinde neyse onu söyler sakınmaz cümlesini Bende yönlendirdim herkes memnun duacı bana arada Yoğunluk yüzünden gelebilir gelenler belki o zamana denk gelmiş olabilirCanım hoca işinde çok iyi benim için önemli olanda buydu.hoca elinden ne geliyorsa en iyisini yapmaya çalışıyor. Bunca zaman bı sürü doktor gördüm hiç biri hulisi hoca kadar ugrasmadi ben çok memnunum Hulusi Hoca'dan bütün arkadaslarimida Hulusi hocaya yönlendiriyorum. Sonucumuz iyi olsun da gerisi önemli değil napalim. Ben zaten hastanenin yoğunluğunu ve hocanın çok fazla yorum yapmadığını bilerek gittiğim için beni rahatsız etmiyor bu durum.
Hoca işinde mükemmel o yüzden kafaya hiç birşeyi takma
İnşallah inşallah bu denemeniz sağlıkla tutar.Ben de tavsiye üzerine başladım, konuşmama ve çok bekleme şikayetinden başla bir şey duymadım gidenlerden .Güzel sonuçları biz de görürüz inşallahBide şöyle bı durum var Hulusi hoca az konuşup az yorum yapsada hiç değilse başımızda duruyo o muayene ediyo toplamayı yapmasada transferi mutlaka kendi yapiyo.
Diğer adı duyulmuş doktorlara gidenler hep şundan şikayetçi güya iyi diye x doktora gittik ama ilk tanışma dışında dahada görmedik. Hep başka doktorlar girdi Muayeneye vs diye. Bunu çok duyuyorum. Başka yerlere gidenlerde.
Böyle yorumlar beni çok mutlu ettiAynen bende yoğun olduğunu düşündüğüm için böyle birşey yapacağını düşünüyorum, bana çok ilgili alakalı ben bırakmayı düşündüm rahatlattı, kendine gelmicegimi söylediğim de bile başka doktorlarla ilgili nasihat verdi, hep Güleryüz her zaman iletişim var, ameliyat istedim kist yüzünden para için yapabilirdi ama benim sağlığımı düşündü sana Zarar verecek bişi yapmak istemiyorum dedi , Bizim doktor içinde neyse onu söyler sakınmaz cümlesini Bende yönlendirdim herkes memnun duacı bana arada Yoğunluk yüzünden gelebilir gelenler belki o zamana denk gelmiş olabilir
O sorun çoğu doktor da var canım ünlü doktorlar sadece ilk görüşmede görüyorsunuz , Hulusi hoca öyle değil yumurta Toplama günü hariç herşey le Kendi ilgileniyorBöyle yorumlar beni çok mutlu ettiBen mesajlaşma konusunda sıkıntı yaşıyorum hoca ile arada ama ne yapalım o da yoğunluktan deyip geçmem lazım. Güzel sonuçlar için her şeye değer
Çok teşekkür ederim cevaplar için ,bu mübarek cuma gününde inanıyorum ki sağlıkla anne olacağız inşallah en yakın zamandaO sorun çoğu doktor da var canım ünlü doktorlar sadece ilk görüşmede görüyorsunuz , Hulusi hoca öyle değil yumurta Toplama günü hariç herşey le Kendi ilgileniyor
İnşallah canım hepimize nasip ederÇok teşekkür ederim cevaplar için ,bu mübarek cuma gününde inanıyorum ki sağlıkla anne olacağız inşallah en yakın zamanda
Gordugum kadariyla "hasta" oldugunuz surece ilgi var merak etmeyin. İyi dileklerin icin tesekkur ederim. Sureci bilen biri olarak yasayan bilir yasadiklarimizi, inanin hepiniz icin dua ediyorum...Yazdıklarınıza çok üzüldüm , ben de Hulusi hocanın hastasıyım ve yakında tüp bebek için başlayacağız. Bu süreçler bizim için zaten çok zorlu geçiyor. Bu yüzden doktorun dediği her kelime çok önemli. Ve sizi çok iyi anlıyorum, gebelik haberinize de çok sevindim. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.İnşallah tedaviye başladığımda böyle olumsuz şeyler yaşamam zaten çok takıntılı biriyim
AYy canım hatırlıyorum senin süreci ALLAH bir daha yaşatmasın; güzel günler göstersinGuzel bir sozu gectim canim eski hastasina bir oneride bulunabilirim ya da bulunamam diyebilirdi. Zaten kese bos cikinca da basindan bi atmisti beno cok buyuk hayalkirikligi yasamistim. Malesef her sey isimiz varkenmis...
Hissettiklerim boyle yoksa hakkini yeme derdinde degilim guzelim.. zaten her seye agliyorum, bu aklima gelince buna da agliyorum, isimiz is yani...AYy canım hatırlıyorum senin süreci ALLAH bir daha yaşatmasın; güzel günler göstersinvalla yoğunluktan dönmüyor hoca ben hastasıyken de sonuçlar çıkınca bana at demişti, attım dönmedi. Sonra bir daha ki randevuda söyledim ; attım dönmediniz dedim. Kız hatırlatsaydın ya emoji falan atıp ben kızmam dedi o an dönemeden bir iş çıkıyor, sonra unutuyorum dedi. Tedavi sonrasında artık takip için yolun açık olsun dedi ben bakamıyorum yoğunluktan, aradan 3 hafta geçti Başka doktora başlamamıştım henüz ; bayramda lekelenmem oldu gene yazdım Hulusi hocaya. Döndü saolsun. O yüzden hakkını yiyemem ben .
Biliyorum canımHissettiklerim boyle yoksa hakkini yeme derdinde degilim guzelim.. zaten her seye agliyorum, bu aklima gelince buna da agliyorum, isimiz is yani...
Insallah canim hepimiz doldururuz kucaklarimizi hayirlisiylaBiliyorum canım ☺ Hormonlar fena bunları aklına getirme sen içindeki de hissediyor senisağlıcakla gör kucağında inşAllah
Cok kolay bir işlem canım rahıme alttan muayene sırasında ilac verıyo tutunmayı artırmak içinKızlar bişey sorucam bugün hulusi hoca rahme ilaç vereceğini söyledi transfer öncesi bide iğne dedi gibi tam net anlayamadım bu işlemi yaptıran var mı nasıl bi işlem merak ediyorum
Uzun bi işlem mi canımCok kolay bir işlem canım rahıme alttan muayene sırasında ilac verıyo tutunmayı artırmak için
Sonrasında bekletiyor mu yoksa aynı muayenede ki gibi ilacı verip gönderiyor mu?Uzun bi işlem mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?