Aa simdi gordum tamam :)Raporsuz da 1000 lira civarı ilaçlar 3150 transfer canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa simdi gordum tamam :)Raporsuz da 1000 lira civarı ilaçlar 3150 transfer canım.
Canım naptın başladin mi tedavine?Aa simdi gordum tamam :)
Ben de keseyi gördüm canım kalp atışını bekliyorum heyecanla. 2 hafta sonra Ankara'ya geleceğim. Inşallah her şey güzel olur. Senin de tedavin hayırlı olsun. Gönlünü ferah tut. Vakit kısıtlı da olsa doktorlarla emin ellerdesin. Artık beklemek de katlanılacak küçük bir eziyet.Tamda aklimdan sen geciodun yazayim die girdim.bende :) dün de ordaydim dun igneye basladik lucrin di sanirim 15 ml vuruyorum ondan adete kadar 15 ml adettde 7.5 ml vurucam parca aldi dun bide benden sagolsun ben benden gectim :)) adetde tekrar gidecegim tek sıkıntı cok bekliyoruz 4 de gidiyorum 6 da ancak hulusi hocayla gorusebiliyorum sen ne yaptin degerler nasil
Canım tek kese gözüktü. Zaten değerim de yüksek başlamadı. Sağlıklı olsun da tek ikiz önemli değil. Inşallah kalp atışını da duyarım bebeğimin.Valla reglmi heycanla bekliyorum :) sanada hayırlı ugurlu olsun insallah miniginin kalp atislarinida duyarsin canim iki embrio koymusdu demi sana tek bebekmi var gerci belli olmayabiliyor diyorlar
Ederim canım dualarım seninle. Sen de gidişatından haberdar et ve hep pozitif ol. Bol dua et. Allah'ım karşılıksız koymuyor.Aminnnn aminnn insallah rabbim hayirlisiyla ve sağlıklısıyla kucağına almayı nasip etsin canım miniginin kalp atışlarınıda duyarsin inşallah kendine çok dikkat et bol bol dinlen yine haberleselim olur mu Allaha emanet ol dualarindan ben ve benim gibi evlat isteyenleride eksik etme :)
Şartları sağlarsanız çıkar. Başkentte bu konuda yardımcı olurlar size.aşılama yapmadık biz 2 tüp bebek denedik bize rapor çıkar mı acaba
Şartları sağlarsanız çıkar. Başkentte bu konuda yardımcı olurlar size.
Bende Hulusi hocadan tedavi baslayacagim nasıl hastane yardimci olurmusun ilk tüp bebek imi anatolia yaptırdımMerhabalar.bende hulusi hocada tedaviye baslayacagim.bir basarisiz asilamam var. gecen hafta muayene edecegini gerekirse ofis yapacagini soylemisti. hersey iyi gorunuyo dedi ve ofis yapilmadi.adetin 21.gunu gel dedi ve kan testi istedi.suanda teatrio, ace-sel, polivit c ve d vitaminin ampul olanlarindan kullaniyorum. ilk tup bebek denemem oldugu icin heyecanli, umutlu, tedirginim ve bilgisizim:) internetteki tum bilgileri desmekten kafayi iyice siyirdim.hulusi hocada tedavi olan arkadaslar beni nasil bi surec bekliyor? genelde uzun protokolde hangi ilaclar kullaniliyor acaba? yardimci olursaniz cok sevinirim.simdiden tesekkurler
merhaba.tabiki elimden geldiği kadarıyla yardımcı olurum.anladığım kadarıyla daha hulusi hocayla görüşmeye gitmedin. hastanenin en büyük handikapı kalabalık olması maalesef ama neresi kalabalık değilki. onun dışında söyleyebileceğim şey herşeyle hulusi hoca ilgilenir. yumurta takibin,opun, transferin herşey yani.öyle aşırı ilgi alaka yoktur ama herkes işini en iyi şekilde yapar. onun dışında sormak istediğin başka şeyler varsa sorabilirsin.Bende Hulusi hocadan tedavi baslayacagim nasıl hastane yardimci olurmusun ilk tüp bebek imi anatolia yaptırdım
Çok saol ben ilk tedavimi anatolia yaptırdım 7 haftalik kalpi durdu şimdi iyi bir merkez çünkü ilk ağzım yandı memnun kalmadim merkezden aklımda memorial ve başkent hastanesi var evet başkent kalabalık diyorlar yani hulusi Dr iyi diyosun işi ndemerhaba.tabiki elimden geldiği kadarıyla yardımcı olurum.anladığım kadarıyla daha hulusi hocayla görüşmeye gitmedin. hastanenin en büyük handikapı kalabalık olması maalesef ama neresi kalabalık değilki. onun dışında söyleyebileceğim şey herşeyle hulusi hoca ilgilenir. yumurta takibin,opun, transferin herşey yani.öyle aşırı ilgi alaka yoktur ama herkes işini en iyi şekilde yapar. onun dışında sormak istediğin başka şeyler varsa sorabilirsin.
memorial mi? orasi icin cok kapsamli arastirma yapmani tavsiye ederim. baskente gelince ben hulusi hocadan memnunum.ilki negatif olmasina ragmen ikinciyi de kendisinde yaptiricam.sonucta doktorlar bu iste vesileler bana gore rabbim ol diyecek ve olacak. bence gidip goruserek kararini verebilirsin. sonucta senin beklentilerini bilemiyorum.Çok saol ben ilk tedavimi anatolia yaptırdım 7 haftalik kalpi durdu şimdi iyi bir merkez çünkü ilk ağzım yandı memnun kalmadim merkezden aklımda memorial ve başkent hastanesi var evet başkent kalabalık diyorlar yani hulusi Dr iyi diyosun işi nde
Çok kalabalik başkent diye biliyorum Dr ilgi iyimi peki fiyat olarak nasıl bana biraz yardimci olul memorial için bahalimi yani benimde düşündüklerim sizler gibi bazı Dr gittisin geri gelsin yani biraz para gözüyle bakıyorlar tabiki Dr bi fesile verecek olan Allah tir bende biraz araştırma yapiyim bilgi aliyim merkez ler nasıl diye kendi çapımda öylememorial mi? orasi icin cok kapsamli arastirma yapmani tavsiye ederim. baskente gelince ben hulusi hocadan memnunum.ilki negatif olmasina ragmen ikinciyi de kendisinde yaptiricam.sonucta doktorlar bu iste vesileler bana gore rabbim ol diyecek ve olacak. bence gidip goruserek kararini verebilirsin. sonucta senin beklentilerini bilemiyorum.
evet başkent kalabalık bi yer saatlerce beklediğimi bilirim ama ben bunu hiç sorun etmedim. dediğim gibi hulusi hoca yumurta takibin yumurta toplaman transferin ilaç dozajların da dahil olmak üzere herşeyle kendi ilgileniyor. ilgi olarak beklentin nedir bilmiyorum ama pohpohlanma tarzında bi ilgi yok hatta hocayla çoğu zaman hocayla ayaküstü konuşuyosun ama ben ne zaman mesaj atsam arasam geri dönmemezlik yapmadı.benim içinde bu yeterli zaten.yani herkes işini yapma derdinde.başkentte aralık ayında raporlu 2500 raporsuz 3900 liraydı artı ilaçlar tabi. muayene 122 lira.memorial a gelince ben orayla da gidip görüştüm. ama ordaki doktor hastanesini, makinaları ve kendini övmekten tedaviyle ilgili pek bişey anlatmadı.ben o bayandan pek hoşlanmadım ama mutlaka onu seven insanlarda vardır. önemli olan senin içine sinmesi. bence gidip görüşerek kafanda herşeyi daha net oturtursun.Çok kalabalik başkent diye biliyorum Dr ilgi iyimi peki fiyat olarak nasıl bana biraz yardimci olul memorial için bahalimi yani benimde düşündüklerim sizler gibi bazı Dr gittisin geri gelsin yani biraz para gözüyle bakıyorlar tabiki Dr bi fesile verecek olan Allah tir bende biraz araştırma yapiyim bilgi aliyim merkez ler nasıl diye kendi çapımda öyle
Çok saol kararimi verdim dr hulusi hocaya gideceğim yardımların için allah razı olsun Şubat a allah izin verirse tüp bebeğe başlayacağız ya vallaha saol ya canımevet başkent kalabalık bi yer saatlerce beklediğimi bilirim ama ben bunu hiç sorun etmedim. dediğim gibi hulusi hoca yumurta takibin yumurta toplaman transferin ilaç dozajların da dahil olmak üzere herşeyle kendi ilgileniyor. ilgi olarak beklentin nedir bilmiyorum ama pohpohlanma tarzında bi ilgi yok hatta hocayla çoğu zaman hocayla ayaküstü konuşuyosun ama ben ne zaman mesaj atsam arasam geri dönmemezlik yapmadı.benim içinde bu yeterli zaten.yani herkes işini yapma derdinde.başkentte aralık ayında raporlu 2500 raporsuz 3900 liraydı artı ilaçlar tabi. muayene 122 lira.memorial a gelince ben orayla da gidip görüştüm. ama ordaki doktor hastanesini, makinaları ve kendini övmekten tedaviyle ilgili pek bişey anlatmadı.ben o bayandan pek hoşlanmadım ama mutlaka onu seven insanlarda vardır. önemli olan senin içine sinmesi. bence gidip görüşerek kafanda herşeyi daha net oturtursun.