- 25 Ocak 2021
- 980
- -70
- 18
- 46
- Konu Sahibi huzun kovan kusu
-
Henüz o aşamada değilim ama transferden önce verecekmiş. Başıma ne gelecek merak ediyorumKalçadan yapılıyor siz yeni mi başladınız
Henüz o aşamada değilim ama transferden önce verecekmiş. Başıma ne gelecek merak ediyorum
Teşekkürler opu oldum. Nesrin hanım doktorum. Bahçeci doktoru değil ama o da kullandiracakmis.Evet transferden önce veriyor, hayırlı olsun dizinde opu oldunuz mu drnuz kim
Tabi hepsi kullandırıyor bu süreçteTeşekkürler opu oldum. Nesrin hanım doktorum. Bahçeci doktoru değil ama o da kullandiracakmis.
Emseyde. Dondurulmuş olacak.genç hastalarda taze transfer tercih ediyor.ileri yaşta donduruyorTabi hepsi kullandırıyor bu süreçteNesrin hanım hangi hastanede? İnşallah güzel sonuçlar olur dondurulmuş mu olacak sizinde
Yaşla alakası varmıdır bilemiyorum fakat genelde merkezler dondurulmuş transfer tercih ediyorlar artık, başarı oranı daha iyi diyeEmseyde. Dondurulmuş olacak.genç hastalarda taze transfer tercih ediyor.ileri yaşta donduruyor
Tesekkur ederim canim evet 12nisanda Benim tum transfer olmus ve olacak arkadaslar rabbim hayirlisi ile tez zamanda pozitifi gormeyi nasip etsin insallah hepimize
Cyclo ne işe yarıyor canım pekiTesekkur ederim canim evet 12nisanda Benim tum transfer olmus ve olacak arkadaslar rabbim hayirlisi ile tez zamanda pozitifi gormeyi nasip etsin insallah hepimizeBenim transfer oncesi ilaclarim cyclo, follatro, coraspin, prednol, progestan igne bir de troid ilacim var az once ictim
Estrofemle aynı canımCyclo ne işe yarıyor canım peki
Aynı anda 2 ampul vuruluyor.Kızlar progestan iğneyi 2 tane vurulan var mı? Ben sabah akşam mi diye sorduğumda gerek yok iki ampul tek enjekte şeklinde vurulabilirsin dedi, eğer iki tane vuruluyorsaniz sizinki de mi o şekilde yoksa sabah akşam mi?
Teşekkür ederim canımAynı anda 2 ampul vuruluyor.
Evet kuzum Benim oyle az once vurundum hatta dahaKızlar progestan iğneyi 2 tane vurulan var mı? Ben sabah akşam mi diye sorduğumda gerek yok iki ampul tek enjekte şeklinde vurulabilirsin dedi, eğer iki tane vuruluyorsaniz sizinki de mi o şekilde yoksa sabah akşam mi?
Fena acıtıyor aynı uçla vuruyor dimi benim dünden beri iki hemşire de o yanındaki uçla çekiyor ve cektigiylede vuruyorEvet kuzum Benim oyle az once vurundum hatta daha
Göbekten olanı da kendim vuramıyorumBana dün Berfu hoca sordu iğne mi olsun yoksa bir de farklı çeşidi varmış progestanın göbekten olan o mu olsun diye ben şimdilik iğne istedim ama transferden sonra sağlık ocağına gitmek zor olabilir diye göbekten vurulandan isteyeceğim
Benim malesef iptal oldu transferim berfu hoca rahimde sıvı gördü laparoskopi önerdi büyük ihtimalle haftaya ameliyat olucam ondan sonra İyileşme suresi var tabi artık ne zman olur transferim hiç bilmiyorumKızlar nasılsınız?Transfer tarihleri ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?