ANKARA BAHÇECİ TÜP BEBEK MERKEZİ HASTALARI

Van dan gelecem daha önce de 2 kere başkentte denedik ama olmadı bu 3. Olacak
BENDE BAŞNET MAĞDURUYUM CANIM BENDE İKİ KERE BAŞKENTTE DENEDİM VE OLUMSUZ AMA BAŞKENTİN LABRATUVARINA GÜVENMİYORUM EMBRİYOYU SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE 5. GÜNE TAŞIYACAKJ TEKNOLOJİLERİ YOKTU BENİM YAPTIRDIĞIM DÖNEMDE AMA ŞUAN YENİ BİNAYA TAŞINDILAR 5. GÜNE GİDİOLARMIS FAKAT BENİM GÜVENİM SARSILDI KENDİLERİNE BAHÇÖECİNİN TEKNIK DONANIM ANLAMINDA HEPİSNDN İYİ OLDUĞUNU DĞŞÜNÜYORUM.

BENDE BAŞNET MAĞDURUYUM CANIM BENDE İKİ KERE BAŞKENTTE DENEDİM VE OLUMSUZ AMA BAŞKENTİN LABRATUVARINA GÜVENMİYORUM EMBRİYOYU SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE 5. GÜNE TAŞIYACAKJ TEKNOLOJİLERİ YOKTU BENİM YAPTIRDIĞIM DÖNEMDE AMA ŞUAN YENİ BİNAYA TAŞINDILAR 5. GÜNE GİDİOLARMIS FAKAT BENİM GÜVENİM SARSILDI KENDİLERİNE BAHÇÖECİNİN TEKNIK DONANIM ANLAMINDA HEPİSNDN İYİ OLDUĞUNU DĞŞÜNÜYORUM.
Ben Zaten yeni binada tedavi oldum kasım ayında en son ama 5. Güne bekletmeyi teklif bile etmediler. Doktorumu çok sevdim hatta 2. Si için onun hatırına gittim ama transfer zamanı bile 3. Deneme için yer arıyordum yani yine tutmayacağını hissetmiştim maalesef selen hanım kromozom tedavisi yapacam dedi başka tedavi yöntemleri yapacağını söyledi bakalım bu sefer sanki daha umutluyum inşallah hayırlısı olur hakkımızda canım

Ben Zaten yeni binada tedavi oldum kasım ayında en son ama 5. Güne bekletmeyi teklif bile etmediler. Doktorumu çok sevdim hatta 2. Si için onun hatırına gittim ama transfer zamanı bile 3. Deneme için yer arıyordum yani yine tutmayacağını hissetmiştim maalesef selen hanım kromozom tedavisi yapacam dedi başka tedavi yöntemleri yapacağını söyledi bakalım bu sefer sanki daha umutluyum inşallah hayırlısı olur hakkımızda canım
Kromozom tedavisi nedir canım sizde kromozom bozukluğu mu var benim bdigim o tedavi edilebilen bişey değil sadece embriyoya genetik tanı yaparak sağlıklı embriyo bulunmaya çalışılır öyle bişey mi kastetti acaba merak ettim bizde esimde sperm hızı yavaş ama sayı falan normal su an hızı da iyi ama doğal dan olmuyor bir türlü bende bir problem yok baskentte tüp de olmadı ve beni transfer dönemi ilaçları mahvetti bagirsaklarimi bozdu bir yıldır ara verdim bagirsaklarimi toplamaya çalışıyorum sürekli isal oluyorum sebebi bulunamıyor ama ilaçlar dan sonra başladı bir daha da denemeye cesaretin olmadı keşke şansımı bahceci de deneseydim belki su cektiklerime bir çocuğum olurdu ama nasip inşallah hepimizin yüzü güler

embriyolarımın ikisi hariç hepsi 5. güne gitmiş donduruldu kızlar

embriyolarımın ikisi hariç hepsi 5. güne gitmiş donduruldu kızlar
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla cozunup tutunup hepsi kucağında bebek olurlar rahim dinlendirme yapılacak sanırım şimdi. Bu esnada histeroskopi falan rahim için herhangi bir işlem yapılacak mi peki. Bir de maliyeti ne oldu merak ettim

Kromozom tedavisi nedir canım sizde kromozom bozukluğu mu var benim bdigim o tedavi edilebilen bişey değil sadece embriyoya genetik tanı yaparak sağlıklı embriyo bulunmaya çalışılır öyle bişey mi kastetti acaba merak ettim bizde esimde sperm hızı yavaş ama sayı falan normal su an hızı da iyi ama doğal dan olmuyor bir türlü bende bir problem yok baskentte tüp de olmadı ve beni transfer dönemi ilaçları mahvetti bagirsaklarimi bozdu bir yıldır ara verdim bagirsaklarimi toplamaya çalışıyorum sürekli isal oluyorum sebebi bulunamıyor ama ilaçlar dan sonra başladı bir daha da denemeye cesaretin olmadı keşke şansımı bahceci de deneseydim belki su cektiklerime bir çocuğum olurdu ama nasip inşallah hepimizin yüzü güler
Canım bizimde embriyoların neden gelişmediğini öğrenmek için kromozom testine göndereceklermiş. Bana da histeroskopi yapacak sonrasında rahim dinlendirme falan en az 3 aylık süreç olacakmış sonu güzel olsun da beklemeye razıyız

Merhaba arkadaşlar birçok merkeze gittim görüştüm ama Ankara Bahçecide aldığım güveni samimiyeti alamadım bütün personelleri cok sıcakkanlı ve güler yüzlüler merkezin konforu ise cok iyi herkes çok ilgili alakalı. Tedaviye başladık Berfu hanımla.. yaklaşımı ilgisi gerçekten harika iyi ki burdayım hissi yaratıyorlar her geldiğimde kendimi mutlu hissediyorum stresim azalıyor. Sizlere de gelip görüşmenizi tavsiye ederim.

Kizlar ankara bahceci de muhtemelen rapor gecmiyordur dimi? umutta geciyor ama ankara yeni açıldı var mi acaba sgk ile anlasmasi?

L LadyDuygu merhabalar yumurtalar toplanmadan önce kalitesini arttırmak için doktorun söylediği ilaçlar dışında herhangi bişey kullandın mı acaba? Türk kahvesi çay falan içtin mi? Benim 3. Deneme olacak artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım şansımızı arttırmak için herşeyi denemeye razıyım

İstanbul umut hastanelerinde sgk geçiyor diğer şubelerinde geçmiyor diye biliyorum
Anladım canım teşekkür ederim.. Peki sakıncası yoksa ngs test ücreti sana ne kadar dediler.. Kromozom testi yani? Ve Tedavi için toplam ne kadar ödedin?

Kizlar selamlar, Berfu Hanimi mi yoksa Selen Hanimi mi tavsiye edersiniz tedavi ici, ben mart ayinda dusunuyorum kismet olursa tedaviyi. bu 4. tup bebek denemem olacak.

Anladım canım teşekkür ederim.. Peki sakıncası yoksa ngs test ücreti sana ne kadar dediler.. Kromozom testi yani? Ve Tedavi için toplam ne kadar ödedin?
merhaba nasilsiniz :) cok degisik oldu burada karsilasmak, siz dr olarak berfu hanim mi yoksa selen hanima mi gidiyorsunuz? mart ayinda tedaviye gelmek istiyorum ikisininde isinin ehli oldugunu duydum o nedenle karar veremedim.

merhaba nasilsiniz :) cok degisik oldu burada karsilasmak, siz dr olarak berfu hanim mi yoksa selen hanima mi gidiyorsunuz? mart ayinda tedaviye gelmek istiyorum ikisininde isinin ehli oldugunu duydum o nedenle karar veremedim.
Selam canım ben henüz gitmedim bahçecinin ankarada açıldığını bugün öğrendim aslında.. Kasımdaki kürtajımdan sonra ilk defa geçen hafta Başkent'e gittim muayeneye.. Geçen aydan kalan bi yumurtam kist oluşturmuş 10 günlük ilaç tedavisindeyim şu an sanırım ilaç bittikten sonra tekrar kontrolüm var duruma göre bakıcaz canım.. Sen Kime gidiyosun memnun musun?

X