ANKARA BAHÇECİ TÜP BEBEK MERKEZİ HASTALARI

Elfst

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2016
1.430
1.023
39
merhaba arkadaşlar istanbul ve değişik şehirlerde şubesi olan bahçeci kliniğinin ANKARADA'da şube açtığını öğrencdim konutum bilgi aldım açılmışlar fakat henüz muayneler başlamamış. görev yapan iki doktoru varmış biri istanbuldan geliomuş diğeri ankaradaymış zaten yıllardır. gidip yüzyüze görüşen daha ayrıntılı bilgisi olan yada tedavi olmaya başlayan var mı çok m erak ediyorum ve bu grubu açıyorum ben iki defa başkent de tedavi görüp başarısız oldu ve 3. için istanbul bahçeçi düşünürken anrakara açıldığıunı duyunca daha yakın olduğu için oraya mı gitsem dedim ama kararsız kaldım gidenler varsa bilgi vermek maçlşı lütfen yazabilir mi sayfası da var ankara bahçeçi kliniği olarak
Bahçeci Ankara Tüp Bebek Merkezi

Bahçeci Sağlık Grubu, uluslararası ağına bir yenisini daha ekledi; Ankara Tüp Bebek Merkezi, çok yakında Çankaya’da açılıyor. 21 yılda 40.000’in üzerinde bebeğin dünyaya gelmesini sağlayan Bahçeci, üreme tıbbı alanındaki engin deneyimini başkentimize taşıyor. Prof. Dr. Mustafa Bahçeci önderliğinde tüp bebek ve kadın sağlığı alanında dünyada kullanılan son teknolojilerle hizmet veren kurumumuz, Avrupa standartlarının üzerinde bir başarı oranına sahip.

Son yıllarda hızla artan infertilite (kısırlık) sorununa, yardımcı üreme teknikleri, tüp bebek yöntemleri ve üreme cerrahisi uygulamalarıyla çözümler üretiyor. Kişiye özel tedavi yaklaşımı ve bilimsel gelişime katkı sağlayan uzman kadrosu sayesinde Newsweek tarafından dünyanın en iyi üç tüp bebek merkezinden biri seçilen Bahçeci, ESHRE ve Expermed gibi uluslararası platformlarda yer alan bilimsel çalışmalarıyla da öne çıkıyor.

Engin tecrübesini, teknoloji ve bilim alanında dünya standartlarındaki gelişmiş altyapısı ile birleştiren Bahçeci Sağlık Grubu, Ankara Tüp Bebek Merkezi’nde dünya standartlarında Embriyoloji Laboratuvarı, en son geliştirilen ultrasonografi cihazları, laboratuvarlar, ameliyathaneler ve toplam 7 yatak kapasitesine sahip konforlu hasta odalarıyla hizmeti ayağınıza getiriyor.

Her 2,5 saatte bir Bahçeci bebeği dünyaya geliyor. #BirliktenBebekDoğar

Verilen Hizmetler
  • İnfertilite ve Tüp Bebek
    • Kadın ve Erkek Kısırlığı Değerlendirilmesi
    • Yumurtlama Tedavisi
    • Aşılama – İnseminasyon (IUI)
    • Tüp Bebek (IVF)
    • Mikroenjeksiyon (ICSI)
    • Embriyo Tıraşlama (AH)
    • Preimplantasyon Genetik Tanı (PGT)
    • Embriyo Dondurma ve Saklama
    • İlaçsız Tüp Bebek (IVM)
    • Blastokist Transfer (5.gün transferi)
    • Yüksek Büyütme ile Seçilmiş Sperm Mikroenjeksiyonu(IMSI)
    • Kanser hastalarında Fertilitenin korunması
  • Erkek Üreme Sağlığı
    • Erkek İnfertilitesi İlaç Tedavileri
    • Erkek İnfertilitesi Cerrahi Tedavileri
      • Micro -TESE
      • Micro – MESA
      • TESA
  • Jinekoloji
    • Periodik Kontroller
    • Jinekolojik Cerrahi
    • Estetik Cerrahi
  • Gebelik Takibi ve Doğum
    • Riskli Gebelik Takibi
    • Sezeryan ve Normal Doğum
  • Laboratuvar
  • Genetik
    • Preimplantasyon Genetik Tarama
    • Preimplantasyon Genetik Tanı (PGT)
    • Kapsamlı Kromozom Taraması (aCGH)
    • ERA Testi
  • Endoskopik Cerrahi
    • Laparoskopi
    • Histereskopi
Adres : Balgat Mh. Ziyabey Cad. 1416. Sk. No:10-10A Çankaya – Ankara

Son düzenleyen: Moderatör:
inşallah konuyu görüp de yazanlar olur çünkü buradan herçek hasta deneyimleriyle çok şey öğrendim

Merhba.ben de orada dusunuyorum aradim aynen size verilen bilgi verildi geri donus yapicaklarini solediler ama hala arayan olmadi.

Eğer görüşmeye falan giderseniz buradan irtibatta olalim olur mu

kızlar az önve ankara bahçeçiden aradılar doç dr betül demir ve op doktor selen saka ile muayneye başlamışlar haberniniz olsun artık tedavı süreçleri de başlamış eğer başlayanlar varsa buradan yazabilir mi

kızlar az önve ankara bahçeçiden aradılar doç dr betül demir ve op doktor selen saka ile muayneye başlamışlar haberniniz olsun artık tedavı süreçleri de başlamış eğer başlayanlar varsa buradan yazabilir mi
Ben de not birakmistim ama bana donmediler yeri fln neresi bilmiyorum

kızlar bende dün iletişime geçtim arzu hanımla. Uzun zamandır bende açılışı bekliyordum çünkü istanbul bana da uzak.
Ben selen hanımla görüşme randevusu aldım ona istanbul umutta tedavi olan arkadaşım vardı görüşme sonrası deneyimimide paylaşırım sizlerle
böle bi sayfa açmanızda çok iyi olmuş burdan bilgileniriz hepimiz.

kızlar bende dün iletişime geçtim arzu hanımla. Uzun zamandır bende açılışı bekliyordum çünkü istanbul bana da uzak.
Ben selen hanımla görüşme randevusu aldım ona istanbul umutta tedavi olan arkadaşım vardı görüşme sonrası deneyimimide paylaşırım sizlerle
böle bi sayfa açmanızda çok iyi olmuş burdan bilgileniriz hepimiz.
Selen hanım geri dönüş yaptı bana gayr ılımlı ve sabırla dinledi telefonda tüm oykumu benim iki negatif denememden sonra kalıcı bir bağırsak hassasllogom var üçüncüye baslayamiyorum öncelikle iyi bir gasyroentolog onerdi ekipleri labrayuvarlari istanbuldakinden farksız değilmiş bana çok ilgili geldi bağırsak sorunumu bir yıldır halledemedkm ama eski düzenime döner dönmez selen hanımla başlamayı düşünüyorum

Selen hanım geri dönüş yaptı bana gayr ılımlı ve sabırla dinledi telefonda tüm oykumu benim iki negatif denememden sonra kalıcı bir bağırsak hassasllogom var üçüncüye baslayamiyorum öncelikle iyi bir gasyroentolog onerdi ekipleri labrayuvarlari istanbuldakinden farksız değilmiş bana çok ilgili geldi bağırsak sorunumu bir yıldır halledemedkm ama eski düzenime döner dönmez selen hanımla başlamayı düşünüyorum

çok geçmiş olsun canım evet banada gayet ılımlı geldi ön görüşmem güzel geçti rahim filmi istedi onu çektir bir bakalım dedi bende onu çektirip gidiicem ama rahim filmi olayı beni biraz korkutuyor canım yanarsa diye

çok geçmiş olsun canım evet banada gayet ılımlı geldi ön görüşmem güzel geçti rahim filmi istedi onu çektir bir bakalım dedi bende onu çektirip gidiicem ama rahim filmi olayı beni biraz korkutuyor canım yanarsa diye
Eğer istanbula gitme şansın varsa sisli echomara git acisiz c kollu cihazla rahim filmi çekiyorlar ben bir ara çok arastirmistim ve eğer o esnada tıkanıklık fark ederse ince kanullerle acabilouormus bence orada cektir anestezi isteyene veriyoruz ama acısız olmasının garantisini veriyoruz dedi

Selamlar, bu sayfayi acmaniz cok faydali olmus. Mart ayinda 4. tedavim icin Bahcecinin Ankara subesini dusunuyorum, o zamana kadar takipteyim.

Ben Anatolia da hakan yarali da 2.denememde hamile kaldim.oglum 3 aylik oldu.allah iisteyen basta mucsdele eden herkese tez zamanda hayirla saglikla versin.
Hakan yaraliya gidene kadar ki surecte etlik zubeyde hn da asilamalarim oldu hatta 2 defa tup bebek konseyine girdim.ama zaten sgk karsilamayacagi icin özele gectik.
Berfu hn cok cok iyidir.devlet hastanesi olmasina ragmen hasta ozelinde cok iyi tedaviler uygulayabilen ongoruleri kuvvetli bir doktor.bana onda tedavi olmak kismet olmadi ama berfu hn in derin bilgisi ve bahcecinin lab teknolojisiyle eminim pozitif sonuca ulasacaksiniz sevgilerimle:)

Kızlar merhaba bence bahceci mükemmel bir ekip Bnde İstanbul da tedavi oldum Ve ilk denememde hamile kaldım darısı sizin başınıza insallah

Ben Anatolia da hakan yarali da 2.denememde hamile kaldim.oglum 3 aylik oldu.allah iisteyen basta mucsdele eden herkese tez zamanda hayirla saglikla versin.
Hakan yaraliya gidene kadar ki surecte etlik zubeyde hn da asilamalarim oldu hatta 2 defa tup bebek konseyine girdim.ama zaten sgk karsilamayacagi icin özele gectik.
Berfu hn cok cok iyidir.devlet hastanesi olmasina ragmen hasta ozelinde cok iyi tedaviler uygulayabilen ongoruleri kuvvetli bir doktor.bana onda tedavi olmak kismet olmadi ama berfu hn in derin bilgisi ve bahcecinin lab teknolojisiyle eminim pozitif sonuca ulasacaksiniz sevgilerimle:)
Cok tesekkur ederim umarim oyle olur bebeginiz hayirli olsun.ileri yasla tedavi oldugu icin ozellikle sectim baska merkezde de denemelerim var

X