merhaba arkadaşlar istanbul ve değişik şehirlerde şubesi olan bahçeci kliniğinin ANKARADA'da şube açtığını öğrencdim konutum bilgi aldım açılmışlar fakat henüz muayneler başlamamış. görev yapan iki doktoru varmış biri istanbuldan geliomuş diğeri ankaradaymış zaten yıllardır. gidip yüzyüze görüşen daha ayrıntılı bilgisi olan yada tedavi olmaya başlayan var mı çok m erak ediyorum ve bu grubu açıyorum ben iki defa başkent de tedavi görüp başarısız oldu ve 3. için istanbul bahçeçi düşünürken anrakara açıldığıunı duyunca daha yakın olduğu için oraya mı gitsem dedim ama kararsız kaldım gidenler varsa bilgi vermek maçlşı lütfen yazabilir mi sayfası da var ankara bahçeçi kliniği olarak
Bahçeci Ankara Tüp Bebek Merkezi
Bahçeci Sağlık Grubu, uluslararası ağına bir yenisini daha ekledi; Ankara Tüp Bebek Merkezi, çok yakında Çankaya’da açılıyor. 21 yılda 40.000’in üzerinde bebeğin dünyaya gelmesini sağlayan Bahçeci, üreme tıbbı alanındaki engin deneyimini başkentimize taşıyor. Prof. Dr. Mustafa Bahçeci önderliğinde tüp bebek ve kadın sağlığı alanında dünyada kullanılan son teknolojilerle hizmet veren kurumumuz, Avrupa standartlarının üzerinde bir başarı oranına sahip.
Son yıllarda hızla artan infertilite (kısırlık) sorununa, yardımcı üreme teknikleri, tüp bebek yöntemleri ve üreme cerrahisi uygulamalarıyla çözümler üretiyor. Kişiye özel tedavi yaklaşımı ve bilimsel gelişime katkı sağlayan uzman kadrosu sayesinde Newsweek tarafından dünyanın en iyi üç tüp bebek merkezinden biri seçilen Bahçeci, ESHRE ve Expermed gibi uluslararası platformlarda yer alan bilimsel çalışmalarıyla da öne çıkıyor.
Engin tecrübesini, teknoloji ve bilim alanında dünya standartlarındaki gelişmiş altyapısı ile birleştiren Bahçeci Sağlık Grubu, Ankara Tüp Bebek Merkezi’nde dünya standartlarında Embriyoloji Laboratuvarı, en son geliştirilen ultrasonografi cihazları, laboratuvarlar, ameliyathaneler ve toplam 7 yatak kapasitesine sahip konforlu hasta odalarıyla hizmeti ayağınıza getiriyor.
Her 2,5 saatte bir Bahçeci bebeği dünyaya geliyor. #BirliktenBebekDoğar
Verilen Hizmetler
Bahçeci Ankara Tüp Bebek Merkezi
Bahçeci Sağlık Grubu, uluslararası ağına bir yenisini daha ekledi; Ankara Tüp Bebek Merkezi, çok yakında Çankaya’da açılıyor. 21 yılda 40.000’in üzerinde bebeğin dünyaya gelmesini sağlayan Bahçeci, üreme tıbbı alanındaki engin deneyimini başkentimize taşıyor. Prof. Dr. Mustafa Bahçeci önderliğinde tüp bebek ve kadın sağlığı alanında dünyada kullanılan son teknolojilerle hizmet veren kurumumuz, Avrupa standartlarının üzerinde bir başarı oranına sahip.
Son yıllarda hızla artan infertilite (kısırlık) sorununa, yardımcı üreme teknikleri, tüp bebek yöntemleri ve üreme cerrahisi uygulamalarıyla çözümler üretiyor. Kişiye özel tedavi yaklaşımı ve bilimsel gelişime katkı sağlayan uzman kadrosu sayesinde Newsweek tarafından dünyanın en iyi üç tüp bebek merkezinden biri seçilen Bahçeci, ESHRE ve Expermed gibi uluslararası platformlarda yer alan bilimsel çalışmalarıyla da öne çıkıyor.
Engin tecrübesini, teknoloji ve bilim alanında dünya standartlarındaki gelişmiş altyapısı ile birleştiren Bahçeci Sağlık Grubu, Ankara Tüp Bebek Merkezi’nde dünya standartlarında Embriyoloji Laboratuvarı, en son geliştirilen ultrasonografi cihazları, laboratuvarlar, ameliyathaneler ve toplam 7 yatak kapasitesine sahip konforlu hasta odalarıyla hizmeti ayağınıza getiriyor.
Her 2,5 saatte bir Bahçeci bebeği dünyaya geliyor. #BirliktenBebekDoğar
Verilen Hizmetler
- İnfertilite ve Tüp Bebek
- Kadın ve Erkek Kısırlığı Değerlendirilmesi
- Yumurtlama Tedavisi
- Aşılama – İnseminasyon (IUI)
- Tüp Bebek (IVF)
- Mikroenjeksiyon (ICSI)
- Embriyo Tıraşlama (AH)
- Preimplantasyon Genetik Tanı (PGT)
- Embriyo Dondurma ve Saklama
- İlaçsız Tüp Bebek (IVM)
- Blastokist Transfer (5.gün transferi)
- Yüksek Büyütme ile Seçilmiş Sperm Mikroenjeksiyonu(IMSI)
- Kanser hastalarında Fertilitenin korunması
- Erkek Üreme Sağlığı
- Erkek İnfertilitesi İlaç Tedavileri
- Erkek İnfertilitesi Cerrahi Tedavileri
- Micro -TESE
- Micro – MESA
- TESA
- Jinekoloji
- Periodik Kontroller
- Jinekolojik Cerrahi
- Estetik Cerrahi
- Gebelik Takibi ve Doğum