Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek MerkezleriAnkara bahceci de tüp bebek yaptiranlar yardimmm
Merhaba kizlar bnde arastirma icerisindeyim bahceci ve baskent arasinda kaldim tup bebek tedavisi bireysel bir surec fakat asagi yukari guncel bir fiyat verebilecek olan var mi
Ön görüşme yapabiliyorsunuz muayene etmedi beni o yüzden ücrette ödemedik. Herşeyi en ince ayrıntısına kadar inceleyip takip eden bir doktor kesinlikle öneniririm
canım sperm testi falan ekstra ücret bu yumurta toplaman transferini kapsıyor aralarda doktor muayenen oluyor onları kapsıyor birde merkezde her gittiğinde kan testleri yapıyorlar onlar dahil senden ek şeyler istediler mi
canım sperm testi falan ekstra ücret bu yumurta toplaman transferini kapsıyor aralarda doktor muayenen oluyor onları kapsıyor birde merkezde her gittiğinde kan testleri yapıyorlar onlar dahil senden ek şeyler istediler mi
daha görüşmeye gitmedim ay sonu gidecektim ama bu extra ücretler kafamı karıştırdı, rahim dinlendirme, embriyo dondurma, hepsi ek ücretse 15-16 bini buluyor çok kararsız kaldım
Merhaba. Bende Ankara bahçeciye güdeceğim. Hangi doktoru tercih etsem sizce. Birde Ankara’da bildiğiniz güzel üroloji doktoru var mı. Kaan Aydos dışında. Ona gittik beğenmedim. Tavsiye edeceğiz tüp bebek kliniği var mı başka.
Ön görüşme yapabiliyorsunuz muayene etmedi beni o yüzden ücrette ödemedik. Herşeyi en ince ayrıntısına kadar inceleyip takip eden bir doktor kesinlikle öneniririm