• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Ankara Ant Çarşısında Ayşen Modaevi nasıl?

Bende 1 Ocakta kızımın ve gelinimin gelinliğini tavsiye üzerine orada yaptırdım. Gerek Showroomlarında gerek atölyelerinde çok güler yüzlü insanlarla çalıştık herşey mükemmeldi AYŞEN MODA EKİBİNE teşekkür ederiz
Geçen sene yigenime diktirdik ve cok memnun kaldik herkese tavsiye ediyorum soz verdikleri seyleri fazlasiyla yerine getirdiler herye icin tesekkurler Aysen moda evi :) :)

Geçen sene ben diktirdim istediğim modelin aynısıni cikarttilar. Bire bir aynısı oldu o kadar güler yüzlüler ki çok mutlu ayrıldîm 2 provoda teslim ettiler gelinliğimi

Ben de gelinliğimi Ayşen Modaevi'ne diktirdim ve çok memnun kaldım. Elimde bi resimle gittim ve bana hayallerimin gelinliğini diktiler. Gelinliği provalarda gördükçe çok heyecanlaniyordum ve düğümde gelinliğimi görenler çok beğendi. Tavsiye ediyorum.:KK200::KK25:

Bende 2 sene önce diktirdim bire bir aynısını yaptılar güler yüzleriyle çok hoş karşılandım provalarımda çok güzel geçti ben çok memnun kaldım herşey istediğim gibi güzel oldu :)))

Bende 1 Ocakta kızımın ve gelinimin gelinliğini tavsiye üzerine orada yaptırdım. Gerek Showroomlarında gerek atölyelerinde çok güler yüzlü insanlarla çalıştık herşey mükemmeldi AYŞEN MODA EKİBİNE teşekkür ederiz

Evet ben diktirdim tek kelimeyle harikaydı çok memnun kaldım gözü kapalı kendinizi emanet edebilirsiniz

Geçen sene yigenime diktirdik ve cok memnun kaldik herkese tavsiye ediyorum soz verdikleri seyleri fazlasiyla yerine getirdiler herye icin tesekkurler Aysen moda evi :) :)

çoooook merak ettim tümünüzde ayşen modaevindemi çalışıyorsunuz ?
bu arkadaşların hepsi dün veya bugün üye olmuş adı geçen modaevini övüyor, bu kadar belli etmeseydiniz bari !!!!

çoooook merak ettim tümünüzde ayşen modaevindemi çalışıyorsunuz ?
bu arkadaşların hepsi dün veya bugün üye olmuş adı geçen modaevini övüyor, bu kadar belli etmeseydiniz bari !!!!
Canım Ayşen Modaevi'nde çalışmıyoruz. Çok merak ettiysen araştırabilirsin. Hatta sen yorulma ben meslegimi soyleyeyim. Ben bir öğretmenim. Evet dün bu kadar yorum yapıldı çünkü benim veya birçok kişinin memnun kaldığı bir gelinlikçi hakkında kötü yorumlar yapılmış. Bunu fark ettikten sonra da yorum yapma gereği duyduk topluca. Bence sen bizden değil kötü yorum yapanlardan şüphe duy.

Screenshot_2015-08-24-01-14-21.png

Ben Ankara Kızılay And işhanı 5. katta kibar gelinlikte Azize hanım var ona diktirdim gelinliğimi ve kına gecesi kıyafetimi .Hem güler yüzlü hemde yılların terzisi. birebir aynı dikti ve hayalimdeki gelinlik oldu. Sizlerede tavsiye ederim

Ben Tunalı'da ysf fashinhuse da diktiriyorum. İstanbul ve Ankara'da gezdiğim yerler içinde en kaliteli olanıydı.

Back