Doktor ilac dozunu ayarlasin transferi yapsin yeter.yumurta takibini hakan yarali yapsa ne farkedecek.tum merkezlerde isleyis boyle.onun kendi adina gorevlendirdigi doktorlardan mehtap hn yumurta toplar( 2 yumurta toplama sonrasi kanamam olmadi nerdeyse ve enfeksiyon kapmadim komplikasyon olmadi) 2 tedavimde de zuhal hn yumurta takibimi yapti seker gibidir.takip yapiliyornayni gun hakan bey ekip toplanip dozlari yeniden belirliyorlar duruma gore.2 transferimi de Hakan Bey yapti cok titizdir transfer sirasinda transa gecer resmen.Dr. İlgilenmiyor. İlk gorusmeden sonra Dr. U göremiyorsun. Çok ticarethane demeleri korkuttu beni. Bide daha hic rapor kullanmadim ilk tüp denemesi olcak nasıl yapsam bilemedim. İlk önce rapor kabul eden yerleremi gitsem diyorum
Ne kadar tüp bebek fiyatları arkadaşım?Doktor ilac dozunu ayarlasin transferi yapsin yeter.yumurta takibini hakan yarali yapsa ne farkedecek.tum merkezlerde isleyis boyle.onun kendi adina gorevlendirdigi doktorlardan mehtap hn yumurta toplar( 2 yumurta toplama sonrasi kanamam olmadi nerdeyse ve enfeksiyon kapmadim komplikasyon olmadi) 2 tedavimde de zuhal hn yumurta takibimi yapti seker gibidir.takip yapiliyornayni gun hakan bey ekip toplanip dozlari yeniden belirliyorlar duruma gore.2 transferimi de Hakan Bey yapti cok titizdir transfer sirasinda transa gecer resmen.
Eger maddi durumunuz elveriyorsa direkt gidin derim zaman onemli bizler icin.maddiyati son koz olarak kullanirim diyorsaniz da raporlu deneyin once
2016 fiyati 350 muayene 5900 tedaviydi.1000-1250 civari ilaclar tuttu.ikinci tedavide ilk muayeneden ucret almadi; indirim yapti 5300 aldi.2017 de ne oldu bilmiyorum.Ne kadar tüp bebek fiyatları arkadaşım?
Tamam canım Allah razı olsun2016 fiyati 350 muayene 5900 tedaviydi.1000-1250 civari ilaclar tuttu.ikinci tedavide ilk muayeneden ucret almadi; indirim yapti 5300 aldi.2017 de ne oldu bilmiyorum.
Canim benim ilk tedavimde döllenme oldu ama embriyolarim kalitesizdi.3.gun cagirdilar iclerinden transfer edilebilir durumda olani bile 5.gun transfer edecegini soylerken bu sekilde gebelik elde ettigimiz zamanlarda oluyor dedi esime de bana da sarildi.onemli olan sonuc benim de ilk tedavim negatif oldu transfer olsa da..ikinci tedavimde bana da indirim yaptilar.insallah sen de ikinci tedavinde kavusursun yavruna benim gibi:)Günaydın bende birkaç ay önce Anatolia da tüp bebek tedavisi gördüm Hakan hoca çok babacan bir adam o boncuk boncuk bakan gözleriyle umut veriyor insana çalışanlar Güler yüzlü ilgili 40 kez arayıp aynı şeyi sorsam bile anlatıyorlar Hakan hoca ilk ve son muayenemi yaptı sabahları nerdeyse hergün karşılaştık saat 8 deyince klinikte oluyor pazarda dahil transferimi de kendisi yapacaktı ama maalesef döllenme olmadı pazar sabah 9 aradı beni anlattı olmadığını yanına çağırdı konuştu anlattı sarıldı teselli etti hatta 2. Tedavi için indirim uygulattı memlekete dönünce aklıma takılan herşeyi aradım şahsi hattından o an cvp veremediyse bile aynı gün geri döndü konuştuk birkaç ay sonra tekrar gideceğim.evet ticari amaç güdüyor deniyor ama nere gütmüyor ki herkesin amacı aynı sonuçta insanlar uğraşıyor e karşılığını da alacaklar doğal olarak
Canim benim paylasimimi oku.reklam yapiyor gibi gorunebilirim ama nisan 2016 da "yuksek fsha inat buradayim takilin pesime" diye bir topik var orda basladim yazismaya.etlik zubeyde hn da 5 asilamam var.sana raporla etlik zubeyde hn a git derdim ama ordaki berfu hn bahceci ankaraya gecmis.O kadar zıt şeyler anlatılıyor ki. Valla kafam karıştı tüp bebek dr. Ü arıyorum
Etlik zubeydede bi Dr. A girdim oturamadim bile degerimi duyunca direk donasyon dedi. Şaşırdım kaldım 100 fsh ile gel tüp yapalım diyen olduCanim benim paylasimimi oku.reklam yapiyor gibi gorunebilirim ama nisan 2016 da "yuksek fsha inat buradayim takilin pesime" diye bir topik var orda basladim yazismaya.etlik zubeyde hn da 5 asilamam var.sana raporla etlik zubeyde hn a git derdim ama ordaki berfu hn bahceci ankaraya gecmis.
Hakkinda en cok pahali denen doktordur Hakan yarali vallahi merkez merkez ara oyle olmadigini kendin tespit edersin.tek farko ucretsiz ongorusmesi yoktur.adamin nefes almaya vakti yok.
Ismini hatirlar misin etlik zubeyde hn da muayene oldugun doktorun? Tedavi olmak zorunda degilsin.bende git bir muayene ol hakan beye.o zaten bosuna umutlandirmaz.bu sekilde dusunmekte haklisin ama zaman kaybi.degerlerin mukemelle olsa bile garantisi olmayan bi is tup bebek.isin icine girmek lazim ya herro ya merroEtlik zubeydede bi Dr. A girdim oturamadim bile degerimi duyunca direk donasyon dedi. Şaşırdım kaldım 100 fsh ile gel tüp yapalım diyen oldu
Kime guveneceksem. Sana asla tüp olmaz diyende
Oya idi yanlış hatırlamıyorsam. İbrahim esinleri duydunuzmu hicIsmini hatirlar misin etlik zubeyde hn da muayene oldugun doktorun? Tedavi olmak zorunda degilsin.bende git bir muayene ol hakan beye.o zaten bosuna umutlandirmaz.bu sekilde dusunmekte haklisin ama zaman kaybi.degerlerin mukemelle olsa bile garantisi olmayan bi is tup bebek.isin icine girmek lazim ya herro ya merro
Oya canguloglu.konseyde gorebilirsin onu ancak.poliklinikte egitim doktoru olarak adi yazar asistanlar bakar.oya hn da cok tatlidir.Oya idi yanlış hatırlamıyorsam. İbrahim esinleri duydunuzmu hic
Genç değildi kadın çok olgundu yaşıda vardı.Oya canguloglu.konseyde gorebilirsin onu ancak.poliklinikte egitim doktoru olarak adi yazar asistanlar bakar.oya hn da cok tatlidir.
2.tedaviye daha zor psikolojiyle basliyorsun ama daha cabuk geciyor...sanki tedavide degilmisim gibi gecmisti...transfer sonrasi arada inis cikislar yasamistim yine ama ilkinden fazla degildi.Kızlar ben 2. Kez gideceğim Anatolia ya ama çok korkuyorum ilkinde birşey bilmediğinden rahat oluyor insan ama 2. De bütün süreci biliyorum ve çok korkuyorum
Merhaba kızlar, Ben de Eskişehirdeyim. 3 sene önce Acıbadem de denedim. ve Negatif sonuç aldım. Şuan Araştırma içerisindeyim. Hangi klinik, hangi doktor. Ve çok tedirginim. Okudukça daha çok kafam karışıyor. Maddi kaybı geçtim. Manevi yönden de çok yıpratıcı bir süreçAllahım hepimizin kucağını bebişlerle doldursun inşallah.
2.tedaviye daha zor psikolojiyle basliyorsun ama daha cabuk geciyor...sanki tedavide degilmisim gibi gecmisti...transfer sonrasi arada inis cikislar yasamistim yine ama ilkinden fazla degildi.
Evet canim.2.tedavim lucrinle basladi:) uzun protokol mu planladi hakan bey senin icinCanım sen lucrin kullandın mı?
Evet canim.2.tedavim lucrinle basladi:) uzun protokol mu planladi hakan bey senin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?