- 26 Temmuz 2016
- 1.486
- 1.175
- 133
Biz 2 ay önce denedik döllenme olmadığı için tedavi iptal oldu tekrar deneyeceğiz bu sefer uzun protokol olacak siz hangi aşamadasınızBu arada siz hangi asamadasiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz 2 ay önce denedik döllenme olmadığı için tedavi iptal oldu tekrar deneyeceğiz bu sefer uzun protokol olacak siz hangi aşamadasınızBu arada siz hangi asamadasiniz
O zaman şöyle söyleyim gonalf tan 7 olgalutrandan 5 tane vurdum benim tedavim kısa sürdü 3 folikül diğerlerine göre daha çabuk büyüdüğü içingonalf ile aynı olması lazım..etken maddesi
ilaçları raporlumu aldın?aksi halde çok fazla para ödemişsindir...O zaman şöyle söyleyim gonalf tan 7 olgalutrandan 5 tane vurdum benim tedavim kısa sürdü 3 folikül diğerlerine göre daha çabuk büyüdüğü için
Ben 2.tedavimde hamile kaldim agustos ayinda dogum yaptim.2.tedavim uzun protokoldu.tez zamanda darisi basinizaBiz 2 ay önce denedik döllenme olmadığı için tedavi iptal oldu tekrar deneyeceğiz bu sefer uzun protokol olacak siz hangi aşamadasınız
Zor bir vaka olabilirsiniz ama umutsuz vaka olsaydiniz hakan bey acikca soylerdi.bende o.09 amh lılardanım![]()
inşallah cnm..çok teşekkür ederim...Zor bir vaka olabilirsiniz ama umutsuz vaka olsaydiniz hakan bey acikca soylerdi.
Anatolia da rapor geçmiyor canımilaçları raporlumu aldın?aksi halde çok fazla para ödemişsindir...
Aminnnn size de Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı bizlereBen 2.tedavimde hamile kaldim agustos ayinda dogum yaptim.2.tedavim uzun protokoldu.tez zamanda darisi basiniza
evet geçmiyor..bugün sordum ilaçlar da karşılanmıyormuş...ilaçlar dahil 10 000 ini buluyor..Anatolia da rapor geçmiyor canım
Aynen öyle Allah kolaylık versin canımevet geçmiyor..bugün sordum ilaçlar da karşılanmıyormuş...ilaçlar dahil 10 000 ini buluyor..
Ayyy çok güzel masallah darısı bize inşallah siz ilk denemedemi hamile kaldınız?mrb bende anatolyadan tup bebekle hamile kaldim ve doktor personel dahi hepsi cok iyidi eylulde insalh 2 bebek icin gidecez
evet canm ilk denemedeAyyy çok güzel masallah darısı bize inşallah siz ilk denemedemi hamile kaldınız?
Hayirli olsun insallah pozitif sonucmanir ve saglikla kucaginiza alirsiniz.ilk sefer de hamilr kalan da cok:) ben ikinci tedavimde hamile kaldim oglum 6 aylik.ins artik eskisehirden bebeginizle gelirsiniz ankaraya:)Ben anatoliada tedavi görüyorum şuana kadar hiç bi aksilik yaşamadım eskişehirden gittim geldim trnsfer işleminide oldum artık sonucu beklicem inşallah hakkımızda hayırlısı olur ben genelde olumlu sonuçlr duydum ilkte olmasa bile ikincileri mutlaka olumlu duyuyorum moralimizi yüksek tutmaya çalışalım olumsuz sonuçları görmezden gelelim inşallah
Menopoz degildim ama azalmis overdim.hakan yarali soguk gorunur ama cok baba adamdir.yalandan yuzune gulmez hayallerinle oynamaz.ikinci tedavimde ogluma hamile kaldim 6 aylik kucagimda.hic bir yerin garantisi yok malesef ama anatolia da denemeye deger.Hakan Yaralı, menopoza girmiş bayanlara nasıl yaklaşıyor bilen var mı arkadaşlar?
Benim değerler kötü. Çok olumsuz yorum var kararsız kaldım. Allah bağışlasin evladınızı.Menopoz degildim ama azalmis overdim.hakan yarali soguk gorunur ama cok baba adamdir.yalandan yuzune gulmez hayallerinle oynamaz.ikinci tedavimde ogluma hamile kaldim 6 aylik kucagimda.hic bir yerin garantisi yok malesef ama anatolia da denemeye deger.
Sagolun Allah razi olsun.Allahin mucizesi bol isteyen herkese hayirlisini sagliklisi i versin.Arayip Oranin personeli rakiye hn la gorusseniz deegerlerinizi tel de soyleyip ne kaybedersinizBenim değerler kötü. Çok olumsuz yorum var kararsız kaldım. Allah bağışlasin evladınızı.
Dr. İlgilenmiyor. İlk gorusmeden sonra Dr. U göremiyorsun. Çok ticarethane demeleri korkuttu beni. Bide daha hic rapor kullanmadim ilk tüp denemesi olcak nasıl yapsam bilemedim. İlk önce rapor kabul eden yerleremi gitsem diyorumSagolun Allah razi olsun.Allahin mucizesi bol isteyen herkese hayirlisini sagliklisi i versin.Arayip Oranin personeli rakiye hn la gorusseniz deegerlerinizi tel de soyleyip ne kaybedersiniz