Ignesi kucuk.orgalutran gibi kalin degil.hicbir yanetki olmadi.yakan bir ignr degil.bir de pahali degil:))Evet canım ilkinde 3 yumoş önden fırlayıp gitti ötekiler geri kaldı bunu engellemek için uzun protokol başladı ama lucrin korkutuyor beni yakarmı iğnesi gonalf gibi küçük mü göbekten mi yan etki yapar mı
Valla olgalutran gibi kalın olmaması iyi o canıma okudu benim bu arada evet ucuz 80 tl ymiş bugün sordum ben şokIgnesi kucuk.orgalutran gibi kalin degil.hicbir yanetki olmadi.yakan bir ignr degil.bir de pahali degil:))
Evet canım ilkinde 3 yumoş önden fırlayıp gitti ötekiler geri kaldı bunu engellemek için uzun protokol başladı ama lucrin korkutuyor beni yakarmı iğnesi gonalf gibi küçük mü göbekten mi yan etki yapar mı
. Gidip gelme nasıl yapıyorsun peki?Amin canım inşallah ben Anatolia ya gittim Ankara da 2. Ye yine oraya gideceğim
Akrabamda kalıyorum o süreçte. Gidip gelme nasıl yapıyorsun peki?
slm...bende bugün yasmin ve ardından lucrin ile anatolia da tedaviye başladım...lucrini eczaneye sorduk tek flakona 850 tl gibi bir fiyat verdiler...Valla olgalutran gibi kalın olmaması iyi o canıma okudu benim bu arada evet ucuz 80 tl ymiş bugün sordum ben şok
Canım yanlışın olmasın ben geçen hafta sordum Lucrin için 80 tl dedilerslm...bende bugün yasmin ve ardından lucrin ile anatolia da tedaviye başladım...lucrini eczaneye sorduk tek flakona 850 tl gibi bir fiyat verdiler...
Hangi eczane acaba ? Bu ilacı hiç kullanmadım fiyatını bilmiyorum ama anatolianin az aşağısında atabek efsanesi var indirim yapıyorslm...bende bugün yasmin ve ardından lucrin ile anatolia da tedaviye başladım...lucrini eczaneye sorduk tek flakona 850 tl gibi bir fiyat verdiler...
Ben fiyatı Atabek ten aldım 80 tl hatta 10 enjektör de yetek veriliyormuş bence arkadaş ya yanlış anladı ya da yanlış yazdı fiyatı o fiyat olamaz yaniHangi eczane acaba ? Bu ilacı hiç kullanmadım fiyatını bilmiyorum ama anatolianin az aşağısında atabek efsanesi var indirim yapıyor
Olabilir. Bu arada hangi asamadasinizBen fiyatı Atabek ten aldım 80 tl hatta 10 enjektör de yetek veriliyormuş bence arkadaş ya yanlış anladı ya da yanlış yazdı fiyatı o fiyat olamaz yani
Ben 2. Kez başlıycam bu sefer uzun prokol olacak Nisanın son haftasında nasipseOlabilir. Bu arada hangi asamadasiniz
Hayırlı olsun insallahBen 2. Kez başlıycam bu sefer uzun prokol olacak Nisanın son haftasında nasipse
evet 80 tl imiş ..biz başka bir ecz sormuştuk....bikaç tane lucrin formu varmiş..ecz bize en yüksek olanı söylemiş :)Ben fiyatı Atabek ten aldım 80 tl hatta 10 enjektör de yetek veriliyormuş bence arkadaş ya yanlış anladı ya da yanlış yazdı fiyatı o fiyat olamaz yani
Tüp bebek merkezine avanta baskını nette bunu buldum.dogrumubu aaa