Ankara///06

çok geçmiş olsun küçüklere gerçi böyle hastalıkları küçükken geçirmek daha iyiymiş hatta bende oğlan bu yaşlarda geçirsede bağışıklığını kazansa diyorum yetişkinlikte vücudu çok sarsıyormuş hasar bırakıyormuş çünkü ALLAH korusun..canım sen baya kötü üşütmüşsün zatüre çevirmiş ALLAH şifalar versin ilaçlarını ihmal etme..bitkisel birşeyler önericem onlarıda kullan çabuk atlatırsın tamam mı?çok geçmiş olsun tekrardan öpüyorum seni..:KK16:[/QUO

canım saoll dünde aradın zatüre agır seyreti bendee alalh yardım ediyorr çok şükürr otlarla ilğide bilgilendirdinnn almaya çaılşcam :) eşinide dogum günü kultu olsun tekrardan:KK9:

melis_deniz
blue
atnickli
cadica
saykopat
sincera
regen
pelerinli
marmelat
pisig
biberdolma
dillere_destan
kumralayse

şiiiiiiiiiiiiii hanımlar nerdesinizzzzzzzzzz_???????
bazılarınız hele 1 2 kere yazmış kaçmış... olmuyor ama..

selam cnm naberr vala iş ğüç oluyor bide boş kaldıgımdada hasta olunca erken uyuyorum artık:KK31:

karlaar düşer düşer düşer ağlarım hep isminiiii hep ismini anarıııım :KK24:

karlı bi Ankara günü, her yer bembeyaaaaaaaaz pambıııık gibiiii :KK16:

nabersiniz hanımlaaar :KK54:

Ankara'ya öyle yakışırdı ki kar, asfaltlar ışıldar, buz tutardı resmi yalanlar...

önce bir kargaşa sonra huzur veren bir dinginlik sesisizlik akşamıda çoşku kar oyanamak :)ankara böyle yaşanası bi yer 4 mevsimide güzel işte

pırıltı halı 535 729 86 65 cnm iyi yıkıyorlar.. Allah kurtarsın benimkide nisanda :KK52::KK52::KK52::KK52: nerde doğum yapcan?
Kızlar Şubatta Allah'ın izni ile doğumum var
Ben de temizliğe başladım
halılarımı yıkatmak istiyorum
Bildiğiniz iyi denenmiş bir halı yılamacı var mı ?
Telefon numarasını verirseniz sevinirim ?

lennn nerdesin sen? :KK47::KK47:nonu kaybettim .. bi ara sinirle temizlik yaparken arada sende gtmişsin yada ogun kaydetmemişim hatırlamıyom :KK1::KK1: neyse gönderirsin bi ara :KK1:
karlaar düşer düşer düşer ağlarım hep isminiiii hep ismini anarıııım :KK24:

karlı bi Ankara günü, her yer bembeyaaaaaaaaz pambıııık gibiiii :KK16:

nabersiniz hanımlaaar :KK54:

Son düzenleme:
ben çok hastayım kızlar. Ateş boğaz ağrısı, her yerim ağrıyor, ilaç da içemiyoru emiştiğimiz için:KK43:. Kızım da grip olmuş o da kötüydü ama iyi toparlandı. Avmlerden uzak durun dedi dr bu aralar. Salgın varmış. Hepiniz kendinize iyi bakın hoşkalın...

ben çok hastayım kızlar. Ateş boğaz ağrısı, her yerim ağrıyor, ilaç da içemiyoru emiştiğimiz için:KK43:. Kızım da grip olmuş o da kötüydü ama iyi toparlandı. Avmlerden uzak durun dedi dr bu aralar. Salgın varmış. Hepiniz kendinize iyi bakın hoşkalın...

ikinizede geçmiş olsunnnn

lennn nerdesin sen? :KK47::KK47:nonu kaybettim .. bi ara sinirle temizlik yaparken arada sende gtmişsin yada ogun kaydetmemişim hatırlamıyom :KK1::KK1: neyse gönderirsin bi ara :KK1:

işte geldim burdayııım :KK4: :KK52:
o seni aradığım geçici bi numaraydı bende kontör yoktu da anamdan almıştım :KK53:
telefonu mu da sevdiceğime verdim askeriyeye soktu telefonu deli :KK37:
buluşabilirsem bi hastalıktan kurtulabilirse geri alcam beyfendiden :KK15:
avea hattımdan ulaşıvericem sana ben canım numaran var bende :21:

ben çoooooooooooook sevdiiiim gözbebeğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :KK24: :KK16:

işte geldim burdayııım :KK4: :KK52:
o seni aradığım geçici bi numaraydı bende kontör yoktu da anamdan almıştım :KK53:
telefonu mu da sevdiceğime verdim askeriyeye soktu telefonu deli :KK37:
buluşabilirsem bi hastalıktan kurtulabilirse geri alcam beyfendiden :KK15:
avea hattımdan ulaşıvericem sana ben canım numaran var bende :21:

ben çoooooooooooook sevdiiiim gözbebeğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :KK24: :KK16:

hımmm anladım cnm.. ok ee napıyorsun??

mrblarrr bende ankdayım :))
salı günleri izinliyim ve bnm gözümde gezicek hiç bi yer yok . çok sıkılıyorum çokkkk

salı günleri izinliyim ve bnm gözümde gezicek hiç bi yer yok . çok sıkılıyorum çokkkk

hoşgeldinn.. neden Ankarayı sevmiyormus gibi konustun.. nedengezicke yerler olmasın var tabikide.. ama isteklerine baglı :KK1:
nerde oturuyorsun?

hoşgeldinn.. neden Ankarayı sevmiyormus gibi konustun.. nedengezicke yerler olmasın var tabikide.. ama isteklerine baglı :KK1:
nerde oturuyorsun?

belkide gezebileceğim bi arkadaşımın olmamasındanda kaynaklanıyo olabilir.
elvankentte oturuyorum:KK68:

belkide gezebileceğim bi arkadaşımın olmamasındanda kaynaklanıyo olabilir.
elvankentte oturuyorum:KK68:

hım yenimi geldin ankaraya? biz arada bulusuyoruz o zaman sende gelirsin tanısırız.. tabi elvankentten nasıl gelirsin bilmem pek uzak.. genelde kızılayda bulusuruz. evlimisin bekarmı?

hımmm anladım cnm.. ok ee napıyorsun??

napim ya iş bakıyorum netteki ilanlardan. kaç gündür bakamıyodum :KK31: onun dışında evde pinekliyorum yengoşum hamile işte hastaneye gidip gelioruz artık son zamanlar sıklaştı kontroller :KK49: sen napıyosun nasıl geçiyo hamilelik bi sıkıntı yok inşallah :KK49: :emir_bebek:

meraba hoşgeldiiiin :KK3: yok muu anaaam :KK53:
hele bi de kar yağıyo yaa Kuğulu Park'a gidiceksin alıcaksın eline simit + çay. o manzaraya karşı şöööyle bi bakıcan kuğulara güvercinlere. kar yağıyo var mıdır onlar deme. asıl bu zamanda daha güzeller :KK52: anlatırken bile heycan oldum o kadar seviyorum orayı işte. sevgiliniz eşiniz varsa bide dehşet bi romantik gün olur :KK16:

napim ya iş bakıyorum netteki ilanlardan. kaç gündür bakamıyodum :KK31: onun dışında evde pinekliyorum yengoşum hamile işte hastaneye gidip gelioruz artık son zamanlar sıklaştı kontroller :KK49: sen napıyosun nasıl geçiyo hamilelik bi sıkıntı yok inşallah :KK49: :emir_bebek:

meraba hoşgeldiiiin :KK3: yok muu anaaam :KK53:
hele bi de kar yağıyo yaa Kuğulu Park'a gidiceksin alıcaksın eline simit + çay. o manzaraya karşı şöööyle bi bakıcan kuğulara güvercinlere. kar yağıyo var mıdır onlar deme. asıl bu zamanda daha güzeller :KK52: anlatırken bile heycan oldum o kadar seviyorum orayı işte. sevgiliniz eşiniz varsa bide dehşet bi romantik gün olur :KK16:

çok şükür cnm bi sıkıntı yok gibi. şeker yüklediler biraz o yüksek cıktı bakalım sonuçlar yarın. yengenle hangi hast gidiyorsunuz? hangi doğum sekline karar verdi?

çok şükür cnm bi sıkıntı yok gibi. şeker yüklediler biraz o yüksek cıktı bakalım sonuçlar yarın. yengenle hangi hast gidiyorsunuz? hangi doğum sekline karar verdi?

çok şükür aman. evet yengeme de yaptılar ondan 2 kez filan. normaldi şekeri. ama şimdi işte 36.haftanın ortasında kanı düşük çıkmış biraz. bide sezeryan olacağı için mecbur ilaç verdi kanını artırmak için. Zübeyde Hanım'a gidiyoruz işte başından beri. eskiden ayda 1 kezdi.son aya girince haftada 1 gidiyoruz. ilk doğumu da sezeryan olduğu için bu da sezercik olacak :KK1: ayın 20si ile 30u arasında randevu verirler sanırım bi dahaki gidişimizde belli olacak bakalım :emir_bebek:

sağ salim hemen kurtulursunuz inşallah :emir_bebek: :nazar:

ayyyyy burda dogum konusu mu konusuluyorrr ???? ayyy bak ben bile heyecan yaptim heee :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Zubeyde hanımdan memnunmusunuz??cok kalabalık dıye cok kısı sıkayet etmıstı burda ??

X