Ankara///06

ben çok hastayım kızlar. Ateş boğaz ağrısı, her yerim ağrıyor, ilaç da içemiyoru emiştiğimiz için:KK43:. Kızım da grip olmuş o da kötüydü ama iyi toparlandı. Avmlerden uzak durun dedi dr bu aralar. Salgın varmış. Hepiniz kendinize iyi bakın hoşkalın...

gecmis olsun canim.. evet avmler konusunda haklisin.. kalabalik yerler bu aylarda salgin icin tam yeri.. en kisa zamanda iyilesirsin insallah :KK54:

cnm saf glikoz içirdikleriiçin baya bi yogun tatlı oluyor o da mide bulantısı yapıyor açoldugun için. birkaç damla limon sıktıgında hem o tadını kırıyor hemde mide bulantını engelliyor. iyi oluyor yani :KK1: sen genede limon götür yanında..

hımmm anladım .. 3 haftalık tatilden sonra işe başlamak zor gelmiştir:KK1: kolay gelsinn

aslinda öyle de oldu gercekten.. ama özlemisim cocuklari da.. zaten sadece hafta ici calisiyorum zaman da cabuk geciyor ögelden sonra oldugu icin.. yuvarlanip gidiyorum bakalim :KK9:

çok şükür aman. evet yengeme de yaptılar ondan 2 kez filan. normaldi şekeri. ama şimdi işte 36.haftanın ortasında kanı düşük çıkmış biraz. bide sezeryan olacağı için mecbur ilaç verdi kanını artırmak için. Zübeyde Hanım'a gidiyoruz işte başından beri. eskiden ayda 1 kezdi.son aya girince haftada 1 gidiyoruz. ilk doğumu da sezeryan olduğu için bu da sezercik olacak :KK1: ayın 20si ile 30u arasında randevu verirler sanırım bi dahaki gidişimizde belli olacak bakalım :emir_bebek:

sağ salim hemen kurtulursunuz inşallah :emir_bebek: :nazar:

ya bende bakıyorum ama çoktırsıyorum yaaa.. sezeryan epiduralmi oldu genel anestezimi? sor bi bakayım.. :KK1:

ayyyyy burda dogum konusu mu konusuluyorrr ???? ayyy bak ben bile heyecan yaptim heee :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

bende heyecanımdan patlıcam.. daha nasıldogurcagıma nerde dogurcagıma karar veremedim.

ya bende bakıyorum ama çoktırsıyorum yaaa.. sezeryan epiduralmi oldu genel anestezimi? sor bi bakayım.. :KK1:

bende heyecanımdan patlıcam.. daha nasıldogurcagıma nerde dogurcagıma karar veremedim.

ayyy... valla canim hic bi fikrim yok ki ne desem :26::26::26: Allah yardimcin olsun.. sira bana da gelcek insallah, o zaman anlarim sanirim :KK31:

ben çok hastayım kızlar. Ateş boğaz ağrısı, her yerim ağrıyor, ilaç da içemiyoru emiştiğimiz için:KK43:. Kızım da grip olmuş o da kötüydü ama iyi toparlandı. Avmlerden uzak durun dedi dr bu aralar. Salgın varmış. Hepiniz kendinize iyi bakın hoşkalın...

ayyyyy burda dogum konusu mu konusuluyorrr ???? ayyy bak ben bile heyecan yaptim heee :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

canım bukett geçmiş olsunn yarın sendeyizz gelicez zaten öpüyoruzz:KK16:

regencim selam kıs naberrrr:KK49:

Son düzenleme:
benim olduğum yerdede karçok heryer bembeyaz.
ama oynayamıyoruz artık sene bebiş büyüsün ohh top top oynıcam valla:KK52:

iyiyim canim ya sen nasilsin??? is güc ev bark yuvarlanip gidiyoruz iste :KK8::KK8:

iy olmaya çalışıyorum allahın izniyleee biraz daha iyleşiyorum grip soguk algınlıgı beniii mahveti yaaa:2:

kar yagdı trafikte sıkışıyorr akşm yolda kaldık bir markete gidek dedik:)

iy olmaya çalışıyorum allahın izniyleee biraz daha iyleşiyorum grip soguk algınlıgı beniii mahveti yaaa:2:

kar yagdı trafikte sıkışıyorr akşm yolda kaldık bir markete gidek dedik:)

ayyy canim aman kaza felan yapmayin da aman aman... zaten ne zaman kar yagsa ankarada bir yerlerde sorun olur :KK50: tamam tatlim hadi iyi geceler.. iyi bak kendine...

Zubeyde hanımdan memnunmusunuz??cok kalabalık dıye cok kısı sıkayet etmıstı burda ??

tanıdık vasıtasıyla işte orayı önerdiler başhekiminden dolayı. kalabalık olabilir ama randevu sistemi diye bi şey var artık.evinizden randevu alabiliyosunuz.onun dışında gerçi biz almadan gidiyoruz.kalabalık olsun ne olacak ki doktoru iyi olduktan sonra önemi yok bence. gayet güzel ilgileniyolar sağolsunlar.

epidurali filan bilmem ben :KK1: :KK70: ama sanırım geneldi.komple uyutuldu öyle bebek alındı ilkinde :KK53:

a daha evli değilim arkadaş gide gele her şeyi öğrendim. anne sütü eğitiminden tut nst şeker bilmem ne zırt pırt :KK53:
evlensem de doğuruversem bende Allahın izniyle :KK49: :KK52: :KK1:

tanıdık vasıtasıyla işte orayı önerdiler başhekiminden dolayı. kalabalık olabilir ama randevu sistemi diye bi şey var artık.evinizden randevu alabiliyosunuz.onun dışında gerçi biz almadan gidiyoruz.kalabalık olsun ne olacak ki doktoru iyi olduktan sonra önemi yok bence. gayet güzel ilgileniyolar sağolsunlar.

epidurali filan bilmem ben :KK1: :KK70: ama sanırım geneldi.komple uyutuldu öyle bebek alındı ilkinde :KK53:

a daha evli değilim arkadaş gide gele her şeyi öğrendim. anne sütü eğitiminden tut nst şeker bilmem ne zırt pırt :KK53:
evlensem de doğuruversem bende Allahın izniyle :KK49: :KK52: :KK1:
hee öğren sekerim o zaman hangisinitavsiye ediyor..iyimiymiş ayrılar sancılar geçmişmi vs sezeryanı önerirmi? epiduralmi genel mi önerir:KK1:

pırıltı halı 535 729 86 65 cnm iyi yıkıyorlar.. Allah kurtarsın benimkide nisanda :KK52::KK52::KK52::KK52: nerde doğum yapcan?

Canım koru hastenesinde yapcam ben doğumu
Sen nerde yapcaksın doktorun kim ?
Benim doktorum Aydan Biri

hay hay halı yıkama diye bir yer varmış kayınvalidem veriyormuş halılarını oraya
Orayı arayıp söyledim cumartesi gelip alacaklar halılarımı
Teşekkürler ilgilendiğin çin

X