Ankara///06

hepimiz iyiyiz senin kuzun nasıl
birleştirsinler bakalım

canım benim iyidir teyzesi ellerinden öper oğlan demin yeni yılın son kakasını yaptı:)) annee kaka yaptım ben dedi iyi oğlum gel temizleyelim baktım kaçıyor eşekkulaklı:)) anaaa bir baktım belinden yukarıya kadar cıvık.. iğrenç aldığım gibi banyoya gittik üstünü başını çıkar hemen yıkadık babasıylan şimdi giydirdik başını kuruladık..bizim evde de ancak bu kadar yeni yıl süprizi olur zaten:)

dışarıda eğlenecek olan arakadaşlara bol oynaması eğlenmesi bol kutlamalar dilerim.. biz evde işte yemekti çerezdi meyve suyu öyle çekirdek ailemizle yılbaşı geçiriyoz.. benim eşim düğünlere bile gitmez kaldıki yılbaşı eğlencesi ben severim esasen ama benimki öldürsen gitmez...:))

şimdi de kanlı bişiler koymuşun ama olsun az öncekinden iyidir
tşk ederim deiğiştirdiğin için. yoksam gerçek halinimi yansıtıyordu o resim

çok düşünceliyimdir hemen değiştirdim gerçek halimi yasıttıgı söylenir.. burda beni tanıyanalr var sölesinler..

merhaba güzel Ankaramin güzel bayanlari

Son düzenleme:
havaa sogukk amaa çok güzellll kzıalrr nerdesinizz pazar diyeee kimemi gelmişşş

hehe burdayızz ne yapalımmmm bizimde has dostlarımız olsa bu havayı ve bu günü değerlendirirdik de mi ama ? :) yalnız olduğunu bilmek üzücü olsada bu konuda yalnız olmadığımı bildiğime sevindim yalan söyleyemeyeceğim melis :)

:selamm regen naberr cnmm barışmısın eşinlee:)

coktan tatlim.. bizim her zamanki küslüklerimizdi zaten dün basbasa sokaklarda girdik yeni yila... ohh ne güzel.. insan basbasa kaldikca daha cok baglaniyor birbirine

siz naptiniz bakalim?? kar da yagdi hayirli olsun..

ankaranın neresinden dilere destan aman çıkar yanlızz gezerim daha iy:) arkdaşş dost varda önemli olan iki yüzlü olmaması :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…