Ankara///06

canım tombikim esmer güzeli bizi görmek istemiyor ki:1no2:bak kendi diyoooooooo:umursamaz:

iyi geceler güzeller kremlerinizi sürmeden yatmayın yüzünüz kırışmasın esmer güzeli anladıgım kadarıyla nazediyo yada bize ceviz yufka ekmek getirmemek için gelmiyor

tombişim şimdiden söz veremem sana benim evin durumu hiç belli olmaz heran yatılı misafir olabilir hem ben yanlız ne yapacam siz jakuzi sefası yaparken kaliş gerçi bi tane buldu ama ben begenmeyince ne yaptı bilmem günahı boynuna opuyorumnanaktan

GÜNAYDIIIIN CANLARIIIIIMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

MIKTARINIZ SİZE KURBAN OSSUUUUUUUNNNkaydirigubbakcemile5:lepi:

APLAM NAPİİİM SEN BEĞENMEYİNCE KENDİM KULLANACAK HALİM YOKTU HERHAL:roflol::roflol:
ATTIM ÇÖPE GİTTİ GARİBİM, ONUN DAHA YAKIŞIKLISI BENDE VAR ZATİİ:roflol:
O BANA YETİYOR ÇOK ŞÜKÜR:roflol::roflol::roflol: ALLAH OLMAYANLARA VERSİN BACIM:teytey::dance::sm_cool:

bak kaytarmak yok 15gün hiçmi fırsatın olmayacak aşkım hafta içi yanlız olacam kalişede dedim izin algel gelen arkadaşlar olursa bizbize kalalım benim eşim çalışıyo haftaiçi olamaz zaten benimde canım sıkılmaz hem fırsat yakala canım evde olmazsan misafirde gelmez

KYAMAM BENŞEKERİM PAREME BENİM NEDEN GELEMEDİĞİMİ BİLİR KALİŞİM AFEDER a.s. TMBİŞİM ÖZLEMİŞİM GEL YANAKTAN BİR ÖPÜCÜK ALAYMopuyorumnanaktan
tamam ogluşun geliyoda haklısında ama bizde seni çokkkkkkkkkkkkkk özledik azcık ugramaya çalış eminim ogluş bize bunu çok görmez öpüyorum opuyorumnanaktan

canım beni istemiyon mu?ben hafta içi boşuma.skendine iyi bak sağlıla sevgiyle kalŞenizŞeniza.s.

ceviz size kurban olsun fıstıklarım ben kacmam bilirsinizkaydirigubbakcemile5
ben bügün yine ankardaydımkaydirigubbakcemile
işimiz vardı cubuk tarafında iş aldık ordaydık eşimle :hulya:
işte naz felen da yapmıyorum size yani denk gelmiyorrrr
yaşlandım anam bide sorumluk var gelinim kızım evdeeeişde beni anlayın artıkımmmm
yerimsenibentömbişim devetin için tşk ederim nereye gelelim gııııııııııııııııııkafamçokkarıştı

canın nereye isterse oraya eve kaplıcaya buyur gel benim annem çubuklu orda akrabalarımız var kız burdan tepemize basıp geçiyonda bi ugramıyon haaaaaa aşkolsun insan bi kahve içimi yine ugrar anladım senin canın istemiyo bizi görmeyi olsun kız gelin neolacak sanki sorumluluk alsın onlarda bizim başımızda kaynanamı vardı 19 yaşında 2 çocukla gurbete çıktık bizimki can degilmiydi boş bu bhaneler

canım benim esmer güzelim duymasın ama çok değişti,hep atlatıyormazaretleri bizlerelmaz:artıkın bizi sevmiyor:1no2:gezmelere gelince bahane yok:sinifsinif:bize gelince çokkkkkkkkkk:umursamaz:BEN ONA KÜSECEM ARTIKINlmaz:zemuszemus

GÜNAYDIIIIIN GÜZELLER,
BURDA SOHBET KOYULAŞMI AMA TARİH KONUSUNDA KİMSELERDEN SES SEDA YOK :sm_confused::uhm:

O ZAMAN BEN BULUŞMA TOPİĞİNİ AÇIYORUM KIZLAR 19 ARALIK CUMARTESİ
OLARAK HABERİNİZ OLSUNkaydirigubbakcemile5

KOCAMAN KOCAMAN ÖPÜLDÜNÜÜÜZopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

memleketimi çok özledimmafoldumben
adanada okuyor ve çalışıorm 3 yıldır ama 7 göbek ANKARAlıyız
çoookk özlüyorumm soğuğunu,kızılayı,hostanın dönerini,7.caddeyi,...aştiye indiğimde yerleri öpüorm resmensenağlama
beni de aranıza alıınnn :sinifsinif:

aramıza hoşgeldin,sakın üzülme aramızdasın,bilki senin yerinede Ankara ya bakacağım,sağlıkla sevgiyle kalkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemileopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3a.s.

hayırlı cumalar ankarammm
--------------------------------------------------
kadının ız bakınızzz
--------------------------------
Birinci vazifen bulaşık, çamaşır ve kocana
sahip çıkmaktır.Mevcudiyetinin yegane temeli
budur.Kocan en kıymetli hazinendir. Seni bu
hazineden mahrum etmek isteyecek kaynanan ve
görümcelerin olabilir. Birgün evliliğini
kurtarmak mecburiyetine düşersen vazifeye
atılmak için bulaşık ve çamaşırı düşünmeyeceksin.
Bu durum elektriğin ve suyun kesildiği anda
ortaya çıkabilir.Evliliğine tecavüz etmek isteyen
kaynanan görümcelerin ve hayatta emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Hayatta
kılıbık kocan zor bir ihtimalde olsa da başka bir bayana göz dikmiş olabilir. Aileniz fakru zaruret
içinde
harap ve bitap düşmüş olabilir. Ey asil Türk kadını işte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen
yuvanı kurtarmaktır. Anasının kuzusu olan kocanı adam etmek senin elindedir. ıhtiyaç duyduğun
merdane dolabın sol üst köşesinde saklıdır alıntı
bi arkadaşım yollamış
mail çok hoşşş:)))))))))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…