nasıl 2gün burdasın aşkolsun geliyonda niye ugramıyon yada yerini söyle biz gelelim burda seni görmek için can atıyoz sende yüz görümlügü istiyon herhal onuda yaparız evelallah yol yordam biliriz sen yeterki gel
iyi geceler güzeller kremlerinizi sürmeden yatmayın yüzünüz kırışmasın esmer güzeli anladıgım kadarıyla nazediyo yada bize ceviz yufka ekmek getirmemek için gelmiyor
tombişim şimdiden söz veremem sana benim evin durumu hiç belli olmaz heran yatılı misafir olabilir hem ben yanlız ne yapacam siz jakuzi sefası yaparken kaliş gerçi bi tane buldu ama ben begenmeyince ne yaptı bilmem günahı boynuna opuyorumnanaktan
bak kaytarmak yok 15gün hiçmi fırsatın olmayacak aşkım hafta içi yanlız olacam kalişede dedim izin algel gelen arkadaşlar olursa bizbize kalalım benim eşim çalışıyo haftaiçi olamaz zaten benimde canım sıkılmaz hem fırsat yakala canım evde olmazsan misafirde gelmeziyi geceler güzeller kremlerinizi sürmeden yatmayın yüzünüz kırışmasın esmer güzeli anladıgım kadarıyla nazediyo yada bize ceviz yufka ekmek getirmemek için gelmiyor
tombişim şimdiden söz veremem sana benim evin durumu hiç belli olmaz heran yatılı misafir olabilir hem ben yanlız ne yapacam siz jakuzi sefası yaparken kaliş gerçi bi tane buldu ama ben begenmeyince ne yaptı bilmem günahı boynuna opuyorumnanaktan
tamam ogluşun geliyoda haklısında ama bizde seni çokkkkkkkkkkkkkk özledik azcık ugramaya çalış eminim ogluş bize bunu çok görmez öpüyorum opuyorumnanaktanKYAMAM BENŞEKERİM PAREME BENİM NEDEN GELEMEDİĞİMİ BİLİR KALİŞİM AFEDERa.s. TMBİŞİM ÖZLEMİŞİM GEL YANAKTAN BİR ÖPÜCÜK ALAYMopuyorumnanaktan
bak kaytarmak yok 15gün hiçmi fırsatın olmayacak aşkım hafta içi yanlız olacam kalişede dedim izin algel gelen arkadaşlar olursa bizbize kalalım benim eşim çalışıyo haftaiçi olamaz zaten benimde canım sıkılmaz hem fırsat yakala canım evde olmazsan misafirde gelmez
iyi geceler güzeller kremlerinizi sürmeden yatmayın yüzünüz kırışmasın esmer güzeli anladıgım kadarıyla nazediyo yada bize ceviz yufka ekmek getirmemek için gelmiyor
istemez olurmuyum hiç buluşmada konuşuruz diye buyur gel ablam başımın üstünde yerin var hihoyyythihoyyythihoyyytcanım beni istemiyon mu?ben hafta içi boşuma.skendine iyi bak sağlıla sevgiyle kalŞenizŞeniza.s.
canın nereye isterse oraya eve kaplıcaya buyur gel benim annem çubuklu orda akrabalarımız var kız burdan tepemize basıp geçiyonda bi ugramıyon haaaaaa aşkolsun insan bi kahve içimi yine ugrar anladım senin canın istemiyo bizi görmeyi olsun kız gelin neolacak sanki sorumluluk alsın onlarda bizim başımızda kaynanamı vardı 19 yaşında 2 çocukla gurbete çıktık bizimki can degilmiydi boş bu bhanelerceviz size kurban olsun fıstıklarım ben kacmam bilirsinizkaydirigubbakcemile5
ben bügün yine ankardaydımkaydirigubbakcemile
işimiz vardı cubuk tarafında iş aldık ordaydık eşimle :hulya:
işte naz felen da yapmıyorum size yani denk gelmiyorrrr
yaşlandım anam bide sorumluk var gelinim kızım evdeeeişde beni anlayın artıkımmmm
yerimsenibentömbişim devetin için tşk ederim nereye gelelim gııııııııııııııııııkafamçokkarıştı
istemez olurmuyum hiç buluşmada konuşuruz diye buyur gel ablam başımın üstünde yerin var hihoyyythihoyyythihoyyyt
canın nereye isterse oraya eve kaplıcaya buyur gel benim annem çubuklu orda akrabalarımız var kız burdan tepemize basıp geçiyonda bi ugramıyon haaaaaa aşkolsun insan bi kahve içimi yine ugrar anladım senin canın istemiyo bizi görmeyi olsun kız gelin neolacak sanki sorumluluk alsın onlarda bizim başımızda kaynanamı vardı 19 yaşında 2 çocukla gurbete çıktık bizimki can degilmiydi boş bu bhaneler
memleketimi çok özledimmafoldumben
adanada okuyor ve çalışıorm 3 yıldır ama 7 göbek ANKARAlıyız
çoookk özlüyorumm soğuğunu,kızılayı,hostanın dönerini,7.caddeyi,...aştiye indiğimde yerleri öpüorm resmensenağlama
beni de aranıza alıınnn :sinifsinif:
canım tombikim esmer güzeli bizi görmek istemiyor ki:1no2:bak kendi diyoooooooo:umursamaz:
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.:asigim::1hug:CADIARZU ne yapım elim mahkummCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?