EEE KIZLAR ARTIK BULUŞSAKMIKİNE:uhm:
ARALIK AYININ BULUŞMASINI YAPALIM DERİM BEN :sm_confused: BİLMEM SİZ NE DERSİNİZ:uhm:
BİRDE YILBAŞI ÇEKİLİŞİ YAPALIM KENDİ ARAMIZDA NE DERSİNİZ:uhm:
HADİ BAKALIM SİZDEN HABER BEKLİYORUM BEN:asigim::1hug:a.s.:enbuyukkk:
HAAAA BENDEN KORKMAYIN DOMUZUM DİYEa.s O ZAMANA KADAR İYİCE
GEÇMİŞ OLUR HASTALIĞIM MERAK ETMEYİN OLARMIa.s
HEM SİSİ ÖPMEM, KUCAKLAMAM OLUR BİTER TAMAMMIIkaydirigubbakcemile5:lepi:
esmerim bu sefer kaçamazsın artık heryere gidipte buluşmaya gelme topluca protesto çekeriz haberin olsun demedi deme ayyyyyyy çatlıcam artık gel seni bi göreyim yahuuu
evet ablam ufaktan ufaktan kaytarmaya başladı zaten ben postamı koydum çokkkkkkkkkkkkk önemli mazereti olmadıgı sürece gelmesin küscem ona bidahada hhhhhhhhhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiççççççççççççççççç konuşmucam meraktan çatlıcam tanışıp kucaklaşamadım ölüyorum meraktan ama bak eriyecem bana bu yapılırmı sen söyle ablam ben hakediyomuyum bu mahrumiyeti kızzzzz esmer bak kızdırma beni haaaaaa ufalırım vicdan azabı çekersin karışmam bak onagörekaydirigubbakcemile5canım sana aynen katılıyorum,esmer güzelim artık bizi sevmiyor,her yerlere gidiyor ama buluşmaya gelince yok gelemiyorlmaz::umursamaz:gene kandıracak bak,domuz gribi demeye başladı bile:bbo::çok üzgünüm:
amaninda amanin kimleri görüyorum eylülümde teşrif etmişler bak buluşmaya gelmeye çalış yoksam mıhdar iyileşmez yazık gııııııııııııııııııııı günah onca ugraşıyo didiniyo kimse gelmeyince emegi sagdıç emegine dönüyo kız kıyamam ona zaten aç biçar dolaşıyo üzmeyin gelin şu buluşmaya kardelendeki arkadaşına söyle özelden msj at bana alırım gelirken okey öptüm canımcım:gitme:mhtarm şeker parem sana kyamam ben çk geçmiş olsn
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3esmerim bu sefer kaçamazsın artık heryere gidipte buluşmaya gelme topluca protesto çekeriz haberin olsun demedi deme ayyyyyyy çatlıcam artık gel seni bi göreyim yahuuu
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3YOK AŞKİTOM BEN SİSE KIYARMIYIM AŞKOLSUUUUN:asigim::1hug:a.s.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmevet ablam ufaktan ufaktan kaytarmaya başladı zaten ben postamı koydum çokkkkkkkkkkkkk önemli mazereti olmadıgı sürece gelmesin küscem ona bidahada hhhhhhhhhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiççççççççççççççççç konuşmucam meraktan çatlıcam tanışıp kucaklaşamadım ölüyorum meraktan ama bak eriyecem bana bu yapılırmı sen söyle ablam ben hakediyomuyum bu mahrumiyeti kızzzzz esmer bak kızdırma beni haaaaaa ufalırım vicdan azabı çekersin karışmam bak onagöre
merabalar
a.s.a.s.a.s.merhaba canım hoşgeldin yenisin galiba bak ankara buluşması var bekleriz buyur gel yeri ve zamanı sana özelden bildiririz yada bu sayfayı takip et :enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:merabalar
vur abalıya vur ben 2aydır görmüyom bile mıhdar gendü yaramazlık neyim yaptıysa onuda bilemem ben masumum sen bana söz ver bakıyım gelecenmi akasyaya bak sanada yaptırayım jakuzi sauna hamam sefasıaman mıhdarıma ne olmuş geçmiş olsun
jakuziye girmişdir o ondanda hasta olmuşdur tat bulaşdı duramaz artıkın bunun sorumlusuda tombişdir o alışdırdı bişey olursa ondan biliriz
nasıl 2gün burdasın aşkolsun geliyonda niye ugramıyon yada yerini söyle biz gelelim burda seni görmek için can atıyoz sende yüz görümlügü istiyon herhal onuda yaparız evelallah yol yordam biliriz sen yeterki gelankara ankara ne bahtı karasın:gitme:
ben hafta iki gün ordayımmm:kedi:
ama sizleri görmüyorummmmmyerimseniben
ne yapım şansınıza küsünnnn:bbo:
oooooooooooooooo amanın buluşma var yaşasın ne iyi olur valla çok özledim çok sen bana Sarıl bana öp beni geçsin mıhdarım yatar Assa ederim ohhhhhh ekmek aş isteyen olmaz sabahlara kadar deliksiz uyurum fenamı hadi ankara gösterin gücünüz <ü koskoca başkente yakışırmı 3 5 kişi inletelim ortalığı kimse bahane bulmasın işlerinizi ona göre ayarlayın hele nam bernuş eylül sizi bi buldum bi kaybettim serap misali cee diyip kayboldunuz umarım hep beraber oluruz mıhdarım çekilş nasıl ben ayrıntıyı bilmiyom hediyemizle gelip orda Kuramı çekecez [/ QUOTE]
evet tontonuma.s biz çoktan buluşacaktık emmee senin iyileşmeni bekledik şekercim,
de haydin buluşalım gayri:asigim: hediyelerimizi alıp gelices, orda çekiliş yapces,
kim kime çıkarsa hediyesini ona vereceka.s
eeee tarih konusunda kimseden ses yok:sm_confused: nezaman buluşalım söyleyin ona göre topik açacağız şekerler:uhm:
[QUOTE = eylül; 10338242]: gitme: mhtarm şeker parem sana kyamam ben çk geçmiş olsn [/ QUOTE]
iyiym kaymakım merak etme sen,
bu dr. test sonuçlarıma baktı her şey yolunda maşallah,
= Tombiş06 [QUOTE; 10.341.463] amaninda Amanın kimleri görüyorum eylülümde teşrif etmişler bak buluşmaya gelmeye çalış yoksam mıhdar iyileşmez yazık gııııııııııııııııııııı günah onca ugraşıyo didiniyo kimse gelmeyince emegi Sağdıç Emeğine dönüyo kız kıyamam ona zaten aç biçar dolaşıyo üzmeyin gelin şu buluşmaya kardelendeki Arkadaşına söyle özelden Msj at Gelirken bana alırım okey öptüm canımcım [/ QUOTE]
tombişim eylüle gel diye ısrar edemiyorum ben, oğluşu hafta sonları eve geldiği için,
özlüyorlardır birbirlerini, kıyamam ben onlara, gelebilse ah ne güzel olurdu ama bilmemkii:asigim: gelebilirmi acaba:1rolleyes:
[QUOTE = oya.; 10341484] merabalar [/ QUOTE]
merhaba oyacığım aramıza hoş geldin canımvereliniortak:1hug:a.s.
inşallah buluşmalarımızada katılırsına.s bekleriz canıma.s
[QUOTE = Girdap; 10343544] aman mıhdarıma ne olmuş geçmiş olsun
jakuziye girmişdir o ondanda hasta olmuşdur tat bulaşdı Duramaz artıkın bunun sorumlusuda tombişdir o alışdırdı bişey olursa ondan biliriz [/ QUOTE]
evet aplam beni domuz teptia.s:roflol:
seni öpcem buluşunca olarmıa.s ah bir jakuzi olsa eminim çok iyi gelirdi:roflol::roflol:
İYİ GECELER CANLARIM SİZİ SEVİYORUUUUUM:1hug:a.s.:enbuyukkk:
amaninda amanin kimleri görüyorum eylülümde teşrif etmişler bak buluşmaya gelmeye çalış yoksam mıhdar iyileşmez yazık gııııııııııııııııııııı günah onca ugraşıyo didiniyo kimse gelmeyince emegi sagdıç emegine dönüyo kız kıyamam ona zaten aç biçar dolaşıyo üzmeyin gelin şu buluşmaya kardelendeki arkadaşına söyle özelden msj at bana alırım gelirken okey öptüm canımcım
bakın hava boyle olursa gelmem habiriniz olsunnn
gelirsemde süpriz olsunn
evet ablam ufaktan ufaktan kaytarmaya başladı zaten ben postamı koydum çokkkkkkkkkkkkk önemli mazereti olmadıgı sürece gelmesin küscem ona bidahada hhhhhhhhhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiççççççççççççççççç konuşmucam meraktan çatlıcam tanışıp kucaklaşamadım ölüyorum meraktan ama bak eriyecem bana bu yapılırmı sen söyle ablam ben hakediyomuyum bu mahrumiyeti kızzzzz esmer bak kızdırma beni haaaaaa ufalırım vicdan azabı çekersin karışmam bak onagöre
ankara ankara ne bahtı karasın:gitme:
ben hafta iki gün ordayımmm:kedi:
ama sizleri görmüyorummmmmyerimseniben
ne yapım şansınıza küsünnnn:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?