Ankara///06

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemileopuyorumnanaktanzemuszemuskaydirigubbakcemile3:dance::teytey:a.s.:enbuyukkk:

esmerim bu sefer kaçamazsın artık heryere gidipte buluşmaya gelme topluca protesto çekeriz haberin olsun demedi deme ayyyyyyy çatlıcam artık gel seni bi göreyim yahuuu

kaydirigubbakcemile5canım sana aynen katılıyorum,esmer güzelim artık bizi sevmiyor,her yerlere gidiyor ama buluşmaya gelince yok gelemiyorlmaz::umursamaz:gene kandıracak bak,domuz gribi demeye başladı bile:bbo::çok üzgünüm:

evet ablam ufaktan ufaktan kaytarmaya başladı zaten ben postamı koydum çokkkkkkkkkkkkk önemli mazereti olmadıgı sürece gelmesin küscem ona bidahada hhhhhhhhhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiççççççççççççççççç konuşmucam meraktan çatlıcam tanışıp kucaklaşamadım ölüyorum meraktan ama bak eriyecem bana bu yapılırmı sen söyle ablam ben hakediyomuyum bu mahrumiyeti kızzzzz esmer bak kızdırma beni haaaaaa ufalırım vicdan azabı çekersin karışmam bak onagöre

:gitme:mhtarm şeker parem sana kyamam ben çk geçmiş olsn
amaninda amanin kimleri görüyorum eylülümde teşrif etmişler bak buluşmaya gelmeye çalış yoksam mıhdar iyileşmez yazık gııııııııııııııııııııı günah onca ugraşıyo didiniyo kimse gelmeyince emegi sagdıç emegine dönüyo kız kıyamam ona zaten aç biçar dolaşıyo üzmeyin gelin şu buluşmaya kardelendeki arkadaşına söyle özelden msj at bana alırım gelirken okey öptüm canımcım

esmerim bu sefer kaçamazsın artık heryere gidipte buluşmaya gelme topluca protesto çekeriz haberin olsun demedi deme ayyyyyyy çatlıcam artık gel seni bi göreyim yahuuu
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
YOK AŞKİTOM BEN SİSE KIYARMIYIM AŞKOLSUUUUN:asigim::1hug:a.s.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmm
kırşehirden sev
giler yollarımmm sizeeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ankara ankara ne bahtı karasın:gitme:
ben hafta iki gün ordayımmm:kedi:
ama sizleri görmüyorummmmmyerimseniben
ne yapım şansınıza küsünnnn:bbo:

aman mıhdarıma ne olmuş geçmiş olsun

jakuziye girmişdir o ondanda hasta olmuşdur tat bulaşdı duramaz artıkın bunun sorumlusuda tombişdir o alışdırdı bişey olursa ondan biliriz

aman mıhdarıma ne olmuş geçmiş olsun

jakuziye girmişdir o ondanda hasta olmuşdur tat bulaşdı duramaz artıkın bunun sorumlusuda tombişdir o alışdırdı bişey olursa ondan biliriz
vur abalıya vur ben 2aydır görmüyom bile mıhdar gendü yaramazlık neyim yaptıysa onuda bilemem ben masumum sen bana söz ver bakıyım gelecenmi akasyaya bak sanada yaptırayım jakuzi sauna hamam sefası

ankara ankara ne bahtı karasın:gitme:
ben hafta iki gün ordayımmm:kedi:
ama sizleri görmüyorummmmmyerimseniben
ne yapım şansınıza küsünnnn:bbo:
nasıl 2gün burdasın aşkolsun geliyonda niye ugramıyon yada yerini söyle biz gelelim burda seni görmek için can atıyoz sende yüz görümlügü istiyon herhal onuda yaparız evelallah yol yordam biliriz sen yeterki gel

KYAMAM BENŞEKERİM PAREME BENİM NEDEN GELEMEDİĞİMİ BİLİR KALİŞİM AFEDER a.s. TMBİŞİM ÖZLEMİŞİM GEL YANAKTAN BİR ÖPÜCÜK ALAYMopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3Şeniza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…