Ankara///06

iyi günler ankaralılarım

ArkadaŞlar eylÜl Şu an hastanede yatıyor ve acıl olarak b rh + (pozıtıf) granÜlosıte ıhtıyacımız var yardımcı olursanız Çok sevınırız... Şımdı annesı yanında tlf: 0 546 874 26 36

bende ankaralıyım balgatta cumartesi pazarını bilirmisiniz oyun yerimizdi orası hiç unutamam oraları ama artık balgat eski balgat değil herşeyi para silip süpürüyor tüm güzellikleri(((((((

GÜÜÜNAYDIN ANKARAAA opuyorumnanaktan

İYİ HAFTALAR DİLİYORUM KIZLAR a.s.a.s.

arkadaşlar eylül şu an hastanede yatıyor ve acil olarak b rh + (pozitif) granülosite ihtiyacımız var yardımcı olursanız çok seviniriz... şimdi annesi yanında tlf: 0 546 874 26 36

[sıze="2"]kızlar cumartesi günü nurşen ablamla birlikte mizgini ve eylül duruyu ziyarete gittik,

ben ilk kez gittim, kzımda mizginle tanışmak istiyordu onuda götürdüm,

tanıştılar, başta kızım çok üzüldü, hastanenin kapısında mizginin

babasıyla konuşurken kendini tutamadı ağladı, çok üzüldük,
ama tanıştılar morali baya yerine geldi, bundan sonra sık sık gideriz inşallah,

eylül duruyuda gördük çok tatlı maşallah, annesiyle konuştuk sohbet ettik,
ateşi düşmüş şimdilik daha iyice, inşallah dahada iyi olacak,

şifa bekleyen herkeze allahtan acil şifalara diliyorum.....
[/sıze]

herkese merhabalar.
arkadaşlar bende ankaralıyım...szilere bir sorum olacak.16+2 hamileyim.ve 2li testim kötü çıktı.amniyosentez dedi dr.lar ve beni zekai tahir burak'a sevkedecekler.önümüzdeki hafta içinde amniosentez için gideceğim ama işinin ehli birine yaptırmak istiyorum amnioyu.acaba önerebileceğiniz bir dr. var mı orada.bana gittiğim hastanedeki dr.lardan birisi nuri danışman hocayı önerdi ama....
lütfen bilenler ve tecrübesi olanlar bana cevap verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…