• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara///06

Selamlar ızmirden hepinize...Benim oğlumun 12-13 eylül tarhlerinde Ankarada uzmanlık sınavı var.(TUS) yalnız Ankarada hiç bir tanıdığımız yok bu yüzden Kızılayda bulunan kalınabilecek oteller ile sanırım Ulusta bulunan öğretmenevi hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilirler mi? 2 gece kalacak...öğretmenevinde kalmak istiyor daha doğrusu...yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler...

cuma26520065cv.jpg

GÜNAYDIN CANLARIIIMMM,
SABAH ŞERİFLERİNİZ HAYIRLI OLUN BAKEMMzemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın ankaram,iyi haftalaropuyorumnanaktan

Selamlar İzmirden hepinize...Benim oğlumun 12-13 eylül tarhlerinde Ankarada uzmanlık sınavı var.(TUS) yalnız Ankarada hiç bir tanıdığımız yok bu yüzden Kızılayda bulunan kalınabilecek oteller ile sanırım Ulusta bulunan öğretmenevi hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilirler mi? 2 gece kalacak...öğretmenevinde kalmak istiyor daha doğrusu...yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler...

CANIM BÜNAYDIN,
BAŞKENT ÖĞRETMEN EVİ AŞTİ'YE YANİ OTOBÜS TERMİNALİNE ÇOK YAKIN, BAHÇELİEVLERDE GAZİ HASTANESİNİN HEMEN KARŞISI, AŞİTDEN YÜRÜYÜŞ MESAFESİ 15-20 DAKİKADIR, TAKSİYE BİNERSE 5 DAKİKADA ORDA OLUR, SEN ULUS DEMİŞSİN AMA ULUSTA ÖĞRETMEN EVİ VARMI BİLMİYORUM, İSTERSEN BEN SANA KZILAYDAKİ BİR KAÇ OTELİN TELEFONUNU VE ADRESİNİ FİYATLARIYLA BİRLİKTE BULABİLİRİM a.sa.s.

CANIM BÜNAYDIN,
BAŞKENT ÖĞRETMEN EVİ AŞTİ'YE YANİ OTOBÜS TERMİNALİNE ÇOK YAKIN, BAHÇELİEVLERDE GAZİ HASTANESİNİN HEMEN KARŞISI, AŞİTDEN YÜRÜYÜŞ MESAFESİ 15-20 DAKİKADIR, TAKSİYE BİNERSE 5 DAKİKADA ORDA OLUR, SEN ULUS DEMİŞSİN AMA ULUSTA ÖĞRETMEN EVİ VARMI BİLMİYORUM, İSTERSEN BEN SANA KZILAYDAKİ BİR KAÇ OTELİN TELEFONUNU VE ADRESİNİ FİYATLARIYLA BİRLİKTE BULABİLİRİM a.sa.s.
çok teşekkür ediyorum ilginiz için...oğlumla konuşup bilgi vereceğim.her şey istediğiniz gibi olsun...opuyorumnanaktan

GÜNAYDIIN ŞEKERLEEEERzemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

SıM ANKARANIN GÜZEL BAYANLARIII
HEPıNıZı ÇOK ÇOK OZLEDıMMMMM
KISLAR BENıMDE VERDıĞıM BU LıNK E GELıN BAK NEFıS YEMEKLER BEKLıYOR SıZııııııııııı

----------------http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=7848979#post7848979-

Cumanız mübarek olsun

Sensin mahzun kalplerin sığınağı.
Sensin mazlumun âhını işiten.
Sensin zalimin zulmünü bilen.
Senin adaletindir sığındığımız.
Senin mizanındır güvendiğimiz.
Senin hesabındır tesellimiz
CUMANIZ MUBAREK OLSUN

KıMSE YOKKııı
-------------------BıR BıLGEYE SORMUŞLAR:

‘Efendim, dünyada en çok kimi seversiniz?

‘Terzimi severim,’ diye cevap vermiş.

Soruyu soranlar şaşırmışlar:

‘Aman üstad, dünyada sevecek o kadar çok kimse varken terzi de kim oluyor? O da nereden çıktı? Neden terzi?’

Bilge, bu soruya da şöyle cevap vermiş:

‘Dostlarım, evet ben terzimi severim. Çünkü ona her gittiğimde, benim ölçümü yeniden alır. Ama ötekiler öyle değildir. Bir kez benim hakkımda karar verirler, ölünceye kadar da, beni hep aynı gözle görürler.’

ALINTI---

SEVGıNıN GÜCÜÜÜÜ
GAZETELERıN BıRıNDE okuduğum bir yazı, beni son derece duygulandırdı.

Bir kedi, yavrularını emzirirken memesine yapışıp sütünü emen yavru fareye hiç ilişmemiş, onu dakikalarca emzirmiş…

Kedi, gözlerimin önüne geldi. Beyaz, pamuk gibi göğsünü açmış, gurur, feragat ve asaletle yavrularını emzirirken, mini mini bir fare, belki daha gözleri açılmamış kedi yavrularının birbirinin üzerine tırmanırken boş bıraktıkları bir memeye yapışıyor…

O fare yavrusunu derhal parçalayıp yutmak, bedenine geçirip, taze süt halinde yavrularına ikram etmek kedi için ne zevkli bir şey!..

Fakat hayır, o şimdi kedi değil anadır!

O pamuk gibi göğsünde, gözleri yumulu yavrularına hayat sunarken, Yaratan’ın mini mini pembe memelerine verdiği nimeti mukaddes bir âlicenablıkla, can düşmanından esirgemeyen, belki de onu şefkâtle yalayan aziz ana!

Anladım ki analık, can verici bir rahmet halinde serpilmeye başladı mı, bedenin bütün kasırgaları ve tufanları siner, susar.

ALINTI-

Back