Ankara///06

GÜNAYDIIIINN ŞEKERPARELERİİİMMM:1hug: HEPİNİZİ SEVGİYLE KUCAKLIYORUUUMM :1hug:a.s.

İnşallah kısmet olursa geleceğim öğretmenevini biliyorum beşevlerde değilmiydi orası

günaydııın bnde ankaralıyım bnm okulda beşevlerde :))

EVET CANIM ÖĞRETMEN EVİ BEŞEVLERDE BULUNMASI ÇOK KOLAY BİR YER, GELİRSENİZ BEKLERİZ, BULUŞMALAR SAYFASINDA TOPİK AÇARIZ HABERİNİZ OLSUN, BEN SİZE ÖZEL MESAJLARDAN LİN ATARIM a.s:1hug:

Günaydın canım inşallah tarihler denk gelirse gelirim kaydirigubbakcemile3

hayırlı cumalar ankaram

ya bu 12 nisanın ne hikmeti ilahisi var anlamadım . arkadaşımın düğünü var başka gün olsun
buluşma haberlerinde baktınızsa ankaralı gelinler buluşalım vs yazan arkadaşalrda 12 nisanda buluşmak istiyo

heyy kızlar bende ankaradan taşındım istanbula....ve inanın ankarayı çok özlüyorum.o kadar alışmışım ki sakin huzurlu ankarama,istanbul çok yorucu ve karmaşık geldi bana:bbo:

gÜnaydıııın ankaraaaa,

nerdesınız kızlar, kıŞ bıttı bahar geldı, hadı uyanın artıııkkkk.....

yaa bana da doğum günü yapalım ama benim doğum günüm 20 nisan 19 nisanda buluşsak olmaz mı
sizle kutlamak istiyodum ama ben

Ankaranın güzel bayanları ve güzel hanımları
bu buluşmadan yokum ama yanınzdayım
emin olun kalbim küt küt atıyor sizler buluşun ve beni unutmayın
sağlığıma kavuşayım geleceğim buluşmayaa
------------------------- ankaranın gercek asil muhtarına ve ankaranın gercek güzel meleğine sizleri çok çok opyorum -------------Elbet birgün buluşacağız bu boyle yarım kalmayacakk:)
BAKIN HEM ıYLEŞYORUM HEMDE ŞARKI BıLEM SOYLEDıM SıZLEREE:)
ESMER GÜZELı SıZLERı OPYOR:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…