Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ankara///06
- Konu Sahibi Kuzey
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Ağustos 2007
- 8.073
- 20
- 683
Dua bin kapıyı açarmış dileyene,bin umut katarmış yürekten isteyene.Duasız hiçmiş seven,sevgisiz hiçmiş dua...içmiş,içinin en saklı yeriymiş,en gizli köşesiymiş...bin kapı açarmış dua dileyene,lal olupda dinleyene,aşk olupda inleyene...bin melek tutarmış bir duanın elinden,Aminler düşmezmiş meleklerin dilinden... Amin dediğiniz tüm duaların bu mübarek cuma gününde kabül olması dileğiyle hayırlı cumalar
Merhaba ! Ben de Ankaralıyım. KK'yı hep okuyordum. Ama ilk defa mesaj yazıyorum. Tanışmak, kaynaşmak dileğiyle.
aramıza hoşgeldina.s buluşmalar mutlaka gel yoksa çok üzülürsün(fotoları görünce)Şeniz:1hug:a.s.
zeynom hoşgeldin bitanem keyifli paylaşımlar
buluşmalarda görüşmek dileğiyle günün gönlünce olsun!:1hug:a.s.
Bu arada,Ayrancı Elçi Sokaktaki Sosyete Pazarımız yeniden açıldı.Her çarşamba.Ankara nın güzel hanımlarının bilgisine.Aynı sokaktayım beklerim. a.s.a.s.
canım koomşu kardaşım nerelerdesin?görüşemiyozzzzzzzzzzzzzzzz,
sosyetik pazarda buluşmak için mi bekliyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn?kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3ŞenizŞeniza.s.:sm_cool:
QUOTE=AGAT;5736864]slm canlar nasılsınız uzun zamandır uğrayamadım ev taşıdım yerleştim çok şükür bu arada bir şeyler olmuş pek anlayamadım yarın bakar anlarız kucak dolusu sevgiler canlarım[/QUOTE]
canım benim yeni evinde güle güle otur,herşey gönlünce olsun,dilerim en kısa zamanda görüşürüz kucak dolusu sevgilerimle öptümmmmmmmmmŞeniza.s.
canım benim yeni evinde güle güle otur,herşey gönlünce olsun,dilerim en kısa zamanda görüşürüz kucak dolusu sevgilerimle öptümmmmmmmmmŞeniza.s.
[ı][sıze="2"]günaydın şekerpareleriim :1hug:a.s.
çok güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum canlarım :1hug:a.s.[/sıze][/ı]
[ımg]http://nicomedian.files.wordpress.com/2006/12/gul-buketi.jpg[/ımg]
buluşma ne zaman canısımmmmmmmmmmmmmmmm????***
- 20 Mart 2008
- 141.487
- 212.891
- 1.423
- 60
- 20 Mart 2008
- 141.487
- 212.891
- 1.423
- 60
GÜZEL ANKARAMIN GÜZEL HATUNLARII GÜNAYDIIIIIIINNNNN a.s.:1hug:
12 NİSANDA BULUŞALIMMI KIZLAR NE DERSİNİZ ???????????
Nisanda kısmet olursa ankaradayım o tarihlerde olursam mutlaka sizlere tanışmak isterim
Nisanda kısmet olursa ankaradayım o tarihlerde olursam mutlaka sizlere tanışmak isterim
İNŞALLAH CANIM kaydirigubbakcemile5 BEKLERİZ,
BİZ GENELDE BAŞKENT ÖĞRETMEN EVİNDE BULUŞUYORUZ AKLINDA BULUNSUN a.s,
GENE HABERLEŞİRİZ :1hug:a.s.
- 20 Mart 2008
- 141.487
- 212.891
- 1.423
- 60
İNŞALLAH CANIM kaydirigubbakcemile5 BEKLERİZ,
BİZ GENELDE BAŞKENT ÖĞRETMEN EVİNDE BULUŞUYORUZ AKLINDA BULUNSUN a.s,
GENE HABERLEŞİRİZ :1hug:a.s.
İnşallah kısmet olursa geleceğim öğretmenevini biliyorum beşevlerde değilmiydi orası