• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara///06

Bu arada,Ayrancı Elçi Sokaktaki Sosyete Pazarımız yeniden açıldı.Her çarşamba.Ankara nın güzel hanımlarının bilgisine.Aynı sokaktayım beklerim. a.s.a.s.

Dua bin kapıyı açarmış dileyene,bin umut katarmış yürekten isteyene.Duasız hiçmiş seven,sevgisiz hiçmiş dua...içmiş,içinin en saklı yeriymiş,en gizli köşesiymiş...bin kapı açarmış dua dileyene,lal olupda dinleyene,aşk olupda inleyene...bin melek tutarmış bir duanın elinden,Aminler düşmezmiş meleklerin dilinden... Amin dediğiniz tüm duaların bu mübarek cuma gününde kabül olması dileğiyle hayırlı cumalar

cumaglqz7.png
[/QUOTE]

Merhaba ! Ben de Ankaralıyım. KK'yı hep okuyordum. Ama ilk defa mesaj yazıyorum. Tanışmak, kaynaşmak dileğiyle.

sevgili organizatörler kraliçesi kardaşım kalimeram ne zaman buluşuyoruz?şubat pas geçtik yakışmadı,Mart'ta pas geçmeyecektik ne oldu?
Bu arada sevgili gelimiz TCA dan ses yok ŞenizŞeniza.s.a.s.:nazar::nazar::nazar:

Bu arada,Ayrancı Elçi Sokaktaki Sosyete Pazarımız yeniden açıldı.Her çarşamba.Ankara nın güzel hanımlarının bilgisine.Aynı sokaktayım beklerim. a.s.a.s.

canım koomşu kardaşım nerelerdesin?görüşemiyozzzzzzzzzzzzzzzz,
sosyetik pazarda buluşmak için mi bekliyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn?kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3ŞenizŞeniza.s.:nazar::sm_cool:

QUOTE=AGAT;5736864]slm canlar nasılsınız uzun zamandır uğrayamadım ev taşıdım yerleştim çok şükür bu arada bir şeyler olmuş pek anlayamadım yarın bakar anlarız kucak dolusu sevgiler canlarım[/QUOTE]

canım benim yeni evinde güle güle otur,herşey gönlünce olsun,dilerim en kısa zamanda görüşürüz kucak dolusu sevgilerimle öptümmmmmmmmmŞeniza.s.:nazar:

[ı][sıze="2"]günaydın şekerpareleriim :1hug:a.s.

çok güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum canlarım :1hug:a.s.
[/sıze]
[/ı]

[ımg]http://nicomedian.files.wordpress.com/2006/12/gul-buketi.jpg[/ımg]

buluşma ne zaman canısımmmmmmmmmmmmmmmm????***

Arkadaşlar geçen gün sevgili esmer güzelimle mesajlaştık,evde misafirleri vardı sizlere selamları var,öpüyor sizia.s.

merhabalar arkaDAŞLAR NASILSINIZ NRDSıNıZ NAM NURŞN ABLAM KALıŞıMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

GÜZEL ANKARAMIN GÜZEL HATUNLARII GÜNAYDIIIIIIINNNNN a.s.:1hug:

12 NİSANDA BULUŞALIMMI KIZLAR NE DERSİNİZ ???????????

10.jpg

Nisanda kısmet olursa ankaradayım o tarihlerde olursam mutlaka sizlere tanışmak isterim

İNŞALLAH CANIM kaydirigubbakcemile5 BEKLERİZ,

BİZ GENELDE BAŞKENT ÖĞRETMEN EVİNDE BULUŞUYORUZ AKLINDA BULUNSUN a.s,
GENE HABERLEŞİRİZ :1hug:a.s.

Back